Alla helgons dag

Ikväll, som tidigare skrivet, tänder jag ljus för de kära vi förlorat i år.

Såhär fint har jag gjort på balkongen. Det är verkligen mysigt att titta ut och se alla ljusen på räcket och fönstret i mörkret och ägna en extra tanke åt de som är i Nors kyrka just i detta nu. Jag kan ju tyvärr inte följa med eftersom jag har en tenta på måndag och en på fredag och måste ge dessa dagar åt skolarbetet. Dessutom, känner jag, att jag är färdig med att sitta i kyrkan och gråta. Sen känns det ganska jobbigt att behöva dra upp allt igen när man precis kommit över tröskeln och föröker se ljust på livet... Visst, hade gärna varit med när släkt och familj är där, men jag bara måste få lite skolarbete gjort. Har verkligen inte tid med massa omtentor nästa läsperiod, har redan massor på hög sedan begravningsperioden.

Så nu sitter jag här med boken "Medarbetarskap i praktiken", ett glas vitt vin och lyssnar på Michael Jackson. Ganska lustigt egentligen... Michaels begravning var samma dag som min farbrors... På något sätt känns det rätt!

Nej, åter till skolböckerna igen! Var bara tvungen att visa de mysiga ljusen på balkongen ^^

Kram

Nagelfix ^^

Idag var min kära kusin här på fika och fick sina naglar fixade.

Franska "konformade" tippar med en stickers

Det var skönt att sätta sig ner och prata lite under de här timmarna. Vi har ju inte kunnat prata ordentligt om allt som hänt, och nu var nog tiden inne. Det har gått lagom lång tid att vi båda kan prata om det utan att börja gråta!

Sen fixade jag till mina med en sista touch på tummarna ^^

Rosa glittertippar med vit rosett

Visst är de söta?! Annorlunda, men söta! Visst, det är lite "on the edge", men jag var tvungen att testa den här rosa varianten... Dessutom är det ju bra som träning.

Nej, nu åter till skolböckerna efter en liten pluggpaus! Ikväll ska vi tända ljus inne och ute på balkongen och jag ska ägna en extra tanke åt de nära och kära jag mist i år och åt familjen de lämnat efter sig...
Ta hand om varandra i helgen!

Kram

Kan man bli så full och fortfarande leva?!

Jag blev, genom en vän på Facebook, påmind om det här otroligt roliga klipp som jag såg för ett par veckor sedan.
Otroligt! Om man är så full ska man nog inte ha mer öl?! Och om man är så full är det bara helt otroligt att man fortfarande lever! Det roligaste är i slutet när han får tag på en skål och håller i den hårt, i hopp om att inte ramla...igen ^^ hahaha!


Kram

Ännu mer bilduppdatering

Har ju glömt visa mina sötingar åxo ^^

Hello Kitty klistersticker på tummarna och rosett/hjärt-sticker på pek-och ring-fingrarna!


Nästa gång ska jag spexa till dem lite ^^
Stay tuned...!

Kram

Bilduppdatering

I lördags fixade jag Rebeckas naglar ^^

Franska gelénaglar med svarta och mörklila kristaller. Gissa om hon var nöjd ^^


Ikväll bakade jag cupcakes! Min kusin från Luleå kom hem till Vålberg idag, så jag bakade för att locka hit henne på en fika i helgen :D

Chokladmuffins med chokladbitar, grön frosting, svart vaniljchoklad, kristyrfigurer och vit choklad till spindelväv.

Söta va^^
Figurerna och svarta chokladen kommer från kakburken.se.
Receptet på mina cupcakes finner du här!

Kram

Filmrecension(er)

Eftersom jag inte varit lika aktiv med bloggen på sista tiden har jag missat att göra en massa filmrecensioner!
Jag är ju lite kluven just nu och skulle egentligen vilja nich'a min blogg, rikta in den på ett spår och kunna kalla den för något. Det finns ju foto- pryl- teknik- humor- mode- och sport-bloggar m.m, men min har ju lite av varje... Det kan väl vara bra iof, men det är så tråkigt när allt bara blir personligt och som en öppen dagbok som bara handlar om vad jag gjort idag... Att bara skriva om hur ens dag har sett ut kan vara intressant om man har haft en intressant dag.... men mina dagar består av träning och pluggande- inte så intressant! De mest "intressanta" bloggarna jag följer slaviskt är Egoina och Foki, just för att det alltid händer något kul där. Egoina är störtskön och har verkligen sveriges bästa humor-blogg! Foki har en söt pryl-blogg med mycket foto och mode inbakat. Dessa två är perfekt, för det går fort att läsa eftersom de inte gör som jag- fyller bloggen med massa onödig text som ingen orkar läsa!


Ojoj, nu kom jag ifrån ämnet här  o_O Film var det ju ^^


Inglourious Basterds (2009)

Betyg på IMDb: 8,6 av 10
Den här är klockren! Bästa filmen som gjorts i år- lätt!! Quentin Tarantino är regisören, och då vet man alltid att det blir en speciell och bra film!
Den har allt: humor, drama, historia, action och ett budskap som heter duga!
Brad Pitt spelar amerikanen som åker till Europa under 2:a världskriget med ett gäng härliga gubbar för att störta Hitler. Vill inte avslöja mer, för jag tycker att ni ska se den och njuta av ert eget intryck av filmen!
Mitt betyg: 4,7 av 5

Knowing (2009)
Betyg på IMDb: 6,5 av 10
Detta var en stor besvikelse! Man tror att en action/drama/thriller med Nicolas Cage alltid håller en hög klass och det gör den här bara delvis. Den börjar riktigt bra och det blir riktigt spännande! En lite flicka skrev, för 50 år sedan, en massa siffror på ett papper. När detta når rollfiguren som Nicolas Cage spelar så kan han inte släppa tanken på att ta reda på vad det betyder. När han sen inser vad siffrorna står för så försöker han förhindra vad som komma skall och "rädda världen"! Det blir lite "Save the Cheerleader, save the world" (Heroes) över det hela och spänningen stiger. Men sen vänder det och blir en helt annan film! Visst, det är kul när slutet inte blir som man tror, men den här är allt annat än förutsägbar!! Det blir helt knepigt och efteråt undrar man vart den filmen man började se tog vägen....? Så om du ska se den- gör det, men stäng av när den ballar ur och kom på ett eget slut o_O
Mitt betyg: 2 av 5

Bröllopsfotografen (2009)
Betyg på IMDb: 7,4 av 10
Jag brukar inte gilla svensk film, eftersom de aldrig klarar av att hålla bra klass på varken manus eller skådespel. Men en sån här komedi har man inte så stora krav på och jäklar va kul den var! Iaf första halvan. Den börjar i Grums... nej Molkom ska det ju vara, men det stämmer inte för allt stämmer in på Grums! haha! "Pölsa" från filmen "Smala Sussie" spelar huvudrollen som jobbar på bruket och har foto som största intresse. När hans syster gifter sig inser han att bröllopsfotograf är hans grejj, det vill han göra! Han får ett litet fotojobb av en händelse i Stockholm där han träffar en trevlig tjej. Därefter förändras han steg för steg, och i och med en stor förändring han gör så vänder hela filmen. Helt plötsligt är den inte lika rolig utan har utspelat sig till ett drama... Men det är fortfarande en film alla måste se! Skådespelet är ju faktiskt bra, men tanken på hur den började mot hur den slutade är två helt olika filmer...! Men vi fick oss ett par riktigt goda skratt med tanke på likheten till Grums! Som Kjell Bergqvist säger till Värmlänningen i filmen: "Överklassen avlar fram fina flickor så de blir perfekta. Det är precis som hemma hos dej, fast tvärt om!!!!" hahahaha!
Mitt betyg: 2,7 av 5. Hade kunnat bli 3,5 om den hållit samma klass som den började... men det gjorde den inte...

Kram!

Hackfågel

Tänkte på en sak... I fredag-kvälls nyhetssändning på TV4, på bästa sändningstid mellan idolsändningarna, togs debatten om sjuksköterskestrejken upp igen. Sist de gick ut i strejk höjdes deras löner. Den enda anledningen till att detta skulle hålla och fungera var om budgeten höll och de hade råd med denna lönehöjning. Nu visar det sig att de inte får ihop det och de måste gå ner till samma lön igen.

Nu var det ett himla liv (läs= kackel i hönsgården) om detta, och visst, det kan man förstå. En löneminskning är aldrig kul, men tänk på alla de som fått gå från sitt arbete!? Vad många är det inte som gärna hade velat jobba kvar med en lägre lön, bara de får ha ett jobb..? Är det då inte bättre att gå ner i lön, spara pengar, slippa låta en stor del gå och sedan gå upp på bättre lön sen när krisen är över och alla är nöjda och glada?!

Det här var ju inte det som var den största grejjen, utan alla hackade ju på någon slags chef som tydligen får 1,6 miljoner i lön om året. Varför detta egentligen?! Hans lön sattes 2007 när han fick den tjänsten, och det är ju knappast han själv som bestämmer sin egen lön. Det var det ju någon annan som gjorde då! Och han kan säkert även han tänka sig att gå ner i lön, men vad jag förstod så var det inte hans val att sänka lönerna.
Nu är ju inte jag så insatt i det hela, och vet mycket lite om den här frågan, men så vitt jag vet så har den här chefen antagligen jobbat sig upp till den här positionen och slitit för att komma dit. Han gör säkert ett bra jobb där han sitter och han verkade vara en trevlig och ödmjuk kille. Jag blev så förbannad när jag såg inslaget (ur min synvinkel), för där stod den stackarn och blev påhoppad och nedtryckt av en reporter... Visst, jag tycker han borde få ngt mindre lön med tanke på att det är tuffa tider nu, men det kanske är nästa steg i fasen, det vet väl inte reportrarna?! Sen ska väl en chef ha mer i lön än en som inte utför samma jobb som han! Han kanske är en sån, som min far, som jobbar 150% i veckan och sliter för att hålla företaget på plats på den tuffa marknaden vi har idag?!

Det värsta var i slutet av inslaget när reporterjäveln frågar honom:
"- Vad gör du med alla pengar?"
Han svarade, som jag åxo skulle ha gjort, att han gör som alla andra människor: betalar hyra, mat, räkningar och köper en och annan skjorta ibland?!

Om det inte fanns klass-skillnader skulle nog inte världen fungera. Vem vill ha en så tung position utan att få extra betalt för den?!

Jag ser ju detta ur ett annat perspektiv, inte det hemmablinda som de som sysslar med såna här frågor varje dag gör... Det känns som att den största boven i inslaget är den där förbannade jävla svenska avundsjukan som finns i varje hörn och kant, vart fan man än vänder sig! Och ingen vill någon annan väl. Går det bra för någon, då är denne en idiot. Går det dåligt för någon, ja, då är det synd om denne!

Blev bara så irriterad, så jag var tvungen att blogga av mej om det!
OBS!! Detta är min personliga lilla obetydliga åsikt! Du får gärna ha en annan så länge du inte  debatterar med mej om den! ^^

Kram!


Mina senaste dagar

Har ju inte hunnit blogga på sista dagarna, men jag tror ni överlever :P

Igår var jag i skolan på redovisning... det blev lite långdraget så jag utförde kreativa konstverk på min banan:

Foto: Privat, Sony Ericsson 903

Idag har jag grejjat inför morgondagens fest, och detta innebär även att blommorna vi köpte tidigare i veckan "planterades" i sina krukor och ställdes ut på balkongen (det betyder att jag satte i blommorna i krukorna och använde pynt-mossa för att täcka mellanrummet mennan krukan och blomkrukan ^^), men jäklar på bra de blev!

Får tillägga att löven på golvet inte har länge kvar att leva ;P

Innan jag går och lägger mej avslutar jag med ett citat från min kära sambo häromdagen under ett reklamavbrott på tv'n:

En reklamröst säger något i stil med: "-Zendium, hälsosam tandkräm för familjen" .
A: "-... inte för tänderna då?!

Man ser framför sig hur man använder en gigantisk tandborste och borstar på barnen :D:D haha!
...det var kul just då iaf... en övertrött kväll o_O

Nu ska vi sova!

Kram

Äntligen på rätt väg!

Idag var vi inne på djursjukhuset med Nutti igen, för återbesök. Sist var det bara bakknäet kvar som spökade, men idag var han betydligt mycket bättre! Usch jag var så nervös och allt släppte så härligt när han bara hade minimal hälta kvar efter böjprovet och han är nu på väg att bli helt bra! Sen kan det självklart komma tillbaka efter en tids träning, men nu vet vi om det och kommer åka in och kolla honom. Vi skulle låta honom gå 2 veckor i sjukhage och sen börja rida, men eftersom vi inte har bråttom och vill att han ska bli bra så ska han få längre vila och longeras igång lite försiktigt senare... Åhh det känns så mycket bättre nu! Äntligen kan man slappna av och börja återgå till det liv man hade i början av året... kanske... Nu kan man koncentrera sig på skola och träning! ÄNTLIGEN!! Har ju varit lite ur balans senaste månaderna, men nu tror jag att jag skymtar lite ljus ^^

Tog några bilder på de leriga sakerna hemma i hagen idag... Dåligt väder och lortgrisar, men kort blev det ^^

En nöjd Nutti i sin sjukhage med maaaat! Han var så hungrig när han kom hem att han flög på gräset i kanten bredvid transporten. Han sket fullständigt i de tre sto-flickorna som hängde vid tråden av nyfikenhet ^^

Två lortiga flickor äter mat... Malva som är lortigast till vänster och en mycket renare Tinny till höger :D Min rena flicka det!

En tjock Solis som ska föla nästa år (om allt vill sig förstås...)
Foto: Privat, Nikon D60

Kram

Träningsvärk :D

Igår hade jag grym träningsvärk i benen och rumpan efter träningen i Lördags... Idag har jag grym träningsvärk i arm- och bröstmusklerna.... och imorgon förväntar jag mig ännu mer träningsvärk i ben- och rumpa. Men imorgon blir det vila för mina muskler som fått en härlig start på SATS ^^ Förresten, min kära pojkvän skall åxo bli medlem och börja träna där, så nu kommer vi bli jordens mest hälsosammaste och starkaste par :D

Imorgon blir det plugg, följt av en massa häst. Ska försöka plocka med kameran och hoppas på att vädret blir bra så man kan fota lite. På kvällen sen ska vi till min lilla kusin som fyller 21 ^^ och det ska bli trevligt! Synd bara att min andra kusin bor uppe i Luleå... men de kommer ju hem lagom till all-helgona-helgen och det är ju verkligen inte långt kvar! Kul och jag hoppas hon och sambon har möjlighet att titta förbi här och ta en fika och kanske lite nagelfix (hint) :D

Nu ska jag titta vidare på Roast på Berns, så jäkla kul!!

Kram

Duktig tjej...!

Igår tränade Tinny med träns igen ^^ Hon är sån duktig tjej den där! Så skön!
Ungefär såhär såg det ut, fast en mindre suddig version i verkligheten hehe. Hon har verkligen svårt att stå stilla när hon ska vara med på kort, blir många kort på en fux-mule ^^

Foto: Privat, SonyEricsson C903
Tinny har fullt upp med att ha koll på både mej och mamma när jag backar för att få med henne på kort. Kameran hinner inte ens fokusera förän hon är framme med mulen och undrar vad jag gör :D haha så söt! Detta var det som blev bäst, alla andra såg ut såhär:

Haha, koko-hästen ^^

Får ta med kameran någon vacker dag och ta nya kort på dem. Tinny är snart 1½ år, och Solis är stor som ett hus med bäbis-i-magen :D Sen får vi ju inte glömma "björnen" Nutti som är riktigt ullig och go i pälsen. Vi klipper honom inte än på ett bra tag eftersom han inte rids nu. Skönt för honom... och för oss, eftersom vi måste ta ut en veterinär som kan ge honom lugnande inför klippning (D-Day- blodet i honom kommer fram då... men inte annars hihi).

Nu ska jag nog göra iordning lite frukost. Sambons kusin med familj kommer på 11-kaffe... eller 11-te om jag känner dem rätt ^^

Sen väntar träning och pluggning, för att sedan bli upphämtade av mina päron för middag på Alfies och bio (bröllopsfotografen). Myyyyys-Söndag :D

Kram

Efterlängtat recept

Det har blivit en himla efterfrågan på receptet till mina härliga cupcakes, så här har ni det ^^
8 stora eller 12 små. (Små rekommenderas då de stora blir VÄLDIGT mäktiga!)

Ingredienser:
Muffins:
♥ 100g smör
♥ 2 ägg
♥ 1,5 dl socker
♥ 2 dl mjölk (3%)
♥ 4 dl vetemjöl
♥ 2 tsk bakpulver
♥ 0,5 tsk salt
♥ 1 tsk vaniljsocker (1,5- 2 för extra tydlig vaniljsmak om man vill ha vaniljmuffins)

Fyllning:
♥ Chokladmuffins: 3-5 msk kakao eller/och 100-150g blockchoklad i bitar
eller
♥ 1 dl bär efter smak (blåbär, äpple, jordgubbar o.s.v)
eller
♥ Citronskal
eller
♥ Mosad banan

Frosting:
♥ 100g naturell färskost (Philadelphia)
♥ 60g mjukt smör
♥ 300g (1 pkt) florsocker (mindre om man inte vill ha så hårt)

Smaksättning:
♥ ½ pressad citron/apelsin
♥ Kakaopulver
♥ Karamellfärg

Tillagning:
♥1) Ställ ugnen på 175° för stora muffins och 200° för små
♥2) Placera muffinsformar på en plåt eller i en muffinsplåt
♥3) Smält smör i en kastrull, rör i mjölk och salt
♥4) Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst i en skål i några min.
♥5) Rör ner smör droppvis, kraftig vispning
♥6) Blanda vetemjöl och bakpulver, rör ner i äggsmeten och ev. smaksättning. Rör ej för länge
♥7) Fyll formarna lite över hälften (3/4)
♥8) Fyll med ev. fyllning om den inte redan rörts ner direkt i smeten.
♥9) Grädda i mitten av ugnen c:a 10 min tills de är gyllenbruna och "torra" inuti. Oftast längre än 10 min.
♥10) Låt svalna ordentligt och bred sedan på/spritsa frostingen som bara blandats ihop i en skål.

Garnering:
♥ Strössel
♥ Socker/kristyr figurer (finns på ICA och Coop i "bak-hyllan")
♥ Smält vit, ljus eller mörk choklad
♥ Frukt (kort hållbarhet dock)
♥ Marsipan

Exempel:

Sockerfigurer från ICA

Stora chokladmuffins med vita chokladbitar och rosa frosting, strössel, sockerfigurer och jordgubbar

Vaniljmuffins med chokladbitar, chokladfrosting med strössel, sockerfigurer och jordgubbar

Stora vaniljmuffins med chokladbitar, rosa frosting med sockerfigurer, strössel och vit smält choklad.

♥Favoriten:♥ Små vaniljmuffins med mycket (150g) chokladbitar, rosa och blå frosting med strössel, vit choklad och nalle puh- figurer

Söta sockerfrigurer från Coop.

Så! Lycka till med bakandet och publicera gärna bilder på era varianter i era bloggar. Kom ihåg vart inspirationen kom ifrån ^^ hihi!

Kram

Blickar framåt

Nej, nu måste man blicka framåt! Stannar man upp eller ser bakåt kommer man ingenvart, och jag vet precis vart jag vill. Ohh nej, det är inget du kommer få reda på här, hur nyfiken du än är ;P I mitt huvud finns tankar och planer ingen människa kan förstå sig på eller skulle kunna tro finns under skalet på denna blondin!

Måste komma in i tänket som leder mej genom tävlingarna. Måste in på spåret som leder fram till vad framtiden har att erbjuda... och kanske är det det här som väntar:

Trinity af Karlberg, f:08

Tinny som igår hade täcke på sig för första gången, och hon brydde sig inte om det alls. Jätteduktig! Och idag var hon ute i regnet iklädd täcket som om hon aldrig gjort annat!

Sen självklart förutsätter jag att Solis klämmer ut en till goding nästa år, halvsyskon till Tinny och det kan bli vad som hellst av den med ^^

En tjock Solsken bara några månader innan Tinny kom till världen förra året ^^

En sak är då säker, ingen kan stoppa Nutti från att blir frisk! Det vet jag att han kommer att bli, han bara måste!

Nutti och jag efter en seger i 110 hoppning 08. Härliga minnen!

Förlåt, har blivit lite mycket häst sista tiden, men ärligt talat så är de en stor del som gör mitt liv värt att leva! Hästarna, pojkvännen och familjen! Utan dem är jag ingenting, och den här hösten har minsann bevisat att det är den största sanningen!! Tack för att ni finns!

Kram

R.I.P

R.I.P Neo af Karlberg
14/6-09 - 15/10-09
Du är så saknad, älskade Lillskiten ♥
Störande!

Jag har varit lite småtrött i en veckas tid och det har jag mina kära grannar att tacka för...
Varje morgon har de börjat renovera, spackla, slipa och möblera om i rummet vägg i vägg med vår säng... kl 07:00!!! Vid 9-tiden brukar de ge sig och göra annat... typiskt va?!
Sen på dagen när jag sitter i soffan i lugn och ro och pluggar drar de igång på pianot med falsksång, och på kvällen är det lekdags med hunden och dennes pipleksaker... Jag trodde inte jag var så känslig för ljud och trodde det skulle vara ok att bo i ett lyhört hus, men inte sålänge grannarna beter sig som om att de bodde ensamma... De har ju knackat på oss en gång när sambons föräldrar var här på kaffe förra året när vi jämt flyttat in, men sedan dess är det bara de som väsnats... Imorse snickrade de möbler så det var ett himla hamrande... störande som f*n... och nu ikväll/natt har döttrarna fest... klockan är nu över 23:00 och de partajar som aldrig förr där inne! Visst, man får renovera rummen, man får leka med hunden, man får spela piano, man får ha fest... men inte dygnen runt! Då blir det tillslut lite jobbigt och jag retar mig mer och mer på minsta lilla ljud ja hör därifrån! Droppen var när de spelade Eddie Meduza.. OCH SJÖNG MED!!! Det låter som om de är i lägenheten, men i ett annat rum bara...
Men det är konstigt- det är bara från den lägenheten vi hör oväsen dagarna i ändå!

Hoppas ni har en ljudmässigt bättre lördagkväll än vad vi har ^^

Kram

Dagens tre...

Idag är det full fart! Börjar jobba 11:30 och när jag slutar 16:00 bär det av raka vägen til SATS för lite träning innan de stänger kl 17. Synd att de stänger så tidigt på lördagar. Både jag och älsklingen slutar 16 om vi jobbar helg (jag kan t.o.m sluta 18 ibland) och då hade ja gärna velat ha möjligheten till att träna på kvällen. På söndagar stänger de 18 iaf, så det är ju alltid något... Men det får bli en snabbis med mage och rygg idag, det kan jag hinna med. Det är så skönt att det ligger så nära, för hade jag behövt åka till gymmet skulle ja ju inte gjort det för endast lite träning som det blir idag. Efter träningen åker jag och handlar lite inför kvällens mys i soffan. Det blir räkor och lite kex och ost ^^

Igårkväll var vi i Grums hos mina föräldrar och käkade lite. Mysigt! Jag åkte dit före grabben för att hjälpa mamma med våra mysiga hästar jag inte träffat på 5 dagar. Helt sjukt, men det finns ju ingen större anledning att åka 2 mil fram och tillbaka varje dag om man inte ska rida, utan bara pussa och ge dem godisar. Det var himla skönt att få krama om Nutti och grejja lite med dem, och Solis har ju kommit hem igen nu. Hon bytte ju boende med 1-åringen Ella ett tag för att Tinny inte skulle tutta på henne när hon seminerades igen. Oh shit vad stor Solis blivit ^^ Blir nog ännu en stor bäbis i Tinny-klassen där tror jag :D Härligt! Tinny ja, hon var skitduktig igår! Hon testade träns med bett i munnen för första gången igår! Första försöket undrade hon vad fan vi gjorde, men andra försöket stoppade hon in det i munnen utan problem men tyckte att det var lite läskigt hihi! Men hon är så duktig och mysig den där hästen! Jag tror stenhårt på henne alltså, hon kommer bli en fin häst... (det är hon iof redan^^)

Tinny för några månader sedan... mycket större nu ^^

Men jag minns när hon var mindre... hihi!

Tinny, någon vecka gammal och Solis... Malva i bakgrunden.

Några månadet gammal söt-Tinny!

Nej, nu blir det frukost... en kopp kaffe, havregrynsgröt och jordbubbssylt :D
En bra start på dagen!
Kram

Invigning

Idag var det vitvaruutbildning hela dagen på jobbet och det var mycket bra! Vi är väldigt dåliga kunskapsmässigt på vitvaror och detta gav oss en knuff och lite att stå på.
När jag sedan kom hem åkte vi och hämtade ett paket med nagelgrejjer från tyskland, och de verkar mycket bra! Har inte hunnit testa än, men det ser bra ut :D Kul, för de var mycket bättre och billigare än leverantören från danmark. Sen hämtade vi en stor blomma hos älsklingens moster, och den passade jättebra hos oss ^^
På kvällen sen gick jag till SATS för första träningen, de öppnade ju 1 oktober, och idag var det ganska lugnt på kvällen. Jag har sett att det varit lite spring, så det var skönt att gå dit när det lugnat sig. Allt verkar toppen och jag ser fram emot att få ordning på styrketräningen och kanske få lite bättre kondition så jag inte tappar så mycket nu när Nutti vilar, utan är fit for fight sen när vi ska igång... lååångt långt långt fram. Det är ju även bra inför snowboardsäsongen och senare nästa år när vi ska hänga och klänga på 1-åringen :D

Nej, nu måste jag nog sova. Ska upp till skolan tidigt så vi kan bli färdiga med vårt grupparbete. Vill bli klar tidigt imorgon så jag kan hinna hem och kanske hälsa på i stallet och även hinna och träna innan klockan blir för mycket ^^

Kram

Har jag nämnt att den är underbar?!

Min nya väska är min absolut bästa väska någonsin! Liten och smidig så man inte kan proppa den full med dret, och i bra kvalité med en snygg desigt! Och rosett- det är ju bara så jag!

Friis & Co

Jag är såååå nöjd! Tack till min kära sambos kära farmor och farfar för det fina tillskottet på födelsedagen- det gav mej denna gooodig :D

Kram

Ordning på alla smycken!

I veckan fick jag hem smyckesställ från mihi.se som jag beställde för födelsedagspengar.
De passade mycket bra i nya hyllan i badrummet och jag fick plats med alla smycken.... men inte mycket mer!

Men alla snygga piercingar fick jag med, och det är ju lite kul att ha framme. Annars brukar jag ofta glömma bort att byta och gå runt med samma jättelänge. Inte för att den syns, men det är ju kul att byta ibland när man har så många fina.

Hihi, ingen som ser att jag har rosett-mani va?! ^^ hehe!

Tips: Vill du handla produkter på mihi.se, använd rabattkoden foki i kassan så får du 15% rabatt.
Nu har de rea, så passa på att fynda. Själv har ja precis fyndat:

^^

Nu åter till Roast på Berns. Ikväll roastar de Bert Karlsson.

Förresten, jag fick fruktansvärt dålig feedback på detta inlägget :(
Det är många fler läsare än vad som kommenterade och 8 av de som kommenterade vet ja ju redan om. Det är ni andra jag vill veta vilka ni är ^^ Men- kul att Nisse och Hea läser min blogg, och kul att ni lämnade adress till er bilddagbok/blogg! Visste inte detta och det var kul att se och läsa :) Men ni andra, kom igen, jag vill veta vilka ni är... fegisar ;P hihi!

Kram

Cupcakes ^^

Idag bakade jag cupcakes igen :D Mycket mindre den här gången, så det blev många >_< Jag har inte ens smakat själv, så det blir väl som vanligt att man bjuder bort dem... någon som vill komma på fika?? hehe!
Nej, jag bakade idag för att ta med några till skolan imorgon. Jag har ju varit borta så mycket nu när det hänt endel, så jag ska bjuda min grupp i skolan på cupcakes imorgon :) Blir nog uppskattat tror jag, för se så fina de blev!

Den här gången blev det vaniljmuffins med choklad och blå/rosa frosning med vit choklad och nalle puh-figurer ^^


Hihi
Kram

Till Salu

Mamma säljer sin mobil för byte till större modell.
Nokia 6600, Plommonlila. Mp3, radio och 2mpx kamera, 8x zoom.
Söt liten modell, dock för liten för mamma, c:a 4 månader gammal, komplett i kartong med oanvända tillbehör.
Pris: 2000:-, (Nypris i butik: ca 3000:- om jag inte minns fel).

Någon intresserad innan vi lägger ut den på blocket?

Kram

Kvällsfunderingar

Jag tittade in på min statistik nyss bara för att se hur många som besökt min blogg idag.
Galet, har inte tänk på det, men min statistik har ökat endel i unika besökare den sista tiden och idag var det rekord.
Nu är då min fråga.... så mycket kompisar har jag ju inte.... och inte heller så mycket nyfikna bekanta. Vilka är det som läset min blogg? För jag vet att några är inne flera ggr om dagen då man även ser hur många ggr den totalt besöks. Det är ju typ ingen som kommenterar, bara läser och bevakar.

Kan vi inte göra såhär, eftersom jag också är nyfiken på er, att ni lämnar en liten kommentar så jag vet vilka några av er är iaf! Och lämna även er egen bloggadress så jag får något att läsa åxo! ^^

Kram

Dagens motto

"Winners make things happen, losers let things happen"

Där har vi den, det perfekta mottot i mitt liv! Alla har alltid ett motto... eller många iaf, och jag har länge undrat- vad är mitt? Nu vet jag, och detta passar mej perfekt!
Jag är inte personen som står och tittar på när man är på väg åt fel håll! Jag försöker... ska göra någonting åt det! Och jag ger det inte bara en chans... jag ger allt!

Jag är ju en tävlignsmänniska och jag vet precis vart jag vill att mitt tävlande och tränande med hästarna ska ta mig! Och jag tycker inte att jag har misslyckats! Även om jag har en bit kvar, så är det ju så det ska vara. Man måste ha ett mål att styra mot. Har man inget mål så vet man heller inte vad man ska kämpa för!

Att bara stå bredvid och se hur andra lyckas med det man själv vill göra är inte nog! Det kan vara kul det med om det är vänner eller bekanta, men har man själv ett mål så ska man f*n inte ge sig där! Det kan ta lite tid, och det kan vara smärtsamt med motgångar och långa omvägar. Men i slutändan, med hårt slit, så är man garanterat där!

Debut i MsvB Dressyr 09
Foto: Privat

Jag, Mamma och Nutti efter segern i 110 hoppning, 08
Foto: Hans Röjder

Seger i DM Fälttävlan 08
Foto: Hans Röjder

Vi har en bit kvar, och har en ordentlig svacka just nu... men jag vet vart vi ska och jag vet att vi ska ta oss dit tillsammans, Nutti och jag!
Winners make things happen, losers let things happen.

Kram
RSS 2.0