Söndag

Midsommar var fantastiskt underbart! Vi hade så mysigt och trevligt i stugan med goda vänner under fredag-lördag samt ett besök av mamma och pappa på lördagskvällen! Riktigt kul! Och inte visste jag att jag var så bra på kubb?! Det har jag ju aldrig varit! Myggbitna och proppmätta kom vi hem igår kväll, åter till vardagen. Visst är det sant som de säger- borta bra men hemma bäst, men i stugan mår man allt bra! Hade lätt kunnat stanna en natt till, men Anders jobbar ju idag så det var därför vi åkte hem igår kväll.

I natt drömde jag en riktigt verklig dröm! Den var så verklig så det inte kändes som en dröm. Inte verklig på det sättet att jag vet att allt stämmer, men hela drömmen var som på riktigt. Jag drömde att jag red på Tinny för första gången, och hon var jätteduktig! Det var verkligen som att det var på riktigt och jag hoppas att det är en sanndröm- för i så fall har jag fått mig en riktigt stjärna om hon är så fin i verkligheten :D hehe!

Min lilla "Tinny-bäb" ^^

Tror jag ska dra och träna en sväng på SATS nu, och sen ta en tur hem till Karlberg för att pussa lite på henne och de andra hästarna... och kanske sola lite på päronens altan :D

Kram!

Dagen före midsommarafton

Ohoo imorgon är det midsommarafton, och det ska bli ett sant nöje att få fira det för en gång skull. Varje tidigare år har man tillbringat midsommar i Trossnäs-skogarna till häst för att tävla fälttävlan, men eftersom han är skadad nu så blir det ju inget tävlande. Jag har t.o.m sagt nej till att vara hinderdomare. Förra året startade vi ju inte heller eftersom Nutti hade hosta, men vi hade tänkt starta från början. Men då blev det midsommar hos mamma och pappa istället, och en sväng till Trossnäs på midsommarsdagen för att kolla på terrängen. Men nu blir det nada häst på midsommar!! Vi ska nämligen ut till stugan vid gapern, jag, Anders och våra vänner Linda och Johan och det kommer bli så fruktansvärt gött!! Jag är ju dålig på det här med vad man gör på midsommar om man inte tävlar, men en och annan nubbe ska allt traditionsenligt slinka ner med sillen :D På midsommardagens eftermiddag kommer mina föräldrar ut för att grilla med oss i stugan, så det blir en riktigt mysig midsommarhelg :D

Jag och Nutti, midsommar för två år sedan!
Då kom vi 5:a i 1m-klassen och för tre år sedan vann vi! Härliga minnen som jag hoppas att vi får återuppleva igen!

Ha en trevlig midsommar alla vänner!

Kram!!

Det är viktigt att skydda sig!

Nu när solen tittar fram är det väl självklart att jag har lösningen för att undvika att vi bränner oss! Dagens UV-strålning är mycket starkare och skadligare än den var för 20 år sedan, och solen påverkar hudens fasthet. Med andra ord kan man bli rynkig snabbare om man är mycket i solen utan skydd! För att inte tala om den stora skräcken- hudcancer!

Från Mary Kay finns denna serie för att hjälpa oss mot dessa skadliga, ack så härliga strålar men även lösningen för en fin bränna som håller långt in på hösten och hela vintern om man så vill.


Mary Kay Sunscreen, After Sun och Tanning Lotion

Sunscreen: solskyddsfaktor 30 för att skydda och ge en bränna som sitter längre. INTE oljebaserad, så man kan använda den i ansiktet utan att få kvisslor och finnar. Den är även lätt att applicera, går lätt in i huden och innehåller lotion som gör huden mjuk och len. Ingen kladdig yta som rinner ut i vattnet när man hoppar i, utan man kan bara i upp till 80 min.

After Sun: För att lugna huden efter en dag i solen smörjer man på en kylig gelé som lindrar ev. röda färger och mjukar upp så man inte flagnar.

Tanning Lotion: Denna underbara lotion doftar friskt och härligt, men inte för starkt. Vi kallar den för "brun utan gul", eftersom den går in i huden och arbetar med ens eget pigment så man blir "rätt nyans av brunt". På grund av detta så tar det några dagar innan man märker resultat, så om man smörjer en gång om dagen i en vecka så händer det grejer. Sen underhåller man det genom att smörja en till två gånger i veckan för att behålla färgen. Den ger en jämn färg och lyster, utan ränder eller missfläckar.

Samtliga lotions är mycket lätta att applicera och man känner sig inte kladdig efteråt!! Super!! Jag säljer dessa till paketpris nu när det är högsäsong;)

caroline.andersson.marykay.se

Kram!

Ett arbete mindre!

Nu har jag precis sagt upp mig hos Innerum! Det blir lite mycket med två arbeten som innebär uppsökande försäljning, och Mary Kay är mer efterfrågat och mycket roligare. Dessutom är Mary Kay som att ha ett eget företag, vilket jag vill! Innerum har varit lite trögt, och de som sagt att de var intresserade av att ha en visning innan jag började sälja, var inte så intresserade efter att jag började sälja... Så nu sket jag i det! Det var roligt och det är en mycket bra affärsidé, men för att få igång det på den höga nivån som jag vill hålla mig på, så krävs det att man har en större kundkrets. Det räckte helt enkelt inte till de höga kraven som jag har och som vill arbeta ofta och mycket.

Nu ska jag istället lägga all fokus på Mary Kay och lite extraarbete på Expert. Det kanske räcker eftersom jag planerar att få mer tid över till hästarna och Tinny som ska bäbis-tränas. Mary Kay går mycket bra, även om det inte är så många bokningar just nu. Har väl fått en del intressenter, men väldigt få som bokat en klass av dem. Har genomfört 5 av de 10 jag hade bokade under min perfekt start-vecka, så det var på håret att det skulle gå att genomföra. Men så är det och jag börjar vänja mig ;)

Om någon känner sig sugen på ett roligt extrajobb som inte tar mycket tid alls, så är Innerum ett bra alternativ (förutsett att man har några som vill ställa upp i början så man får komma ut och ha visningar). Så då har jag, iaf några dagar till, väskan med startkittet hemma, så det kan man köpa mycket billigt :D Bara att höra av sig ^^

Kram

Bara att hoppas!!

Vi har ju precis seminerat Solis och nu är det bara att vänta och se om det blir nått av det. Hoppas verkligen det, för det vore riktigt kul med en liten bebis nästa år också. Framförallt efter den hingsten vi valt, Sir Oldenburg :)

Sir Oldenburg


Hoppstammad (e: Sion, ue: Contender) med stort plus för dressyren då han är omskolad och har visat bra resultat i dressyren också. Det finns en fin film på honom på Eklundas hemsida. Kanske kan bli en liten fälttävlandstjärna om Solis nu tar sig då :) Contenderblodet vill man ju gärna åt, eftersom den lämnat många fina hästar i samtliga dicipliner!

Här är en av Sir Oldenburgs avkommor, Dragento:

Mycket härlig!!
Samtilga bilder är lånade från Eklunda stuteris hemsida.

Kram

Sen dags-uppdatering

Idag (igår?! klockan är över 12) har vi städat hela lägenheten och rensat ur den stora garderoben. Jag slängde FYRA par skor!!!! Fast det var ok, jag använde dem aldrig! Gamla som gatan och tog bara plats. Måste ju göra plats för alla nya goodingar som kommer flytta in hos mig lite då och då :)
Vi hann även med att träna och en sväng till IKEA. Den lilla svängen till IKEA var menat i ett syft: ordning och reda! Så nu ser det ut så här vid min nagelhörna:

En vit "halv-Billy" för mina Mary Kay produkter.

Just nu har jag ju nästintill tomt i lager eftersom det var väldigt populära varor jag började sälja så de gått som smör i solsken ^^ Men det kommer ständigt fyllas på och nu finns det lite mer plats att förvara det på, än på en hylla i skåpet för fin-glas :D


Mycket nöjd :D

Imorgon blir det jobb med hemsidan till GRK så den blir klar någon gång, och sen en sväng till stallet och pussa på bäbisarna och Nutti!! Inte glömma Solis heller, henne vi hoppas på är dräktig i år igen :D
Har hudvårdsklass på Zakrisdal imorgon kväll åxo, med 2-3 gäster som jag ska visa hudvården för :D Kuuuul som fasen!! Och inte att förglömma!! Jag ska nog lägga min andra Mary Kay- beställning... eller så blir det i övermorgon :D Wiihiii!!!

Kram!!

Slut på veckan

Bra slut på en bra vecka är logiskt va?
Min första konsultvecka har varit mycket bra och jag bara älskar mitt jobb!! Jag hoppas verkligen att det fungerar så här bra framöver, för då har man möjlighet till att få arbeta med något man älskar på heltid, och det vore fan inte fel!! Det gick bra på Expert idag med, men jag känner nog mer och mer att jag börjar glida lite därifrån. Jag har inget emot produkterna eller det jag säljer- visst, jag är ingen gigantisk tekniknörd, och än mindre nu, men jag vet iaf vad jag pratar om och har fortfarande kunskapen till att klara av arbetet. Däremot, så har den fristående verksamheten som Lollo delat med sig av till mig bitit sig fast och gett mig blodad tand för ett eget företag. Och jag har väl känt, sedan länge, att jag vill ha eget. I butiken blir jag osäker när det krånglar med något, eftersom jag inte känner att jag har ansvaret och behörigheten till att ta vissa beslut, även om jag får det. Det blir fel och jag känner mej pressad. Får jag själv starta upp något så vet jag själv hur jag ska lösa det och det är bara jag som blir lidande eller tvärt om! Härligt!!

Oj, vilket ordbajsande det bev o_O Det är så typiskt mej- sätter mej vid tangenterna och så bär det bara iväg! Jag svävar på molnen i alla fall och känner ett lugn inför framtiden. Ingen stress, för jag vet vad jag kan och jag vet vad jag ska göra med det!!! Jag vet även mina begränsningar och skulle ALDRIG ge mej på något som jag vet att jag inte klarar!! Om man bara tror på sig själv så har man kommit en bra bit på vägen. Och har man väl kommit dit- ja då är det inte så långt kvar...

Hoppsan, vilka visa ord?! Men hoppas att det sporrat någon. Jag vet i alla fall att Mary Kay Ash sporrat mej ;)

Mary Kay Ash
Bild framgooglad.

Kram!

Ok!

Man skulle ha börjat träna redan för 23 år sedan alltså :P


Kram

Perfect start!

Jag har inte riktigt haft tid att blogga sista tiden. Det har varit så mycket att förbereda för min perfect start med hudvårdsjobbet, och sen har jag jobbat lite på Expert, hjälpt pappa på kontoret, och haft mängder med studentnaglar att fixa, så man får prioritera ibland. Jag väljer då att prioritera bort bloggen :P

De senaste naglarna jag gjorde på en student ^^ Det blev glittriga vita tippar.

Det har varit ett väldigt jagande nu inför min perfect start till hudvårdsjobbet. Det går ju ut på att man ska boka 8 hudvårdsklasser och genomföra minst 5 stycken... under två veckors tid! Alltså, man bokar i förväg, men genomförandet ska ske under två veckor. Jag trodde ju först att det skulle vara lite halvt omöjligt, med tanke på att det varit väldigt trögt att hitta värdinnor till visningar för Innerum, men det verkar gå bättre med hudvård från Mary Kay. Det är ju väldigt populärt och vi säljer bra produkter!

Den enda nackdelen med att jobba på detta sätt som jag gör är faktist att jag måste söka upp mina första kunder själv. Det behöver man ju inte i en butik, där söker ju kunden upp mig. Därför blir man lite hängande på vänner och släktingar för att få igång en kundkrets. Om en vän är värdinna och bjuder 3-4 nya ansikten för mig, så har jag ju skapat nya kontakter där direkt, och då kan man ju tänka sig hur fort det växer... Men det var ju det där med att hitta rätt personer som är intresserade och vill hjälpa till.. hehe! Men det gick mycket bra inför dessa två veckor, framförallt jämfört med Innerum! Så det kanske blir så att jag släpper Innerum till en annan säljare som är lite sugen på att börja, så lägger jag all krut på Mary Kay :)

I alla fall så börjar min perfect start idag, då jag har min första hudvårdsklass hos mamma och det ska bli mycket spännande! Så tack alla ni som hjälpt mig så jag fått in bokningar till denna perfect start! Hoppas på att få en bra start i den fristående karriären nu, och att detta är något jag kan fortsätta göra vid sidan av Exert... för där vill jag nog inte stanna hela livet! :P

Kram!

Mycket på gång!

Idag gjorde jag min första arbetsdag på Expert på hela fyra månader!! Haha, gick bra faktiskt och allt kom tillbaka mycket snabbt. Inga större förändringar måste jag säga, mer än 3D-tv som kommit! Mycket kul för en TV-entusiast, och jag är övertygad om att 3D-tv'n från Panasonic är mycket bättre än Samsungs modell!


I morgon är det andra bullar, då jobbar jag som nagelteknolog hela dagen, mellan 10-16! Kul som fasen! Sen blir det Expert på söndag följt av en nagelkund på kvällen. Det blir även nagelkund på måndag och tisdag, samt SPA tisdag kväll på Zakrisdal med hudvårdskonsulterna från Mary Kay. Om någon är sugen på att följa med och prova våra spa-produkter så kan ni höra av er till mig. Det är mycket kul och vi har riktigt härliga produkter just nu ^^
Sen på onsdag börjar jag min "perfect start", där jag ska genomföra minst 5 st. hudvårdsklasser på två veckor, så framöver blir det mycket Mary Kay :D Härligt! Om det mot förmodan skulle vara någon av mina vänner som känner för att stötta mig under dessa två veckor genom att hålla i en hudvårdsklass- tveka inte att höra av er! Jag skulle bli jätteglad om någon var intresserad av att prova på de saker som jag själv älskar att jobba med :)

Idag fyller min kära mor år, men eftersom vi jobbade hela dagen och kvällen, så ska vi dit imorgon kväll och grilla. Blir även en del pussande och kramande på Nutti antar jag, han fyller nämligen åxo år idag :D Fränt, mamma och Nutti på samma dag, hihi!! Hon ska få en morot och han ska få ett paket... nej, vänta nu... Nu blev det fel! Puhh, min hjärna är förvirrad efter en dag på Expert :P Ha en fortsatt trevlig helg alla!!

Kram!

Lampan från Innerum

Det är många som är sugna på lampan från Innerum, framförallt nu sedan det blev rea på den. Den har varit populär på visningar, men har ju varit lite dyr. Nu är den prissänkt med hela 200:- och då är den ju prisvärd, för den är snygg alltså!! Någon som är sugen på den? Kontakta mig så ska vi fixa så man kan ta en närmare titt på den ;) Skynda skynda, det är de absolut sista som säljs nu, sen är de slut ^^ Nu är den slutsåld!
Kram!
RSS 2.0