Lycklig!

Företagspresentationen igår gick strålande! Tack till er som kom, det var otroligt trevligt!! Alla som var med tyckte att det var mycket bra och alla frågor de hade än så länge blev besvarade- och lite till. Det var en som bestämde sig på plats som jag ska skriva in som konsult och kollega på lördag, det kanske t.o.m är så att hennes mamma vill börja. Och sen har jag en tjej som jobbar lite här och var i världen som också vill skriva in sig så fort pengar till startkittet finns tillgängligt :) Det ska bli så fruktansvärt kul med nya kollegor, och det bästa av allt är att det är jag som gjort jobbet- ingen annan! Det är det bästa med det här- jag väljer mina egna kollegor :D Lollo är nu färdig för att kvala som Sales Director, och mina tjejer kommer hamna i vår unit som Lollo blir SD för. Spännande!

Idag blir det jobb hela dagen. Först kommer Jennica och ska få fina naglar igen, och under tiden kommer troligen mitt Mary Kay paket så det blir lite julafton här hemma :D Sen ska jag leverera lite varor till kunder, ut och gå med Nutti och sen blir det klass i Portila ikväll hos mammas vän. Jag har en sån här underbart härlig vecka- hudvårdsklass varje kväll 7 dagar i rad! Blir bra det, för då får jag gott om tid över för hästarna! Det fick jag inte förra veckan när jag jobbade 10-20 på Expert nästan varje dag!

Tinny, Nutti och Solis i bakgrunden <3

Kram!

Förberedelser

Ikväll har jag förberett lite goodiebags inför morgondagens (söndag 29/8) företagspresentation på Zakrisdal! Det ska bli så underbart kul! Helena & Lollo börjar troligen kvällen i ena rummet med några nyinskrivna konsulter som ska ha en invigningsklass där de hjälper dem med en klass för sina gäster och så får de lite försäljning med pengar de kan lägga på sin beställning. Samtidigt, i ett annat rum, så har jag och Jennica hand om en introduktion till det lilla arbetet som ligger bakom en hudvårdsklass, för de som kommit dit för att de är nyfikna på arbetet och vill veta mer innan de blir konsulter. Efter det är det självklart fika och vi avslutar kvällen med själva presentationen av företaget med allt man behöver veta för att skriva in sig som konsult! Det kommer bli mycket kul, och vi kommer vara några konsulter på plats som informerar och inspirerar genom våra spännande berättelser, upplevelser och I-storys.

Eftersom vi ständigt arbetar för att bli fler, kör jag kampanj för nykonsulter i september. Alla som skriver in sig under september FÅR en Mary Kay Compact Pro av mig som man kan fylla med makeup (värde 390:-).


Mary Kay Compact Pro. OBS! Konsumentprodukterna på bilden ingår ej.

Självklart får man komma och lyssna under kvällen även om man inte vill börja som konsult, det har jag några vänner som funderar på att göra. Men vem vet- det var så jag halkade in i karriären och det var det bästa beslut jag gjort i hela mitt liv!

Kram!

Tiden går så fort!

Om det går fort nu, hur ska det då kännas när man får eget barn?!

Tinny nu, 2 år 3 månader.


Tinny och jag, när hon var 2-3 månader, lillflisan ♥
Tinny & morsan Solis

Imorgon är det dags igen, då kommer lilla Maria och hjälper oss och sitter på henne. Jora, inridningen har börjat och Maria som är så liten och lätt har suttit på henne en gång och gått några steg, och Tinny har även åkt transport och löshoppat :D Mammas lilla bäbis har blivit en stor bäbis!

Kram

Paus i arbetsveckan!

Äntligen, imorgon är jag ledig från Expert en dag denna veckan! Tillåt mig att uttrycka mig på samma sätt som jag verkligen känner: "Faaan va gött"! Det är dagar som dessa, när jag jobbar lååånga heldagar 9:45-20 flera dagar i rad, som jag tackar gud för Mary Kay! Det får mig att kämpa på och ge gärnet för att bygga en karriär som hudvårdskonsult! Jag blir verkligen taggad eftersom jag inte vill jobba på det där sättet som på Expert resten av livet. Jag nöjer mig inte med nått som duger, jag vill ha något jag VILL göra och trivs med, för så tycker jag att livet ska vara! Därför vill jag jobba med Mary Kay! Har man flera hästar och vill satsa på dem också, så är arbetet som konsult perfekt! Och just nu, medan Nutti är sjukskriven och Tinny inte är tillräckligt gammal för att ridas och tränas, så har jag gott om tid på mig att hinna bygga upp karriären!

På söndag har vi företagspresentation om Mary Kay på Zakrisdal där vi bjuder in kunder eller vänner som vi skulle vilja jobba med och alla är självklart välkomna. Vi erbjuder helt enkelt kvinnor i alla åldrar ett arbete, som extra eller som heltidskarriär. Var och en väljer själv.
Det är bra om jag får meddelande om vilka som kommer innan, så jag vet hur många goodiebags som ska fixas ;) På Zakrisdals företagscenter på söndag 29/8 kl 18:00 drar vi igång med en hudvårdsklass följt av en företagspresentation som svarar på alla frågor om arbetet som konsult! Jag tror inte att jag behöver säga hur mycket jag älskar mitt jobb hos Mary Kay, jag tror att ni fattat galoppen ;)

Min motivationstavla innehåller bl.a den här bilden^^ Min dröm, utöver stadig ekonomi, en framgångrik karriär och tid över för minst 2 hästar, är att ha råd att köpa mig den här bilen, en Ford Focus RS :D

Kram

Sponsring

Imorgon (idag, klockan är över 24) är det dags för sponsringen på GRK. Jag har sett fram emot detta länge och det ska bli himla kul!! Mina påsar med småplock av prover från mina Mary Kay-produkter är nu färdiga och fyllda med geisha och information, och det ska bli spännande att se vad pristagarna tycker om produkterna. Jag kommer även vara på plats och informera, demonstrera och marknadsföra lite och det ska bli kul att träffa de människorna jag känner men inte direkt har övrig kontakt med mer än genom ridsporten. Man kanske kan finna en och annan värdinna, eller kanske bara utöka kundkretsen :D Det ska bli kul och trevligt iaf och jag hoppas på fint väder :)

Ikväll var vi ut och käkade med några vänner på Scoore och det var toktrevligt! Det får vi göra fler gånger! En av dem, Heloiza, är från Brasilien, så jag får träna på min otroligt dåliga engelska! Jag pratar nämligen engelska på värmländska, just för att det känns så fånigt att göra sig till med engelsk accent. Jag låter bara löjlig, så jag har nog lagt ner det och skiter i hur det låter för det låter fånigt i vilket fall som helst :S

Nu blir det till att inta lite sömn! Det blir en lång dag imorgon eftersom vi har företagspresentation med en massa roligheter på Zakrisdal imorgon kväll efter min sponsordag, så det blir Mary Kay för hela slanten :) Härligt!!
Kram!

Kära systerkonsult

Idag var Helena här, en av mina systerkonsulter från Mary Kay. Hennes besök resulterade i detta:


Efter henne kom min svägerskas syster på besök för att fixa utväxten på sina naglar, och det var kul att träffa henne. Man har väl hört talas om henne tidigare, men hon bor i USA så det var första gången jag träffade henne då hon inte har varit i Sverige på bra länge. Hon fick även lite lätt glittriga tippar, så de var riktigt fräscha när hon gick :D Hoppas de båda blir nöjda med dagens arbete.

Snart ska jag göra mig iordning och åka iväg till Zakrisdal på Unitmöte med konsulterna och det ska bli så fruktansvärt roligt!! Det är så trevligt, inspirerande och motiverande på varje möte och jag lär mig massor! Riktigt kul är det!!

Kram

Bäbislycka!

Jodå, han var fin i benet den lille skiten som var på återbesök idag! Hoppas han förblir lika fin, så det inte kommer tillbaka eller smyger fram på andra benet som vi inte behövde operera nu. Dessutom så passade vi på att ultraljuda Solis när vi ändå var där, för det är 16 dagar sedan idag som vi seminerade henne, så det var dags för en koll och se om hon tagit sig! Vi har ju krånglat fram och tillbaka hela våren och sommaren med detta och det har inte varit lätt i år! Men idag var hon iaf dräktig och vi hoppas verkligen att det håller i sig!!

Solis och lilla Tinny för två år sedan, när Tinny var någon vecka typ.

Kram!

En riktig arbetsmyra!

Nu är min kalender fullklottrad denna veckan ingen. Mycket jobb och förberedande för olika arbeten blir det, och det är ändå bara en av dagarna som tillbringas på Expert! Det blir några nagelkunder, lite nykonsultintervjuer, två hudvårdsklasser, en del kontorstid, förberedande och närvaro på GRK's dressyrtävling som jag sponsrar med hederspriser och unitmöte där jag får med mig en blivande konsult (förhoppningsvis).
De två hudvårdsklasserna jag har denna veckan ska bli riktigt kul! Den ena är hos min barndomsvän och klasskamrat Sandra i Grums och den andra hos ytterligare en f.d klasskamrat vid namn Sandra, men denne från Arvika som jag gick ihop med på Butikschefsprogrammet.

På söndag ska det bli en spännande och rolig dag! Jag sponsrar ju GRK med hederspriser (småprover från Mary Kay-sortimentet) till de som placerar sig på tävlingen, och jag kommer finnas på plats och marknadsföra mig lite för de som inte vet vad det är jag sysslar med. Självklart ska jag dela ut priserna åxo, och jag har nu i veckan förberett mig en hel del inför det. Det är inte mycket som fattas, lite småsaker bara, sen är det klart för att slå in i cellofan och göra små fina paket :) Så här ser det ut än så länge:

Det kommer bli små paket, som det lilla i högra hörnet, men de kommer bli lite större.

Idag kommer lilla hästbäbisen in till Färjestad, för återbesök efter operationen vi gjorde för två veckor sedan. Det har sett mycket bra ut hemma och jag hoppas att veterinärerna tycker att det ser lika bra ut! Sen ska vi fråga om de kan ultraljuda Solis för att se om hon har en ny bäbis i magen :D Håller tummarna stenhårt för att vi ska få en liten skit nästa år med!

Solis mule och lillskiten när han bara var några timmar gammal :) Idag är han STOOOOOR!! :D

Kram!

Hemma

Jaha, då har man landat hemma i soffan igen, efter över en veckas boende i stugan. De brukar ju säga borta bra men hemma bäst, men jag hade allt kunnat bo där en vecka till! Vi har bott där mycket nu i sommar och vi trivs jättebra! Det är ju skönt att man har såna trevliga svärföräldrar som gillar när vi bor där också ;) Men på sätt och vis är det skönt att återgå till den vanliga vardagen, och låta den speciella känslan i stugan finnas kvar där, så inte den förvandlas till vardag o_O
Anders har en veckas semester kvar, men själv jobbar jag och sliter med mina arbeten. Har jobbat en hel del på Expert nu, så jag har pendlat till stugan, och när jag varit ledig har jag arbetat med Mary Kay-verksamheten och kontaktat kunder och bokat massor av hudvårdsklasser som jag ser fram emot i höst :D Det ska bli så f*annat j*vla underbart!!!! Som många känner till så har jag småtröttnat lite på Expert, eftersom det är samma sak, dag ut och dag in:
- Nej vi är inte Konsum, Medmera- kortet funkar här ändå.
- Skillnaden mellan plasma och LCD är.....
- Tyvärr den billiga telefonen i bladet är slut.
- Nej, du får inte bättre pris om du köper två.
o.s.v... Detta är egetligen inte dumma frågor eller så, det blir bara tjatigt när varannan kund uttrycker sig på samma sätt HEEEEEELA TIDEN!

Därför är det så skönt att variera arbetet lite och jobba med hudvård och naglar bredvid- locka fram min kvinnliga sida istället för att prata processorer och fjärrkontroller hela dagarna >_<
Det är väl inte bara det- som hudvårdskonsult möter jag trevliga människor i en trevlig miljö. I butiken är man glad om man möts av ett glatt hej när man glatt hälsar kunden välkommen och vill hjälpa den. Idag till exempel, hade jag en kund i kassan som genomförde ett köp utan att varken hälsa tillbaka, titta på mig, lyssna på mig eller svara mig....?! Och så klagar folk på att kassörerna ser trista ut ibland?!
Arbetar man som säljare i en butik, är man inte en människa för många- man blir en robot och ska tydligen vara utan känslor eller hjärna... eller nått?!

Jaja, nu ska jag sluta avreagera mig och gå och lägga mej istället. Jag trivs bra på mitt arbete.... delvis iaf.. och jag tackar gud för Mary Kay!!!

Kram!
RSS 2.0