Ett jobb... till :)

Jahapp, då har man ett jobb till då. Som min pojkvän skrev på Facebook:
"Nu har du bara 3 jobb, skolan, hästarna och Grums ridklubbs hemsida".
Haha! Han är nog orolig över att jag inte ska ha tid för honom. Men det kommer ja allt, för mitt nya jobb är det perfekta extrajobbet för mej!! Jag är nämligen homeparty-säljare för innerum.se så jag kan typ välja att jobba när jag vill :D Kalasbra! Och jag tror detta kommer vara ett bra jobb för mej och en ny erfarenhet på meritlistan. Det blir lite som att driva ett eget företag, fast man slipper pappersarbete och all sån skit.
Jag börjar inte förän 1 april, så jag har lite tid på mej att komma undan med lite skolarbete och göra klart den nya hemsidan för GRK. Det kommer bli så fruktansvärt kul!! Bra/snygga produkter till mycket bra priser. Det brukar ju annars vara så dyrt på homeparty, men detta är vettigt faktiskt!
Här är lite av deras sortiment (några av mina favoriter):

Blockljus

Dödskalle-plädar

Ljussmycken

"Minhembio-gubbar"

Kaffekoppar

Smyckesträd

Om någon vill vara värdinna för ett innerum-homeparty, kontakta mej via min mejl; carro_321@hotmail.com (kommer snart få en egen innerum-mejl, men denna är min privata så länge).

Kram

Mycket att göra

Oj oj oj, idag har jag mycket på schemat. Träning, träning, plugg och nagelfixande.
Igår var vi i Sunne hela dagen och åkte bräda (kan slänga in nån bild sen) och sen på kvällen åkte pöjken in till stan och umgicks med några vänner så jag fick kvällen fri här hemma. Men vad tror ni jag gjorde? Puggade till 22:30 >_< Vi har nämligen ett arbete som ska in på fredag och sen har vi tenta nästa fredag, så det är lite stresseigt nu. Framförallt när jag och mamma ska till gbg horse show i helgen :) ohh det ska bli så skönt att komma bort lite!

Nej, nu ska jag dra upp Anders ur sängen så vi får lite frukost. Min kropp behöver vakna till nu så den orkar med den långa dagen som detta blir...

Kram

Dagens

Nu sitter jag i soffan, mätt och belåten efter morgonens frukost.
Idag blev uppladdningen inför en ansträngande, lång dag en kesella, risentamüssli och funlight strawberry.

Jepp, man blandar ihop alla tre. Kesella (jag har den med en fetthalt på 1%) är bra frukost för den som tränar. Däremot är det inte så gott att bara äta sådär (men så är det väl med alla nyttiga saker), så man kan ha i lite müssli (jag väljer ICA's egen blandning från Risenta med exotiska frukter och rostad banan o.s.v), och som smaksättning lite funlight strawberry (ja, den ska blandas i kesellan). Det blir som karamellfärg och ger en sommrig jordgubbekännsla. Jag har testat detta några dagar nu och känner mig faktiskt både piggare, starkare och orkar mer på träningen. Det ger en riktigt bra start på dagen. Självklart tar jag ett hårdkokt ägg också, det mättar även det i längden.

Så idag är jag redo för ett träningspass på SATS och sedan ett i sadeln med Nutti. Blir som sagt en lång dag idag, för det är årsmöte och tävlingsmöte på ridskolan så jag ska dit och lyssna och ta bilder på nya styrelsen för nya hemsidan jag bygger på. Så kameran åker med så jag får väl se till att knäppa lite kort på hästarna med ^^ Tinny skulle behöva fotas lite och Solis med sin tjocka mage. Nutti kanske vi ska ställa utanför kameravinkeln.... han är lite tjock just nu >_< Han har ju tagit det lugnt sedan September och det var först nu sist jag red som han blev lite svettig i den långa, tjocka pälsen (han är halvklippt bara).

Nej, nu måste jag tydligen åka in till stan en sväng. Det är någon som glömde ta med sig nycklarna till jobbet när han tog bussen dit, så han kommer inte in... suck....

Kram

Tinny

Igår var jag som sagt i stallet och tränade Nutti och tog hand om översociala lilla Tinny, 2 år.

Tinny hjälper mamma att sopa stallgången ^^
Foto: Min sunkiga mobilkamera

Även den högdräktiga Solis ville ha lite uppmärksamhet.

Nu är det inte många veckor kvar. 20 april är det sagt att Tinny ska få ett halvsyskon,
e: Fetcher N.

Och Tinny förresten, mamma har hört att hennes pappas andra avkommor (e: VDL Sheraton) har börjat visa bra resultat, så Sheraton har åkt tillbaka till Holland för att endast sättas i avel. Det var en avkomma i europa någonstans som såldes för 5,7 miljoner o_O Helt galet! Men för att förtydliga detta då, det är en heeeelt annan stolinje på de avkommorna än våran lilla Solis, hehe! Men det känns ju kul att det går åt rätt håll för Tinnys stam, så det inte verkar vara skit och gå åt fel håll. Antagligen var han inte sååå etablerad i betäckningssammanhang ändå när Tinny planerades, men bra blev allt bra! Lilla hoppan visar fina linjer och rör sig fint. Nu är det bara resten kvar >_<

Lillflisan förra året. Längtar efter våren när jag tänker på den här bilden, så man kan få av henne täcket och ta nya bilder för att jämföra ^^

Idag är hon ytterligare lite rundare över rumpan och har en lite kraftigare hals. Hon har växt ikapp bakdelen som växte lite fortare (som den iof brukar göra på ettåringarna). På söndag ska jag dit och pyssla med henne. Det blir lite finputsning och träna på att ha träns på sig :)

Kram

En rubrik kan vara så överskattad...

Idag har jag tömt hjärnan på tankar efter en jobbig pluggtid. Snart är det dags för nästa tenta så det var skönt att bara vara lite idag... Det blev visserligen lite plugg i morse, lite komplettering på en uppgift som gick på en halvtimme att fixa. Nu i eftermiddag har jag varit i stallet och tränat Nutti och tagit hand om en mycket pratsjuk 2-åring ^^ Men själva tanketömmandet kom på gymmet där min överkropp fick sig en omgång. I morgon är det resten av kroppens tur, men pluggandet bör sätta igång igen...

Kram

Men tanke på inlägget under...

Detta kan bli fruktansvärt kul läsning en trög vardagskväll i soffan. Läs och skratta åt hur fel det faktiskt kan bli med särskrivningar. Allt är hämtat från en sida som heter skrivihop.nu, en sida som försökte bekämpa särskrivningar, men misslyckades och lades ner.... Synd :(

KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
BAD SHORTS - inte är de bra inte...
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.

Lika bra var väl det? Det var ju ändå kasst...

HAND TVÄTTAS - före maten.
KLIPP PYTON - har ormar hår?
NACKA NAPRAPATERNA - ta livet av dem!
LÅNG HÅRIG - men kanske snaggad?
BIND GALEN - innan han skadar någon!
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
JÄST SVAMP - alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?

Här har de inga höga krav på de anställda...

SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!
SUPER UNDER STÄLL - dricker alkohol medan han sladdar?
ETT TRUMPET SOLO - tutar lite motvilligt?
SNODD MAPP - Åhléns kränger hett kontorsmateriel för 19:90

Afrikansk dam?

Kram

Lite tankar om stavfel..

Jag hoppar inte på någon speciell nu, bara saker jag reflekterat över i allmänhet.
Slarviga stavfel.... som återkommer och inte rättas. Värst är det på Facebook. Visst, det är inte blodigt allvar där, men det blir tjatigt i längden. Självklart kan alla stava fel lite då och då, men att slänga en blick innan man publicerar är ju inte fel. Det tar 2 sekunder liksom?! Det kanske är för att jag själv måste tänka på hur jag skriver i alla rapporter och uppgifter genom skolan och har fått hårda regler därifrån, så det sitter i på min fritid.

När jag själv bara skriver uppkommer massor av slarvfel som jag rättar när jag ser dem, men det är väl delvis för att jag har så bråttom att jag inte hinner trycka på rätt tangenter. Det blir lätt lite stavfel här och var och vändningar på bokstäver, som ajg (jag), skulel (skulle), sak (ska), itne (inte). Detta är ett gäng klassiker som försigkommer i mitt "kladd-skrivande". Men jag rättar dem hela tiden och läser igenom innan publicering. Men det finns såååå många som inte gör det och det blir störande i längden. Det finns några vänner på facebook som ALLTID slarvar och rättar inte och det retar mig lite... Inte personligen, utan skriftligen. Troligen är det omedvetet.

MEN värst är alla särskrivningar och missen att sätta en punkt eller ett komma då och då. Vi tar det nu en gång för alla: en särskrivning är som det låter, när man skriver isär ord som inte ska skrivas isär, som: kyckling lever, kassa system o.s.v. Det kan ju vara skitkul att läsa, men också irriterande! "Nu ska vi ta oss en åk tur", "Jag gillar inte butikens kassa personal", och värst idag "förhoppnings vis". Den sista är ju inte ett misstag, den är ju bara korkat :/ Någon kanske minns det inlägget jag gjorde om min skoluppgift, vars rättsfall innehöll mängder av särskrivningar, t.o.m av ett efternanm?! Detta är väl inget att hänga upp sig på och skriva ett långt inlägg i en blogg på... kan man tycka... men på något sätt så har jag blivit allergisk mot stavfel på sista tiden >_< (där sitter det fint med en sån smiley nu känner jag).

Jag pekar inte på personerna som gör detta, inget ont om dem, bara på fenomenet att det är förvånansvärt många som slarvar.... Jag borde bli lärare... Fy fan vilken petig lärare jag skulle bli, men ingen skulle våga göra några slarvfel eller särskrivningar iaf!

(Tillägg: ingen människa är perfekt)

Kram

Mitt hjärta säger nej...

...men min hjärna säger examensarbete...

Skönt med lite "So you think you can dance" på tv'n så man kan tänka på nått annat.
Nu har jag och Hanna suttit i två dagar och kämpat, och imorgon är sista dagen att arbeta på det innan första kapitlet ska lämnas in. Men det är inte mycket kvar nu så det känns bra... Sen ska ju självklart resterande kapitel skrivas också, men det är inte liiiika bråttom med dem.
Så imorgon bär det av till Arvika och skriva mer och dessutom gratulera Hanna som fyller år :) Det blir därför inte lika lång dag imorgon som idag (10-19), så jag kanske hinner träna en sväng innan Anders slutar jobbet.

Fick en ny klocka i brevinkastet idag :)Söt va?

Inte så jättenödvändigt inlägg, men jag kände att jag måste skriva nått.
(Visst är jag duktigt sparsam med smiley'sar nu för tiden).

Kram

Hey-ho är på intåg

Snart tittar min "författarkollega" in för att tillbringa ännu en dag tillsammans och kämpa med examensarbetet. Första kapitlet ska in på torsdag, och vi har inte kommit så långt än. Vi har iaf en problemformulering, efter mycket om och men. Senast igår bytte vi ämne och inrikting och vår nya fråga heter: "Har kunden alltid rätt?"
Vi tror det kommer bli mycket intressant att undersöka detta och det kommer även hjälpa oss i framtiden. Det kommer vika in lite på juridik, vad lagen säger samt psykologi- hur kunden tänker och agerar.

Hanna & Jag

Det kommer bli kalasbra och vårt arbete kommer bli AWESOME! Jag vet det redan nu :D

Kram

Btw

Gissa vad som står i min garderob....

Underbara att gå i och på REA dessutom! Me like!

(Förklaring till bl.a mamma: Btw betyder By The Way, förresten på engelska^^ hihi).

Kram

Snälla tomten...

...kan du inte komma tidigt i år?

Jag behöver en ny snowboardjacka.

En ny väska hade inte varit dumt heller...
Kram

Seriöst!

Jag måste sluta skriva så överdrivet mycket smileys hela jäkla tiden!
Mina favoriter är:
>_< när något är jobbigt (man blundar hårt och säger "skit åxo")
^^ ett gulligt leende då ögonen blir så sött formade
o_O någonting är snurrigt eller förvirrande

Och det blir väldigt rörigt med alla dessa tecken efter varannan mening. Dock verkar det vara en sjukdom jag fått, för om jag inte tänker på det så ploppar de upp lite här och var. Jag antar att det är en baktanke jag omedvetet har om att det är svårt att uttrycka sig i text så att alla förstår på vilket sätt man skriver. En mening kan tolkas både positiv och negativ beroende på person och uttal, och då är det mycket bra med en smiley som talar om vilket sätt man ska tolka det på... Ironi är en sak som är jättesvår att uttrycka i löpande text.
Meningen "Jag tycker det är jättekul" kan ju tyckas betyda att man faktiskt tycker att det är jättekul. Men sätter man en smiley som en >_< eller :/ så förmedlas ironin i meningen. Visst, man kan använda kursiv text på ett ord för att böja till det lite, men det är ändå mer klara besked med en smiley jue ^^ Men nu i fortsättningen ska jag skärpa mej och minska på smileys. Trappa ner så att säga... "-Hej jag heter Caroline, och jag smiley'ist..."

Nä, detta var ett helt ointressant inlägg egentligen... Enjoy! (Ironiskt menat).
hehe!

Kram

Mål för 2010

Med ett kämpigt 2009 i ryggen tänker jag nu framåt och lägger upp mål för 2010:

Personligt:
♥ Träna på som fasen på SATS och se till att komma i form ordentligt inför årets tävlingssäsong/Beach 2010
♥ Kämpa på med viktminskningen och ta dieten mer på allvar. Brukar komma automatiskt när våren spricker fram
♥ Ge gärnet sista månaderna i skolan. Har ju fått en himla kick nu när jag maxat tenta efter tenta. Juridiken sist hade jag 3 poäng ifrån maxgränsen på, så jag ska hålla fokus och gå ut med flaggan i topp!
♥ Ska se till att komma ut på arbetsmarkanden och börja söka mig till ett arbete där jag kan dra nytta av mina kunskaper och växa. Tillsvidare vill jag stanna på mitt nuvarande och kämpa på.
♥ Försöka leva livet och ta mig tid till att gå ut och umgås mer med mina kompisar.
♥ Utveckla nagelprojektet ytterligare och kanske gå med plus nån gång ^^ Inte långt ifrån nu, men stora inköp planeras :)
♥ Kolla över mina små-planer och se hur de skulle funka. Dock är detta bara tankar som ska malas ner och är än så länge mycket hemliga!

Hästarna:
♥ Börja inridningen på lilla Tinny-flisan och löshoppa lite.
♥ Nutti ska bli frisk och färdigrehabiliterad (jobbigt ord)
♥ När vi är friska och krya är det dressyr med fortsatta stärkande träningar som gäller (mer än det vi gör idag). När vi är redo blir det dressyrtävlingar med sikte mot MsvB igen.
♥ Solis ska klämma ut ytterligare en solstråle och den ska på fölvisning... om allt vill sig väl och inget oförutsett inträffar vill säga.
♥ Nuttis mage ska bort ordentligt... men som jag känner nu kommer det inte bli någon fälttävlan på bra länge. Allt hänger på hur han tillfrisknar, men än så länge ligger det på is....... Tills lillflisan växer upp och tar över iaf ^^

Framtidshopp?... eller flopp?

Lite motivation och så som jag har i bakhuvudet. Det är inte dumt att skriva upp en sån här lista som mål och vägledning.... Nu får vi se i december hur väl jag förhållit mej till detta :D

Kram

Slutet på en jobbig vecka...

...snart börjar en ny lika kämpig vecka.
På måndag, tisdag och onsdag blir det examensarbete med Hanna.
Jag frågade henne förut idag om vi skulle bestämma en tid till på måndag, och då sa hon:
"-Ja vi får bestämma en tid, så ska jag se till att vara naken... VAKEN MENADE JAG!!!!"
Haha, sen skrattade vi oavbrutet i några minuter och sedan konstaterade vi att kl 10 på måndag, påklädda, bli bra ^^ hehe!

Nu ska jag ta hand om ett keligt lejon vid namn Simba ^^

Så här låg han och sov härom dagen... SÖÖÖÖT!

Han har varit ensam hela förmiddagen så han är lite pratig nu :D

Kram

Dagens Simba-bild


Är han inte vacker?

I natt gick det sådär att sova med en kelig, pratsjuk katt i lägenheten. Han kom och väckte oss typ 4 gånger, men bara man ignorerade honom så lugnade han sig i en timme till ^^ Får se hur det går denna natt när han legat här och degat hela dagen.

Kram

Tips inför sommaren

Snart i lager på skotrend.se

"Pasion"
Fruktansvärt stilrena och snygga med små neutrala detaljer på. Ingen farlig prislapp heller, 498:-
Kenza's kollektion finns även på den här sidan och jag är fruktansvärt sugen på ett par "Funny Night" som jag bloggat om tidigare, men jag tror jag har skor så jag överlever den här sommaren^^

"Funny night", Wildflower by Kenza, 799:-

Ja, jag vet, jag borde bli skoförsäljare ^^

Kram

Jobbiiiiiigt!

Eftersom jag tänkte vara så snäll mot min kusin som gav mig en blogaward, och ta emot den och ge ut nya awards (som typ bara två svarade på.. förståeligt, det tog lite tid) så har jag nu fått en ny utmaning från Nisse >_<
*pust och stön*. Men jag får väl ta smällen när jag var så jobbig, och göra den här jobbiga grejjen åxo.

Kopiera detta till din blogg, varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn (utmaningen stuper egentligen där, då första frågan är ”Vad heter du?”) som svar.
Utmana sedan 5 andra personer! Om någon av personerna du utmanar har samma bokstav som dig själv, får han/hon inte använda samma svar som du gjort. Lycka till!


1. Vad heter du? Caroline

2. Ett ord på fyra bokstäver: Coco (typ varm choklad på engelska alltså)

3. Flicknamn: Carola

4. Pojknamn: Carl

5. Yrke: Cocacolaförsäljare (?!)

6. Färg: Citrongul

7. Klädesplagg: Chinos

8. Mat: Carbonara... och pasta ^^

9. Sak i badrummet: Clorid o_O

10. Plats/Stad: Chicago

11. En orsak att vara sen: Cykeln hade punktering...

12. Något man skriker: "Come here"... haha, blir mycket engelska med ett C som utmaning

13. Film: Curious case of Benjamin Button

14: Något man dricker: Coca cola

15: Band: Credence clearwater revival  (nu blir pappa glad, för detta har fastnat sedan min barndom^^)

16: Djur: C.....itronfjäril >_<

17: Gatunamn: Carlagatan... kanske?

18: Bil: Cabriolet

19: Sång: Columbus (Kent)

20: Känd person: Courtney Cox

Sådär ja... Jag får tacka Google, Spotify, vårt filmbibliotek i mediecentret Plex och det lilla jag har i mitt huvud för hjälpen till att knåpa ihop den här skiten på C!
Ni kan vara lugna, jag ska inte utmana någon, men om någon har tråkigt- kopiera och gör en egen :D

Nu ska jag peta i mig det sista av frukosten och sen återgå till pluggandet... Tenta imorgon :S

Kram

Cougar town

Är det bara jag som ser fram emot den nya tv-serien "Cougar town" med Courtney Cox
(ni vet, Monica från Vänner)? Jag har stora förväntningar på den då jag tror att det är min typ av humor, iaf vad jag sett på alla trailers.

Den har premiär på kanal 5 den 2 mars, så håll ögonen öppna ^^

Courtney Cox i mitten i rött för er som inte känner igen henne.

Kram

På väg hem till min brevlåda....


Mihi.se har äntligen öppnat upp webbshoppen men nya snygga produkter efter ett långt uppehåll sedan typ november. Var ju tvungen att klicka hem detta armband! Det har allt man kan önska sig: hjärtan, pärlor, diamanter och i vitt och guld dessutom. Snittsigt värre! Dessutom passade jag på att ta hem två nya smyckesställ till. Ett för örhängen och ett för armband. De jag köpte i september är fulla... väääääldigt fulla!
Så här såg det ut då:

Detta var då.... DUBBLA det för så här ser det ut idag:

Och alla får inte ens plats >_<

Ja jag vet, jag är en smyckesbög^^
Nästa problem: Vart hittar jag en lösning till alla 100 diadem som är staplade på hög?!

Men så är det att bo i en liten lägenhet (liten och liten, 69 kvadrat) och man får anpassa allt efter vilka hyllor och skåp man har plats för att sätta upp o_O

Vem tror ni inte var med in på toa och fotade då? Simbisen förstås ^^

Här kör han en skrik-posé :D haha!

Just nu ligger han utslagen på soffan med tassarna hängande utanför kanten. Det är väl jobbigt att komma till ett nytt ställe och gå omkring och skrika sig hes flera timmar + hålla koll på vad vi gör hela tiden, hehe!

Kram

Kattvakt

Idag kom "lilla" Simba för att stanna några dagar, antagligen över helgen om han vill.
Det är mina svärföräldrar som ska resa bort i helgen och vi ska se vad han tycker om att vara här. De ska nämligen måla dörrkarmar snart, och det blir INTE bra med en norsk skogskatt hemma under tiden som de torkar :D
Så idag har han skrikit omkring här i tre timmar tills han blev hes och gillade läget. Han var inte orolig eller så, bara pratglad och berättade väl typ att han var här. Så gör han när de kommer ut med honom till stugan också. Det är som att han vill kolla så vi vet att han är här och att han hör att vi svarar honom ^^

Stooooor kisse :D


Ja, han är stor och fruktansvärt go, och jag tror detta kommer gå jättebra :D Just nu ligger han bredvid mig i soffan och småsover. Det är så mysigt att ha en katt som går omkring här hemma när jag pluggar och jag kan lätt vänja mig vid detta. Dock passar ju inte vår lägenhet eller vårt läge att ha katt idag, så vi får vänta tills vi bor mer lägligt för en egen ;) Tills dess får "Simbasängen" vara vikarie ^^

Kram

Förkärlek för skoooooor ^^

Ohh de här goodingarna ser mycket lockande ut, dock passar inte prislappen min studentplånbok :(

Mycket coola nit-pumps på 1000-lappen.
Kommer INTE skriva vart de kommer ifrån, för om någon i min vänkrets köper dem kommer jag vara MYCKET avundsjuk :P hehe!

BTW, fick hem nya smycken nyss. Här är några av dem som håller samma tema :D

Örhängen från Saray.se.

Navelpiercing från Barbarella.se

Kram

En dag på brädan

Nu sitter man här, trött och mör i kroppen efter en trevlig kväll i Hovfjället med älsklingen och hans bror med sambo. Vi åkte dit med ett gäng från Karlstad komun som vi brukar varje år, och det är fruktansvärt kul!

Det gick riktigt bra faktiskt, även om det var lite småisigt och högigt blandat med dålig sikt första halvan av dagen, men sen kom lite sol och det blev lättare att se hur backen såg ut. Detta fick mig att längta till Hemsedal något så fruktansvärt och nu är det inte långt kvar tills vi åker dit! Där är backarna så fruktansvärt bra och hittills har det varit väldigt fint väder varje gång vi varit där!

Hemsedal förra året :D


Ikväll är det melodifestivalen, och i år har jag inte varit så insatt... Jag vet inte vilka som är med, och det var typ i torsdags jag fick reda på att det skulle börja ikväll :S

jaja, nu börjar det iaf.

Kram

Bergviksfesten :D

Uhh va kul det var i onsdags.... men inte i torsdags :D

Lilla Carro, jag och A-flex!

Linda demonstrerar

Det var en bra kväll trots allt ^^

Kram

Leverans :D

Idag fick jag leverans ^^

Ett demonstrationsställ för nagelolja och glitterburkar, 6 st. nageloljor, 3 flaskor gelwipe, 1 behållare för rengöring/ställ för penslar, 2 st. av en ny typ av lim, 1 ny typ av topcoat, 1 ny typ av primer, 1 burk genomskinlig gelé, 7 nagelfilar för test (ska testa vilken som är bäst), 500 st. nya tippar i en ny mycket snyggare och mer praktisk ask samt 3 frp. med färdigmålade tippar (2 olika motiv) ^^

Några nya typer av produkter alltså. Tidigare har jag ju kvar endel saker från leverantören i Danmark, men nu tänkte jag se hur det fungerade med produkterna den Tyska leverantören har. Alla deras produkter har hittills varit mycket bättre och dessutom är det billigare att beställa därifrån. Spännande. Synd att jag gjorde om mina igårkväll så jag inte hann att testa det nya (trodde inte det skulle hinna komma innan Bergviksfesten). Vill du testa mina nya, fina produkter? hihi, kontakta mej :D

Jag får väl slänga in en liten bild på mina senaste då. Den är tagen men vår lilla kompakta kamera, lite provisoriskt, ska ta en bättre med den stora kameran sen :D

Lite sommartema. Glittrande gräsmattegrönt med blommor och fjärilar ^^

Kram

Kvällsfunderingar

Här sitter jag i soffan, med en trött pojkvän bredvid mig... Vi borde väl gå och lägga oss, men jag tror han är för trött för att gå härifrån, och jag kommer inte kunna sova än ändå.

Imorgon är det Bergviksfest på Tempel med förfest hos L & D i Viken. Det kommer bli fett nice! ^^
Jag, Lilla Carro, A-flex och Tärnbro m.fl ska rocka som sist då vi träffades på nöjes och lyfte taket i schlagerbaren :D hehe!


Lilla Carro och jag på Harrys för två år sedan, notera fejk-smilet (jag kan inte le).

Jag och A-flex på julbordet... 2008 tror jag det var :$ Stiligt!

Nej, nu ska jag nog väcka (läs: klänga) på pöjken här bredvid så han vaknar till ^^

Kram

Edit

Ang. påhoppet på meningslösa Facebook-grupper i inlägget nedan (punkt 7 av de väldigt intressanta faktan om mig) så kan jag väl erkänna att det finns en del roliga grupper åxo, synd bara att folk inte går med i såna istället.
En favorit jag sett sista tiden är:
"When I was your age, we had to blow on the video games to make them work".
Jepp... Idag sätter man in en skiva och så snurrar det igång automatiskt... Det är ju ingen sport jue! Man ska kämpa så svetten rinner och man blir röd i ansiktet av syrebrist efter allt blåsande i de gamla hederliga Nintendo 8-bitspelen :D Sen hoppar man till när det äntligen visar bild, för att sedan hacka, låsa sig, eller blinka fram och tillbaka så man får börja om ändå. Dä va gräjjer dä ^^
Kram

Blogaward

Idag fick jag en Blogaward av min kära kusin.

Har väl inte full koll på vad den innebär, men det följde instruktioner, so here we go :D

Med en award följer ansvaret att följande saker uppfylls:
-Kopiera awarden på din blogg
-Länka till personen som gett dig awarden
-Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
-Välj 7 andra bloggar som du vill ge en award till
-Länka till deras bloggar
-Lämna en kommentar i deras bloggar om att du gett dem denna award


Så, 7 intressanta fakta om mig:

1. Min pojkvän tycker att jag blivit en bitter person, framförallt i trafiken då alla är idioter... förutom jag själv förstås o_O Är beredd att hålla med honom, men folk är ju så dryyyyga!
2. Jag vet precis vad jag vill "bli när jag blir stor", problemet är bara att jag är för liten för att vara så stor just nu :/
3. Om jag vann ett gäng miljoner så skulle jag lätt smälla upp en egen ridanläggning och köpa minst 3 fina hästar till :D
4. Jag spillde precis citron-te på min tröja...... mindre intressant dock.
5. Jag är flygrädd trots att jag aldrig flugit. Folk anser att det är konstigt, men då är jag väl extra flygrädd eftersom jag inte ens vågar "kliva på".
6. Jag funderar oftå på vad folk säger bakom ryggen på mig. Det vore så jäkla kul att höra på vad de säger utan att de vet att jag lyssnar! ("Åh, hon är så bortskämd", "Hon pratar alldeles för mycket", "Hon tror hon vet allt", "Hon tror hon är nått för att hon bor i stan nu" osv... eller jag vet inte) Seriöst, jag skulle gärna vilja höra ;P
7. Jag är så fruktansvärt trött på alla skit-applikationer som finns på facebook och alla fruktansvärt meningslösa grupper som folk går med i!? Som tex: "Vi som vrider på värmen mer och mer i duschen" och "vi som gillar att få sms"?! Vem gör inte detta lixom?! "Vi som älskar att bli kliade på ryggen".... "Vi som älskar att andas...".
Den sistnämnda finns nog inte, men typ såna! Den sistnämnda punkten är nog inte nån intressant fakta om mig heller, men jag kände att jag var tvungen att påpeka detta ;P (Bitterheten ni vet;)

Själv vill jag ge en award till följande:


Sandra W


Sandra N

Emelie

Linda K

Åsa

Sophie

Linda B


De var allt så jag precis fick ihop 7 stycken. Har inte så många bloggande vänner :/
Kram
Slipar på säljtekniken

Ni, mina få läsare, har säkert noterat att jag inte bloggat på länge. Det har nämligen slagit till igen- tentakoman >_< På fredag har jag tentan i Säljteknik som jag missade innan jul då jag var sjuk, så därför pluggar jag ihjäl mig just nu istället. Ingen stress, absolut inte.. o_O Fredagen efter det är det ännu en tenta, dock inte lika omfattande, men torsdagen efter den är inlämning på hur långt vi kommit på vårt ex-jobb.... Hur långt har vi kommit?! Inte en mening ens?! Vi har inter ens öppnat Word och skrivit våra namn. Hur ska man hinna?! Men men, jag och Hanna är experter på att få allt att funka och jobbar bäst under press ^^ Vi vet ju exakt vad vi ska skriva om, så det ska vi allt klara av!!

Just nu ligger jag och bara latar mig i soffan, återigen med favvo-myströjan på :D

Inte ett dugg degig lixom xD Kanske skulle passa på att göra om naglarna när jag ändå är färdigpluggad för dagen :)

Imorgon väntar träning på SATS följt av tonvis med plugg. Kul bloggliv man lever :P hehe!

Kram
RSS 2.0