Läget...

Det ser bra ut... det är allt jag har att säga!
Lollo och jag ska nog dra med Jennica ut någon dag och fira :D

Hihi!

Kram på er!

Sjuuuk!!

Dags igen, sjuk i november detta året med! Men i år ska det ge med sig inom kort!! Har haft klasser både igår kväll och nu ikväll, men imorgon har jag ingenting inbokat och har inte bokat nått heller. Har tänkt mig att vila hela dagen och bli frisk!! Det är det som är så skönt med detta jobbet, jag orkar jobba även om jag inte är helt 100. Hade aldrig pallat en dags spring på Expert i detta skick. Har precis tagit en liten sup Cockilana som ska lindra hostan så jag kan sova i natt... och så Anders kan sova i natt, stackarn. Två dagar i rad har jag gått och lagt mig i soffan runt 6-7, på morgonen för då brukar jag vakna och hosta och snörvla igång för dagen... Sen när jag väl somnat några timmar senare är klockan minst 11 innan jag vaknar, och då måste jag hosta och snörvla igång mig igen. Idag har hostan varit riktigt ihärdig, så nu ska vi se om medicinen funkar. Sist gjorde den ju det, men den är lite läskig. Man får inte köra bil, för det är morfin i den, så jag får väl se hur kul jag kommer ha i soffan här ikväll o_O

Kram!

Too many small boxes

Och jag som tyckte att min katt var knäpp som ska in i alla skåp och garderober, och älskar att åka bil?!
Kram

Awards

Idag var det dags för Awards night för vårt förra kvartal, och denna gång åkte vi till Solbacka gästgifveri och mös till det riktigt. Vilken kväll och vad roligt vi har tillsammans!
När det kom till själva utmärkelserna så slog jag till igen ;D Blev Queen of Sales detta kvartal med och fick ett par nya snygga örhängen! Trodde verkligen inte det, men tydligen var jag ensam om att göra ett så högt inköp. Men vi blev hela 7 st stjärnkonsulter det kvartalet och det är inte illa! Nästa gång ska vi vara fler stjärnor och framförallt fler konsulter- för det behövs med produkter som är så eftertraktade och populära! Det finns alldeles för få människor som känner till det, så vi måste bli fler som sprider det vidare och delar med oss av våra kunskaper och möjligheter.

Nu ska jag jobba vidare, för det är så härligt när man efter all slit och möda får något tillbaka!! Det är det som är det fina när man antar en utmaning- oavsett hur ,ycket man sliter så är det VÄRT DET efteråt när man kan klappa sig själv på axeln! Det har jag verkligen lärt mig med detta jobbet! Underbart!


Lollo och jag som varsin Queen på Awards night :P

Lollo är ju en sån människa som förändrat hela mitt liv! Utan henne hade jag aldrig börjat jobba med MK. Det var hon som delade med sig av möjligheten till mig, och hade hon inte tjatat för att hon fatta vart det kunde ta mig, så hade jag inte alls varit där jag är idag! Stort tack till Lollisen!

Imorgon börjar en ny vecka fylld med spännande utmaningar, möten med nya människor, nykonsulter och arbetet mot mina mål! Härligt!

Kram på er!

Dyrt att blogga

Nej, nu kommer inte jag ha tid att blogga så mycket framöver. Jag har satt nya mål och insett att det finns så många möjligheter och jag kan nå mina drömmar, så nu kommer jag lägga all krut på det! Det är lika bra att göra det nu, när jag har Nutti i sjukhage och han långsamt ska sättas igång snart. Men framförallt så ska jag göra det nu, innan jag får barn, för då är jag klar och har massor av tid för familjen sen. Visserligen kommer det dröja länge innan vi skaffar barn, även om min älskade Lollos lilla Dante på några månader är fruktansvärt söt inte inte alls läskig att hålla i ;) hihi!

Men det är nu eller aldrig och jag har lärt mig att man vinner ingenting på att vänta. Jag förlorar massor av pengar på att vänta och så är det i alla fall. Man förlorar ju pengar på att vänta med något till senare, när rätt tid kommer, för vet ni vad- rätt tid kommer inte?!! Den kommer ALDRIG! Är det något som ekat i mitt huvud sista veckan så är det: vill man- så löser man det! Och det stämmer! Jag hade t.ex inte en krona när jag startade min business hos Mary Kay, för jag hade pluggar på heltid (detta har jag för övrigt inte sagt till många) i två år utan studielån, bara studiebidrag på 2600:-/mån och jobbade inte alls mycket på Expert. Men eftersom jag delade hyra med min sambo var min del av hyran på 2800:-/mån. Fundera på hur det gick ihop, ni! Nej, men det gjorde det ju inte, men jag skulle INTE ta studielån minsann. Men när Lollo kläckte idén och tjatade in mig på att starta jobba så ville jag ju det, och då löste jag det tack vare min älskade mamma (tack mamma) som hjälpte mig och lånade ut pengar till min startväska och en lite sötrre order för att ha lite varor att leverera. Och om inte Lollo var på mig och tjatade lite (för hon visste vart det kunde föra mig) så hade jag aldrig varit där jag är idag, steget bakom henne.

Jag har denna helgen insett vilka snabba steg jag tagit, utan att tänka på det, och många menar att det finns en betydelse bakom det. Så nu har jag ju bestämt mig, och akta sig den som kommer i vägen när jag ser mitt mål :P hihi! På med fälttävlanshjälmen och kör mitt race- det har alltid funkat bra förut!

Mina två "stockholmare" Ann och Lena som jag umgicks med under helgens stjärnevent i Örebro! Ja ja, jag inser att det är dags att klippa en frisyr igen :P hehe!

Kram på er!

Det senaste

Det senaste som hänt är detta :
Min nya studio är klar och jag trivs som fisken i vattnet. Jag vet dock inte om jag ska kalla det för studio eller kontor, för det är ju båda.... och för er som inte var där på visningen- så här ser det ut :)

Skrivbord och lagerhylla. Sedan det här kortet togs har gardiner kommit upp o.s.v.


Här kommer jag ha möjlighet att ha utbildningar, klasser och kundmottagningar :) Sedan kortet togs har en spegel kommit upp på väggen, en whiteboard och lite tavlor :)


Produkt/ lagerhylla :)

Idag tog jag en arbetspaus för att Tinny hade vält ut vattenhinken i hagen (har ju utsikt över deras hagar) och hon och lillskiten hade skitkul med hinken, så jag gick jag dit för att hälsa på dem och fylla på nytt vatten. Passade på att pussa lite extra på Nutti åxo, och när jag skulle gå såg han ut så här.

Nutti vid insläppet.

Det kändes som att han tyckte att vi skulle hitta på nått kul. Vad det ska gå runt i huvudet på honom nu, när han inte får ut och träna någonting! Jag är så sugen på att sätta igång honom nu, men det tar ju sån tid att göra det... Men nu kommer hela vintern så då är det ju inte så jäkla hippt att ha häst ändå... Även om jag, som har tillgång till ridhus, inte upplevt vintern som så tråkig som många andra hästägare upplever. Jag tycker det är kul att sitta i ridhuset och markarbeta och bygga upp styrka och lydnad inför tävlingssäsongen :) Men nu är det ju främst skritt och trav som gäller i början...

Imorgon ska jag jobba under dagen. Har en hudvårdsklass i Grums hos storasystern till en av mina bästa vänner, och kommer även ha med mig min lilla Gabriella (den första tjejen i mitt team, som nu ska lära sig hur jag sköter jobbet som konsult så hon får lite mer kött på benen). Det kommer bli mycket kul och det kommer bli ett trevligt gäng som testar våra produkter:)
"I love my life"!

Ha en trevlig helg på er!

Kram!

Stort tack!

Tack till alla som kom på invigningen igår! Det var mycket kul och jag har så trevliga kunder!! Det är stor skillnad nu, mot när jag hade öppethus med Innerum, för dig kom inte en jävel! Jo, mamma och svärmor och nån enstaka vän. Men det är så bra med såna saker, för då kan man sålla lite i vännerkatorteket :D Bra va? Men igår var det galet kul! Får göras om någon gång, troligen jul-öppethus med glögg och pepparkakor.

Idag sitter jag på mitt kontor och jobbar med lite kunduppföljningar och bokningar. Mycket kul!! Men det är klart att det blir roligare ikväll, när jag ska ha hudvårdsklass i Edsvalla hos en vän :)

Slänger in en bild på gänget som gick på utbildning hos Lena Qvist i Örebro i 4 veckor.

Lena längst till vänster, jag längst till höger som håller om min kära Lollo. Bakom mig står Helena i svart kavaj och Erika står längre upp, också i svart kavaj! Resten är goa systerkonsulter från olika håll och kanter runt om Örebro och Stockholm. Vi är allt ett härligt powerteam på 4 personer från lilla Värmland och vår konsultskara växer så det knakar :D Det är så roligt!!

Kram!

Imorgon klipper vi bandet..

Jora, imorgon kommer kungen och klipper ett rosa band som inviger min nya studio....

Nej, självklart inte, men det kommer bli en spännande kväll fylld av härliga människor och fantastiska erbjudanden! Och eftersom julen står för dörren och fars dag närmar sig, så kommer detta väl till pass för många! Det verkar som att det kommer ett gäng vänner och kunder iaf, och det ska bli så roligt att möta de som är nyfikna på hur jag jobbar och om detta skulle passa dem :) För det är ju så, vi delar med oss av vårt arbete till andra, och vi hjälper och utbildar varandra. Det har verkligen gjort mycket för mig det här jobbet, och jag hör hur konstigt det låter. Men låt det få låta så då! Och jag låter dem som tror att det är en sekt, töntigt eller ett "sånt där jävla pyramidspel" att tro det om de vill, för så trångsynt är iaf inte jag. Jag läste marknadsplanen när jag började och lyssnade på hur det fungerade och fick en hel annan syn på det hela. Det här är faktiskt ett jobb man kan leva på, och det kan man inte på  något homepartyjobb.... Så- detta är inte ett homepartyföretag, vi jobbar bara på ett annat sätt mot vad man gör i en butik. Man jobbar på ett bättre, trevligare sätt och har möjlighet att påverka allt! Arbetstid, inkomst och arbetskamrater... Kan det bli bättre?

Veckans tips:

Serumdroppar, "BH'n för ansiktet".
De kunder som är de mest nöjda är de som använder dessa ihop med tvätt och fukt. Det ger ett snabbt resultat som skapar en lyster till hyn och håller den mjuk och len, dessutom är den åldersförebyggande ;) Vår Sales Director i Örebro, Maria, kallar dessa för "så nära kniven man kan komma", haha!

Nu ska jag slänga mig i duschen, för jag ska upp tidigt imorgon och fixa inför invigningen! Ni missar väl inte den, öppet hus mellan 18-21 :D

P.S. Ja ja, det har blivit en hudvårdsblogg o_O

Kram
RSS 2.0