Haha

Varför kan inte en hjort ändra sig?

Gjort är gjort...


Pluggdag

Jag trodde inte jag skulle kunna bli en sån plugghäst! Allt jag tänker på är ekonomistyrning och externredovisning just nu. När jag pratar om pengar säger jag numera likvida medel :S och jag vaknar mitt i natten ur drömmen att jag ska räkna ut räntabilitet på totalt kapital eller RE = RT + [(RT-RS) * S/E] för att få fram hävstångseffekten, lägger mig till rätta igen och tänker
"ja, jag kan lika gärna plugga på natten när jag sover", somnar om och fortsätter drömma om kassaflödesanalyser och sär- och samkostnader... När jag ska göra frukost krediterar jag kontot ost och debiterar kontot smörgås för att föra dubbel bokföring... *pust*
Men det är iaf roligt, så motivationen finns fortfarande kvar! Jag känner mig riktigt taggad inför kommande två kurser, marknadsföring II och Juridik i butik I, vilket kan behövas då juridik sägs vara svårt och jag kommer då ha 4 tentor över mig i maj! Men sen kommer sommaren, och då får man ut i butiken igen och sälja hemel!

Imorgon blir det som sagt fälttävlanskval, och det ska bli riktigt kul! Hoppas bara det går bra så jag slipper ha kvaltävlingar att tänka på framöver också!

Nej, åter till "Externredovisningens underbara värld" som vår lärare kallar det >_<

Äntligen!

Carl-jan har lämnat Let's dance! Äntligen slipper man snuskgubben!!
Hejja Laila!

IKEA med mamma

Idag har jag varit hemma och tränat med Nutti. På söndag har vi ju kvalhoppning på Bergsgården, så nu laddar vi inför det. Vi ska starta två 1.10, och vill det sig riktigt väl kvalar vi på de två och ha det klart sen! Det är alltså kval till fälttävlan jag pratar om. Det krävs två starter i 1.10 med minst 8 fel totalt, om jag minns rätt (två rivningar eller två vägringar), för att få starta 1m fälttävlan!
Sedan åkte jag och mamma in till IKEA och drog runt där lite. Egentligen har jag ju inte tid, men det är skönt att komma ifrån pluggandet lite och umgås med min moder utanför stallet. Dessutom gick jag med vinst, för hon bjöd mej på lunch och jag fick en blomma med vas och en klocka till köket :)

Nu ska jag duscha och gissa vad ja ska göra sen... jo, du gissade rätt... jag ska plugga...
Kram

Förresten...

Jag måste bara fråga!
Hur kan man vara en sån elak person att man går in i en butik och skäller ut personal för någonting de inte kan rå för, eller att ett försäkringsbolag går in och täcker upp en yttre åverkad produkt som inte täcks av garantin, bara för att man inte själv får välja alternativ?! Sen ska man försöka förklara, för en person som otrevligt avbryter hela tiden, att det är verkstaden som bedömmer att det inte är lönsamt att reparera då det kostar 2500:-, så försäkringsbolaget ersätter med en ny och självrisk på endast 100:-. Man antar väl att kunden väljer det billigare alternativet, och besparar väl mycket jobb på att INTE ringa och fråga sånt till alla kunder med sådana fall. Ibland skulle jag vilja fråga vart de själva jobbar och komma dit och skrika lite på dem. Det är ju ändå våran arbetsplats.

Eller hur tänker man när man går in i en butik för att köpa en tv och lite andra saker, men tänker bara betala för tv'n?! Har man inte pengar ska man inte handla! När man sedan förklarar att på en premiecheck får man 5%, säger de bara
"- ja, men det har jag ju ändå"!
Men inte en tanke på att vi är de enda som har den förmånen också! Jag blir så jäkla trött på att höra
"- men den där kablen slänger du ju med i priset... och färgpatronerna... och rengöringsmedlet... och fotopapper!"
Varför ska jag göra det! Får man säga så till en kund?! Jag är då bra nära varje gång! Att de inte fattar att jag inte kan sänka priset på varorna till varje kund jag har, det är helt sjukt! Är inte jag en lönsam säljare, så har jag inget jobb sen heller. Vill de kanske betala min lön då, för vi är som alla andra människor, vi jobbar inte gratis! Det är det värsta jag vet, för jag är så trött på det! Det är ok om de frågar snällt och godtar när jag säger nej, men att otrevligt säga att "-det ska jag allt göra", och fortsätta tjata. Om de inte köper vår produkt så gör ju någon annan det till fullpris, och då får vi in mer pengar på den kunden. Visst, om det är ett kvitto på upp emot 30.000:- med försäkring och en massa tillbehör, då kan jag vara snäll sålänge de inte ens är i närheten av att pruta. Varför är det såhär i elektonikbranschen?! Så är det inte i en klädbutik, eller på ICA!
"- ojj kassörskan, titta jag har 15 varor i min scanner, vad gör du för pris på detta då?"
Jag blir så arg! Det är inte konstigt att personalen blir trött och bitter när varannan kund antingen är otrevlig eller bara ska ha och ha och ger sig inte att tjata! Jag tycker det är skamligt! Skämms på mänskligheten! Den förstörde min senaste arbetsdag, och jag är så trött på att behöva ta skit på jobbet när man är där för att hjälpa!

Fuck, nu blev jag irriterad igen... Men de går nog över snart. Nu blir det frukost!

Wheeei!

Ja fixade tentan i Inköp och varuhantering!! Weeeiii! Vi har ju väntat i snart två månader på att få svar. De är så tröga där borta i Skövde! Nu är det bara Tena i Externredovisningen den här perioden (nästa fredag), så tar jag Ekonomistyrning och Organisation och ledarskap nästa period. Nötterna har ju lagt bägge de två tentorna på SAMMA VECKA, och självklart den veckan vi ska till Hemsedal! Det roliga var att, när jag tittade på schemat i början av den här läsperioden (kurserna), så stod den ena tentan mycket tidigare, och den andra var inte ens med. Så ja trodde automatiskt att vi skulle vara färdiga innan vecka 13. Men, nej då, här ska ändras och grejjas!

Skit samma, nu ska jag göra mej lite gröt och sätta mej och fortsätta pluggandet från igår. Vi satt hela eftermiddagen och räknade Lönsamhetsanalyser och Kassaflödesanalyser igår, och när jag kom tillbaka till Karlstad satte jag mig med en latte på Café Royal och fortsatte plugga tills älsklingen slutade jobbet. Sen hemma fortsatte jag lite på det, så i natt har jag drömt om RT och RS och S/E och OT och AT och allt j*la dret som finns som vi ska räkna ut, utan att ens veta varför?!

Kram!

Playstation 3

Igår köpte älsklingen äntligen en Playstation 3, och ikväll har vi invigt "Little big planet" :)

Söta sackboy från Little big planet till vänster
Foto: Google jue

Äntligen har jag fått mig en egen sackboy! Just nu är hon rosa och har kattöron, näsa och lejonman. Hihi, jätte söt!

Såhär ser den ut hemma hos oss. Kabeln är dock något kort, men vi vill inte lägga den ner. Då ser den ju ut som en grill :S

Foto: Privat, Nikon D60

Vi är så nöjda och kommer ha mycket nytta av den och ha mycket kul med den ;)
Tack Expert Stormarknad ;)

Kram

Externredovisning och Samantha... Who?

Idag har jag tagit ordentliga omtag om Externredovisningen, och nu känns det bättre. Även om omtentan närmar sig, så känner jag att jag vet vad jag behöver träna på. Just nu har jag hittat jättebra underlag för Räkenskapsanalys och Kassaflödesanalys (låter spännnande va?) och när det sitter som det ska kommer jag nog över bokstaven G i betygsskalan. Sist skillde det ju bara 4 poäng dit, och det känns ju tryggt iaf!

Nog om det tråkiga! Men jag har inte så mycket annat att skriva om. Ikväll ska jag hem och trimma Nutti lite, och efter det blir det mys i soffan och melodifestival...

Förresten, ingen har väl missat tv-serien på tv4, på de sena fredagskvällarna,
 "Samantha, Who?".

Foto: apple.com
Den är så jäkla bra! Christina Applegate spelar den förvirrade Samantha som vaknar upp efter en bilolycka och 8 dagars koma, med minnesförlust av hela sitt 30-åriga liv. Jakten på sitt riktiga jag börjar, och hon inser att det funnits trevligare personer i världen än just henne.
Den är riktigt rolig och jag fastnade redan efter första avsnittet.


Nu åter till Externredovisningen *pust*

Kram

Hej va de går!

Jag har hört från flera håll idag, t.o.m på radion, att den här veckan har gått så fort! Och jag håller med! Det är redan Torsdag liksom! Helt sjukt! Och omtentan i Externredovisning närmar sig med stormsteg och helt plötsligt är det bara två veckor kvar >_<
Det jobbigaste är att jag har kvalhoppning nästa helg, och har lite mycket med skolan nu inför omtentan. Det är svårt att kombinera och Nutti och min mor får ju ta den största smällen... Än så länge har det ju fungerat bra, men nu närmar sig tävlingssäsongen.

Idag har jag varit i skolan hela dagen och kom hem vid halv 8 nu i kväll :/ Så nu sitter ja och tittar på Sveriges värsta bilförare, väntar på att älsklingen ska komma hem från sitt möte på jobbet och har precis ätit lite. Det blev bara nyttigheter ikväll. Gravad lax, keso, avocado och youghurt med fruktmüssli och skivad banan :) *mums*! Visst låter det bra, mamma? ;) hihi!

Kram!

Lilla bäbisen

Vi tog kort på hästarna häromdagen. Här kommer några kort på lilla bäbisen när hon fick tag på en handduk...

Karlbergs Trinity
Foto: Privat, Nikon D60

"Någon mer som vill torka hovarna?"

Söt!

Snowboard

Idag åkte vi bräda i Byngfjordsbacken i Skåre! Backen är inte värst stor, men jag fick träna på att åka lift iaf ;) Och det gick skitbra! Älsklingen tog ett kort när vi stod i liftkön.

Foto: Privat, IPhone

Nu ska jag nog sova. Blir inte mer uppdaterat nu, för jag är lite trött!

Just de, måste bara nämna. Fick en så gullig alla hjärtans present av älsklingen igår! En massagedyna med värme i! Mmmm! Har den i skrivbordsstolen! Underbart! Nu slipper han höra mej fråga titt som tätt om han kan massera min rygg ^^

Kram!

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag!! Mys!

Vaknade i morse och morgonpussade på älsklingen och sa- idag är det alla hjärtans dag!
Då sa han:
-Ja, det är väl som julafton för dej...
Hahaha! Söt!

Har precis kommit hem ifrån stallet och ska slänga mej i duschen. Vi hoppade på fältet idag jag och Nutti, och han tyckte det var skit kul!
Ikväll blir det middag på Alfie's restaurang, och bio efter det. Mysigt! Vi vann ju en tävling i bussen på väg hem från Hovfjället, och fick då två biobiljetter som vi tänkte lägga på Seven Pounds ikväll. Ska bli riktigt spännande.

Ligger lite efter med bloggandet nu, och det beror på skolan! Det är lite mycket just nu. Men så småningom kommer jag uppdatera med 3 nya filmrecensioner och "Carro testar"...

Nu- Duschen, Sen- Plugga.
Jag är lite hungrig också, så får väl ta mig något lätt och enkelt. Måste ju vara hungrig ikväll ;)

Foto: Googlade

Ha en mysig alla hjärtans dag!
Kram

Utmanad av kusin Jonna!

Jag blev utmanad av Jonna att göra följande:

Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.

Jenny, Hanna & Lilla- Carro på förfest hos mej. Egentligen valde jag att inte ta med den här bilden när ja la upp bilder från kalajset, men nu sket det ju sig. Anledningen var att Hanna ser ut som.. ja... hon brukar på kort, och det bådar inte gott. Hon har en tendens till att bli väldigt olik sig så fort en kamera åker upp, men här syns det inte så väl.

Jag utmanar:

Emelie
Linda

(Jag har tyvärr inga fler bloggande vänner, så vitt jag vet. Om någon av mina vänner har en blogg så vore det ju kul att läsa den...)

Björn Gustafsson- vilken stjärna!

Kom tillbaka till Melodifestivalen!! Han är ju så klockren!
Måste bara visa detta roliga klipp med honom! Han spelar dataspel, och får fram så jäkla mycket kul. "Här kan man va,  och här kan man va..." Om man inte är så insatt förstår man dock inte alla skämt, men han är ju så rolig! Ja kan inte sluta se likheter med min älskling som spelade väldigt mycket innan vi träffades ;) hihi!

Björn Gustafsson- WoW Jocke... 1337!
-För helvete Lars Olov!


Och inte att förglömma när han är testpersonen Benjamin i morgonsoffan!
I detta test ska han testa skateboard. Kanonkul!


Detta klipp kommer från Vakna med The Voice i början av hans karriär.

"...Barnen i Afrika tycker synd om er"!

Kram

Pluggdag

Det är helt sjukt vad tiden går när man pluggar.... Har suttit sedan jag kom hem från stallet, och dagen har bara flugit förbi. Nu ska här avnjutas popcorn och en film med älsklingen!!

Kram!

Melodifestivalen?!

(Varning för svordommar)!
Nu har jag smält skiten och är redo att skriva av mig... Vilken jävla dret!

SVT i allmänhet börjar gå mej på nerverna! Inte nog med att man aldrig tittar på skitkanalen, man ska betala dyr jävla tv-avgift för det också (som man redan betalar i ett digitaltv- abonnemang... fria kanaler- fuck no!)! Enda gången man tittar är när det är melodifestivalen, och det borde man fan få 2.000:- för när man genomgår plågan under kvällens gång. Inte bara det! Nya förslag om TV-avgift är på gång också (nötterna är ju fan inte kloka!). Nu ska alla som har en dator betala tv avgift för att SVT ska börja sända på nätet (så som tv4 gör). Det är ju helt sjukt! Det är ju verkligen till att lura folk till att betala för något de inte använder! Vem ser på STV idag tillexempel! Man klarar sig bra utan den skiten! Det enda viktiga är nyhetssändningarna, och det är tv4 mycket bättre på! Tänk företag som kanske har en 200 datorer och de kanske måste betala tv-avgift för var 6:e. Alla företag kommer gå i konkurs, men hey- vi kan ju alla sitta hemma och titta på SVT...

Nu åter till Melodifestivalen! Det blir bara sämre och sämre, och det bästa är att de fattar det sjävla... eller inte!
Jag menar- inledningen med Charlotte Perrelli och Stenmark som dissar årets Melodifestival och tycker att de ska komma på något nytt- de har någonting på gång där. Iof så har de ju kommit på nya regler om röstningen vilket ju blev en himla förbättring (ja, jag var ironisk)! Hela programmet var rörigt, och stackars Petra Mede då, som annars är riktigt bra! Henne hade de ju inte förberett på någonting, och enda gången hon var rolig var när hon improviserade och inte läste innantilll.

Bidragen sedan, var ju riktigt dåliga! Alcazar och Marie Serneholt var väl helt ok, men va fan gjorde Ugglas där?! Hon var ju fruktansvärd, och bjöd på en riktig flumm-chock!
Kvällens kjol-chock bjöd då ändå Shirley Clamp på. Inte nog med att SVT valt ut klippet då hennes röst sprack (hon var tydligen inte på topp i halsen), och hon inte hade fått informationen om vilket klipp det var (källa: aftonbladet), men det där kjoltricket såg vi ju förra året. Det var då Thereze Andersson, en av mina favoriter, gjorde en jättebra hård operavariant och använde fläktar och hög slitz fram på klänningen!
Ser vi likheten?!
Shirley till vänster och Thereze till höger.Den måste bara återuppväckas, för den är så fin!

Thereze Andersson- When you need me

Den andra skrällen kom inte långt efter... Caroline Af Ugglas?! Stort frågetecken! Lever hon fortfarande?! Inte länge till om hon ska röka på som hon gjorde innan hon gick upp och framförde detta plågande oväsen?! Och Scotts kom ju bara vidare till andra chansen för att alla dansbandskärringar sett dem på Tv tidigare! Låten var ju fruktansvärd!

Och det nya röstningssystemet?! Var det Ugglan som kom med den idén också eller?!
För att inte tala om mellanakten?! Ska inte det vara roligt och underhållande. Just de, jag glömde, det är ju SVT som bestämmer vad som ska vara med...
Men den största skrällen av dem alla måste väl ändå vara att svenska folket röstade som de gjorde?! Men iof, vem röstar idag. Jag känner ingen, så man kan ju tänka sig vilka "mähän" som sitter vid luren varje lördagkväll... Nej, fram med en jury!

Det värsta är att jag måste ju se vidare på denna skiten också, annars kan jag ju missa något.... >_<

Kram

Filmrecension

Sex and the City, 2008
Regi: Michael Patrick King
I rollerna: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis och Cynthia Nixon.
Betyg på IMDb: 5.4  /10

Foto: Farbror Google

Jag har helt glömt bort att recensera denna. Vi såg den en kväll ihop med Lilla-Carro för någon vecka sedan.

Jag är nog en av få tjejer som inte följt serien Sex and the City, och detta är väl någonting jag ångrar lite. Men filmen kan man ju se ändå, alla kan väl grundtanken bakom det hela. Det är dessa 4 tjejer som bor i New York och lever livet med fester, shopping, kärleksbekymmer och skor skor skor! Jag kan väl säga som så att den filmen lindrade inte mitt skoberoende. Dessutom är det absolut inget fel på deras kläder! *Mumma!*Men inte nog med det! Jag trodde dessvärre inte att det skulle bli så bra som det blev, det är ju alltid svårt att följa upp en succé som denna serie har varit (även om jag sett mycket lite av den). Den var en aning lång kanske, men mycket underhållande! Jag har dessvärre hört att det ska komma en uppföljare och jag undrar vad den ska handla om? Det känns som om vi fått ett slut på sagan och det inte finns så mycket att tillägga...
Stackars älsklingen bara, jag tror inte han uppskattade alla fina kläder, skor och smaskigt skvaller som jag och Lilla-Carro gjorde! :P

Betyg: @@@ (3/5)
Kommentar: Klart den ska få något mer än godkänd! Den var ju riktigt rolig och underhållande!

Carro Testar

Jag funderaar på att införa en ny kategori här i bloggen. En "Carro Testar" kategori, där jag testar tekniska prylar eller andra roliga saker, och sedan recenserar med egna tankar, för- och nackdelar och samlad information ur min egen synvinkel. Hur låter det?

I första hand är det ju teknik jag tänker på, och det kan underlätta för många att få en genomgång ur ett kvinnligt perspektiv. För det har jag märkt på jobbet, när det kommer in ett par så kan jag förklara på ett språk för den manlige (som oftast har ett annat intresse för prylarna), men måste uttrycka mej på ett annat mer kvinnligt sätt och tänk för den kvinnliga. Och det funkar :)

Jag funderar på att utföra mitt första test på älsklingens IPhone. Jag återkommer med detta.

Hemma...

...efter en hel dag i Hovfjället! Och jag kom hem med ryggen i behåll! Jag ramlade inte en enda gång, och satte tå-svängarna mycket bättre nu än sist i Branäs! Min bräda är alldeles underbar ;) hihi!
Tyvärr tog vi inte med kameran idag, men det var lika bra det för det var så disigt i backen, så man såg ingenting! Men backarna var mycket fina, och det var väldigt lite folk! Härligt! Men jag bjuder på en bild från Hemsedal förra året, då med min gamla bräda...

Carro i Hemsedal 2008
Foto: Privat, Canon Ixus 55

Just nu är älsklingen inne i duschen, och ikväll blir det kebabsallad och melodifestivalen! Härligt! Och massa mys förstås!

Kram

Ikväll åker George...

...Fast jag hoppas INNERLIGT att Carl-Jan åker! Jag är riktigt trött på denna snuskiga gubbe. Iof så har jag aldrig gillat honom!

Vad pratar ja om?! Let's Dance såklart :) Hejja Laila och Magnus!!

Kram!

Det snöar i Karlstad!

Härligt! Det är alldeles vitt överallt! Men mer än så får ja inte njuta, för nu ska ja dra iväg till sjukgymnasten, och sedan till Arvika för grupparbete och övningar...

Ikväll blir det packning inför resan till Hovfjället i morgon. Kul, men jag kommer ta det skitlugnt med min rygg...

Kram!

Vår nya trädgård

Vi blev så trötta på vårt tomma hörn efter att vi tog ned julgranen förra månaden, så det bar av till Ikea för inköp av blommor! Nice!

Två Yucca och en Bonsai :)

Gröna lampor som älsklingen köpte. Mycket mysigt!

God Natt

Festen förra helgen

Nu har jag tagit mig tid att titta på bilderna från förfesten vi hade förra helgen, innan vi drog till Samuels fest.
Det var en oförglömlig kväll, och det lockar ju till skratt varje gång man tänker på älsklingen och Jesper i soffan med varsin IPhone, och Alex bredvid som en ledsen hund i väntan på att få en egen (han köpte en dagen efter!). Kul att Dennis (Dännniss) kunde följa med också!

Här kommer några av bilderna som jag tog under kvällen.

Maria, Lilla-Carro & Dänniss!
Foto: Privat, Nikon D60

Jesper & Alex

"Ä Dänniss där!? Ja vill bara prata med Dänniss!"


Johan

Kraaam!

Och här kommer några kort som är lånade från Lilla-Carros kamera :)

Det var ont om sittplatser ^^

Jesper är på väg att ta upp sin IPhone, medan älsklingen redan är i full gång med sin!

Väl framme på kalaset!

Lilla- Carro & A-flex...

...och en blondin på ett hörn...

Carro & Lilla- Carro liksom!

Älsklingen och jag

Den här bilden får symbolisera avslutningen på festen :S

Kram

Mitt möte med Röda faran!

I morse, tidigt som attan (07:00) satte jag mig i bilen och åkte iväg- destination Arvika. På motorvägen vid Wåxnäs kör jag ikapp två bilar som kör så sakta så sakta, så ja tänkte att jag kör om... det är ju dubbelfiligt... inga konstigheter!

När jag väl kommer om bil nr 1 så märker jag att jag inte är ensam i den filen. Jag tänkte i en sekund- Oj, har de 3 filer på andra sidan, men jag inser i nästa sekund att- Fan, det kommer ju en bil mot mig!
"Röda faran" (samlingsuttryck för mycket små röda bilar som mer eller mindre är trasiga och det är ett under att de fortfarande fungerar) har kommit in på motorvägen genom en avfart och var nu påväg rakt mot strömmen... Jag hinner snabbt reagera, och som tur var fanns det gott om plats för mig mellan de två bilarna jag skulle köra om. När vi möter Röda faran kör han i ca 50km/h och med sin högra blinkers på (alltså blinkandes mot vägräcket) och vi tre tutade som idioter! Men Röda faran bara fortsatte, och i backspegeln kunde man se hur han följer rakstreckan mot ett gäng bilar. Och en bit bort hinner jag se att han krockar med en bil i omkörningsfilen, för att denne inte hinner komma undan när det är påfart samtidigt.

Väl hemma nu ikväll ringer pappa och berättar att de sänt ett reportage om det på nyheterna, och att föraren var en 90-årig gubbe som krockade med FYRA bilar! Jag har sagt det förr och jag säger det igen! Äldre människor och trafik går inte ihop! Helt sjukt! Det hade kunnat vara jag, och då hade gubben varit mos av min stora bil!!! Synd att inte farmor läser min blogg, för hon borde inte heller köra bil. Men hon åker iaf bara runt i Grums på 50 vägarna... hon undviker motorvägar som tur är!

Men visst är det läskigt.

Jag är så duktig idag!

Idag har jag både hunnit med och träna med Nutti och pluggat stenhårt! Har kommit ikapp endel idag efter alla dessa dagar av sjukdom... Härligt! Ska bara se till att friskna till från min bloggsjuka som gjort att jag inte bloggat så mycket den sista tiden >_< Måste ju uppdatera med bilder från förra helgen också! Har ju inte hunnit göra det...

Sen ska ja hämta upp älskling från jobbet så ska vi åka och handla lite.
Åter till pluggningen- skola med seminarium och övningar i morgon^^

Kram

Så trött på att vara sjuk!

Jag blir så arg! Mår inte bra idag heller! Hade tänkt mej att jag skulle vara det så jag kunde åka hem och träna Nutti, men inte då! Hoppas på bättre tider i morgon så ja kan ta mej dit då!

Just nu lider jag av bloggtorka eftersom inget annat än nässpray och skolböcker regerar mina dagar... Vart får man motivation ifrån liksom? Usch, jag orkar inte slänga ur mig inlägg som inte handar om någonting... ooops, to late... >_<

Nej, åter till skolböckerna. Som tur är jobbar älskling bara 11-16 idag, så han är snart hemma igen :)

Kram
RSS 2.0