Nya tag!

Jag har under oktober kännt en viss stress och lite har gått emot mig, men så är livets bana och en karriär kan inte vara spikrak. Man behöver möta lite hinder för att hitta adrenalin och jobba på ännu hårdare! Jag fungerar som så att när jag möter ett hinder måste jag få bryta ihop en snabbis, för att sedan bita ihop och komma igen ännu  starkare! Det är egentligen inte nått farligt som hänt, jag har bara varit lite stressad över att allt gick så fort och sen plötsligt var målet satt på nästa stora steg på karriärstegen som jag planerat till nästa år, och jag hade många frågetecken omkring mig för att gå vidare. Tyvärr är det sånt som är svårt att påverka, men nu känns det bättre. Nu är jag på väg igen och jag tror den nya studion på Grums Mark och dagens utbildning i Örebro gett mig mycket energi och det är en spännande tid som väntar. Jag har nämligen satt målet att 1 december ska jag ta nästa steg för att så småningom hoppa i den svarta Sales Director- dräkten.

1 december går jag alltså in i DIQ, vilket betyder att jag ska, tillsammans med mina kollegor som jag delat med mig av arbetet till, bli en egen unit. Det kommer bli så jäkla kul och jag tror jag kommer bli en bra Sales Director med min glädje, mitt engagemang och min butikschefsutbildning i ryggen. Egentligen borde jag väl inte berätta detta i bloggen, just för att människan är elak och inte vill hjälpa/stötta andra att lyckas (har ju ingen aning om vem som läser min blogg), men det är inte för att få hjälp som jag skriver detta. Det är för att inspirera andra till att lyckas! Herregud, sedan jag började med Mary Kay har jag insett att allt är möjligt!! Det finns så många inspirerande människor som jobbar inom Mary Kay så det finns inte! Det är så roligt att höra andra som lyckats trots många hårda motgångar. Lotta i Örebro förlorade ett barn i en olycka förra året, ändå blev hon utsedd till "Queen of Sales" på Area Awards på seminariet. För att inte prata om Anna som, samtidigt som hon jobbade heltid och hade 4 små barn, debuterade som Sales Director på kortare tid än ett år!! Det är så härligt, för de har prioriterat detta och det har verkligen gett dem mycket, inte bara pengar, utan rosa bilar och resor! För att inte tala om personlig utveckling, det jag själv är i stort behov av och redan märkt att jag fått! Galet är det- galet vilken marknadsplan!!

Jag, Jennica och Lollo efter förra Awards. Jag blev Queen of Sales, och allt jag gjorde var att hålla 1-2 hudvårdsklasser i veckan, och Lollo blev Queen of Sharing.

Nu ska jag sluta tjata om detta för den här dagen, jag är bara så otroligt inspirerad efter en heldag på Skönhetshuset i Örebro :D

Kram på er!

Invigning

Jag har flyttat!! Inte ur lägenheten, men mitt kontor har flyttat :) Nu befinner jag mig på ovanvåningen på Grums Mark AB, där jag har ett kontor och studio med mottagning för kunder, klasser, utbildningar och intervjuer. Vi märkte båda två här hemma, att när mina produkter letade sig upp på vardagsrumsbordet och tvbänken, att nu är det dags att jag flyttar lite på mig. Och eftersom jag har en del kontakter i Grums, Vålberg och runtomkring där, så är det ju smart att ha kontoret där just nu. Jag har ju många nykonsulter som bor i dessa trakter åxo, så då finns jag ju tillgänglig för dem lite oftare med. Men planen är att jag ska flytta mig in till Karlstad sen igen när vi i min unit ska hitta en egen lokal att ha varsit kontor.

Men nu på tisdag 2 november har jag invigning med öppet hus mellan 18-21 och under kvällen bjuds det på härliga erbjudanden och möjlighet till att fynda produkter från marknadsledande Mary Kay! Jag kommer bl.a ha 10% på spa- och herrprodukter, samt fler hemliga fyndvaror! Jag har kollat lite med några VIP-kunder och de verkar tycka att det är så roligt att jag har egen studio nu och de kommer gärna och tar del av denna spännande invigning. Självklart har jag vänner som tittar förbi också, och några av mina konsultkollegor kommer även vara där och erbjuda sina kunder i det området samma erbjudanden som jag har. 

Detta är ju det perfekta tillfället att inhandla julklappar och en present till pappa på fars dag 14 november. Det är därför jag har det nu redan på tisdag, för att hinna få in pengar, beställa och leverera till mina kunder innan 14 november.


Så ta med en väninna och hälsa på. Alla som bokar en hudvårdsklass denna kvällen får en extra värdinnegåva :)

Kram

Världsbäst!

Det är så galet bra! Jag är så exalterad så det skriker om det!
Igår kväll fick jag besked från det underbara företaget jag jobbar med att det nu är ett extra erbjudande för nykonsulter då startkittet är nedsatt i pris! Det är alltså BILLIGARE att börja sin business för Mary Kay just nu under en kort period och man får dessutom massa extra grejer med på köpet!! Så har du funderingar om att börja, eller nyfiken på vad jobbet kan ge, kontakta mig genast! Nu har man inte råd att vänta med att börja tjäna pengar längre!! Det är ju perfekt att starta nu innan jul, när ALLA behöver hjälp att hitta julklappar och makeup till nyårsafton :)
De som lägger sin startorder innan oktober månad är slut får DESSUTOM följa med på en makeuputbildning i början på November! Det är så bra så det inte är sant!! Själv har jag ju fått massor av grejer från företaget för mitt hårda jobb, bl.a den röda kavajen, armband, örhängen, gratisprodukter och snart en resa till Selma Spa!!! Efter den här månaden, med nästa beställning, kommer jag få gratisprodukter till ett värde av över 3700:-!!! Och vem som helst kan göra samma som jag!

Idag träffade jag en tjej som är lite sugen på att arbeta med det jag arbetar med, och jag lämnade marknadsplanen och lite sånt hos henne så hon skulle fundera vidare. Jag hoppas verkligen att hon kommer börja, för jag tror att hon kan bli bra och snabbt avancera upp till Sales Director! Det är så häftigt så det är inte sant!

Förresten, har jag visat ringen jag ska upp på scenen och hämta på nästa års seminarium?

Allt jag behöver göra är att jobba på lika bra som jag gör idag, så är denna äkta diamantring min :D

Nu ska vi laga lite middag eftersom jag är ledig ikväll :)
Ha det bra alla där ute för det ska ja ha!

Kram

Värdinnelotteriet

Var värdinna för en hudvårdsklass mellan 1- 7 november så får du en lott till värdinnelotteriet.
Som vinnare i värdinnelotteriet mottager du ett presentkort från din hudvårdskonsult, lagom till jul, till ett värde av 1000:-!!

Bokar du fler klasser under denna vecka så får du fler lotter och har större chans att vinna. Det enda kravet är att varje klass skall innehålla 4 nya ansikten för mig, alltså 4 nya gäster. Värdinnegåvan Satin Hands delas självklart ut till alla värdinnor, och de som redan har ett Satin Hands får välja en annan gåva till samma värde om de hellre vill det.
Låter det intressant? Ring eller skicka ett mail så bokar vi en tid.


Lycka till i lotteriet
Caroline Andersson
Din hudvårdskonsult, Mary Kay
073- 021 09 16
www.caroline.andersson.marykay.se
caroline.andersson01@gmail.com

Presentkortet är giltigt t.o.m 2010-12-31

Träääningsvärk!

I söndags gjorde jag det första ridpasset på 5 månader!! Det är en ny granne till mamma och pappa som frågade om jag ville rida hennes häst lite, och det är väl klart att jag vill det. Har ju varit hästlös så länge när han är skadad och ingen annan har ju frågat om ridhjälp så ge mej vad jag kan få :D Men jag känner till hästen sedan tidigare för en vän till mej tävlade honom ett par år tidigare. Shit va härligt det var att hoppa upp i sadeln och vilken fin häst. Han var lite sned i sidorna, men jättetrevlig att sitta ner på i traven. Sen ska vi väl inte gå in på galoppen, för den behöver tränas lite, men annars kändes det jättebra! Vi bestämde att jag skulle ha ett mål och starta klubbmästerskapen i Dressyr nu i slutet på månaden, så här ska jobbas. Jag red en timme ungefär och hade och göra under det passet så jag kämpade på väl! Kändes bra efteråt tills jag skulle upp ur sängen dagen efter! och än idag, tre dagar senare har jag grym träningsvärk! Herrejäklar! Den där hästen hittade muskler på mig som jag inte trodde att en människa hade o_O Jag som haft träningsvärk tidigare, av styrketräning eller ridning (dock väldigt sällan eftersom jag inte varit borta från ridningen så här länge förut) har aldrig varit med om sån otrolig smärta!!!! Känns lite bättre idag, men första dagen kom jag ju knappt ur bilen, för att inte tala om att komma i den när jag skulle åka till stallet. Bara fenomenet att nysa eller hosta blir ett projekt! I helgen ska vi träna igen, och jag kanske ska tänka mej för och inte träna för hårt eller stretcha bättre efteråt ^^ Men det är svårt när man känner att man behöver göra det lilla extra, och det hjälpte ju för passet avslutades riktigt bra i söndags ;)

Så först nu förstår jag varför man kallar ridning för bra träning! Jag har ju varit lite immun för att den träningen ska ge något för mig tidigare, men nu när jag satte igång igen och "red på riktigt" från början och inte bara åkte runt förstår jag NÄR ridningen är en bra träningsform XD haha!

Slänger in en gammal bild från klubbmästerskapen i dressyr 2006 när jag vann på Nutti. Men min andra häst Bosse på bilden kom 2:a så jag tog honom på ärevarvet istället för han älskade ju att springa fort ;)

Kram!

Får inte glömma alla herrar som behöver hudvård

Idag fick jag en förfrågan om Mary Kay produkter från en manlig vän. Mycket kul! Han var med på en herrklass på Zakrisdal i sommeras, och nu kom han på att han ville ha lite bra hudvård från vår fina herrserie.

Raklödder, After shave, Moisturizer och Rengöringstvål. Det finns även en deo bodyspray som luktar otroligt gott!!
Julklappstips, eller fars dag som snart dyker upp :D

Dagen har varit fin för övrigt. Ridturen med Tinny gick bra. Maria börjar få ordning på henne och idag galopperade de uppsuttet :D
Jobbmässigt var dagen också bra. Jag har troligen hittat två nya härliga tjejer till mitt team, en som sagt säkert att hon verkligen vill börja jobba medan den andra vill men vill veta mer om företagsamheten och marknadsföringen (som är väldigt stram), så tid för det är inbokat :) Hihi, det är så roligt! Mitt team kommer bli fantastiskt bra och vi kommer ha så kul!!

Kram!!

Naglar och nykonsulter

Där har vi mej idag.

Dagen började med en av Helenas nykonsulter som kom på besök för att fixa naglarna. Samtidigt som hon var här så kom min röda kavaj :D Bilder kommer sen. Anders gillar den inte, p.g.a färgnyansen, men den har ju ett symboliskt värde för oss konsulter. Min mening med kavajen (som jag fick av min Sales director för att jag gjort ett bra jobb) är att jag ska vilja komma ur den så fort som möjligt och hoppa i den svarta, nya, skitsnygga Sales directordräkten som är nästa steg i min plan :D

Visst är den skitsnygg?! Kolla kragen, och ärmarna!! Underbar!

Sen har jag varit hos mitt senaste förvärv, Viktoria, och hjälpt henne med hennes första leverans. Hon blev riktigt taggad av gårdagens unitmöte och vill nu sätta igång direkt! Det ville mina andra tjej, Jessica, också:) Härligt, det är så kul att dela med sig av möjligheten till denna fristående karriär så det är inte sant! Känns riktigt bra i hjärtat ;)

Imorgon är det dags att åka till Örebro igen för utbildning hos vår NSD Lena Qvist! Stort! Ska bli spännande att se vad denna veckans läxa blir till nästa onsdag :D

Nu ska jag nog genomgå kvällens lilla minibehandling innan jag lägger mej. Den är iof inte är så avanserad som det låter. Det är först och främst det vanliga, tvätt, fukt, serumdroppar och ögonkräm, men två gånger i veckan använder jag Microdermabrasion set också. Det är en hårdare behandling med scrubb och lugnande serum för att få bort döda hudceller och ge huden lite mer lyster och slätar ut ojämnheter. Vi kallar den för sandpappret. Galet bra är den ^^

Microdermabrasion set.

Kram

Två trevliga kvällar på rad.

Igår var min svåger och svägerska här, med andra ord Anders bror med sambo (och bebis i magen) :D De kunde inte komma när jag fyllde år, men då tog vi en kvällsfika igår istället. Jag fick ett underbart fint rosa ljus av dem med ett ljusfat som var hjärtformat. Se så fint det matchade till mina ljuslyktor ^^

Riktigt sött, tack kära ni :)

Nu ikväll hade vi unitmöte på Zakrisdal, och det var inte så tokigt! Nu börjar vi bli så många så det blir trångt i vår lokal, och det är så häftigt så det är inte sant!! Nu märker man vad vårt hårda arbete har lönat sig, för vi blir fler och fler för varje möte!! Jag träffade en fantastisk tjej idag som jag hoppas på att få arbeta med i framtiden. Hon kan bli en riktigt bra konsult, hon vet bara inte om det än :P haha. Det är ofta så, man vet inte vad arbetet innebär och alla vill bara testa och jobba lite med det då och då, sen slutar det med att man står på scenen på seminariet och tar emot diamantringar och rosa volvobilar för sitt hårda jobb. En del har inställningen att de är för bra för Mary Kay, och andra att de inte är tillräckligt bra. Tjejen idag insåg att jobbet inte är svårt, och det genererar mycket pengar på den lilla tid man lägger ner. Hon själv använder bara vatten när hon rengör sig... Men hon verkade gilla produkterna och tyckte att det var ett kul sätt att jobba på, och det är det viktigtaste. När mina nya tjejer åker ut på sina första klasser vill jag inte höra om hur mycket de sålt för- jag vill veta om de hade kul för det är det viktigaste!

Slänger in en bild på hur det kan se ut när jag är ute och jobbar:

Förberedelser inför en mysig kväll med ett härligt tjejgäng som älskar produkterna.

Kram!

Arbetsdag

Idag har det varit en riktigt härlig arbetsdag! Jag har jobbat konstant sedan kl 9 imorse och har hunnit med mycket smått och gott. Skönt att jobba undan lite så det blir av. Jag har fått undan några samtal som skulle ringas och bokat några klasser, facials och teambuildingintervjuer. Dessutom har jag förberett mitt arbete inför julhandeln, fixat en kampanj och gjort egna presentkort. Det mesta inför morgondagen är även fixat. Tänkte marknadsföra och leta lite kunder imorgon på GRK's lokala hopptävling samtidigt som några kort ska knäppas. Inte nog med det, min gamla vän Sandra ska tävla för första gången på länge, så hon ringde idag och bad om hjälp på framridningen i lite vild panik. Tydligen hade nervrositeten infunnit sig redan för en vecka sedan, så jag får väl hålla handen och sätta lite stake i henne så hon figgar morgondagens tävling ;)

Nu ska jag nog ta mig nått varmt att dricka och sen fixa till naglarna lite. De har kommit i skymmundan nu sista tiden, och så kan vi ju inte ha det! Blir nog bara en gelégrund med ett enkelt nagellack ovanpå. Inväntar ju med spänning att limited edition ska släppas i vår webbshop så jag bl.a kan beställa hem de härliga nagellacken som är så efterlängtade :D När vi var på red jacket-utbildning i onsdags så hade Lena fått hem dem i sitt pre-pack, och shit vilka fina färger!!

Mary Kay nail polish, släpps 15 oktober i begränsad utgåva.

Håll i er, för snart släpper jag vinters stora kampanj. Det är inte bara en utmaning för mig, utan även för mina värdinnor :) hihi!

Kram

Min lilla studio

Fixade till och grejade med mitt lager ikväll, inför morgondagens klass (och alla värdinnegåvor är inslagna). Eftersom jag vet hur många som kommer imorgon så har jag bara packat med produkter så det finns ett paket till alla gäster så jag slipper släpa med onödigt mycket. Det jag inte bär med mig ställer jag på hylla hemma i min egen lilla "studio". Någon mer än jag som tycker att det är dags att skaffa ett kontor med lagerutrymme? :P

Lägg märke till de fint inslagna värdinnegåvorna ;)

För övrigt så måste jag ju bara visa det senaste tillskottet av mina demoprodukter:

En del av spa-serien i form av en scrubb, en duschcreme, 4 härliga Edt parfymer som jag bloggade om i förra inlägget, samt herrserien i grått.


Deospray, fuktcreme, raklödder, aftershave och en tvål för ansiktet.
Tänk att jag har produkter som passar alla (som har hud) nu ;)

Nej, nu gäspar jag lite, och då är det kanske dagas att sova lite. Vad konstigt det är det där, när man blir så trött av att jobba heltid så man inte orkar göra annat än jobba för att man är för trött. Nu orkar jag inte göra annat än jobba just för att jobbet ger mej så mycket glädje och frihet. Visst är det härligt.

Kram!!

Check

Då var det dags att kolla av to do-listan som jag gjorde igår. Hann jag med att fixa allt jag skulle? Vi tar en titt:
♥ morgonmöte 8:45 på Expert där Casio var på plats
♥ Löshoppa Tinny
♥ Träna
♥ Tillbringa några timmar i telefonen med kunder
♥ Leverera varor till kunder som gjort beställningar
♥ Slå in en massa Satin hands som är värdinnegåvor
♥ Jobba på upplägget i min business och hur jag genomför hudvårdsklasser/kundsmatal och min I-story
♥ Handla med min kära sambo när han slutar jobbet och kanske se till att laga lite mys-mat när det ändå är fredag.
Med andra ord- jag tar ledigt imorgon kväll :)

Ja, som vi kan se så hann jag inte träna idag, men det ska jag klämma in imorgon istället. Dessutom ska jag slå in ett gäng värdinnegåvor nu ikväll, vilket betyder att jag inte alls tar ledigt ikväll. Tror inte jag hade orkat vara ledig heller. En riktig arbetsmyra har man blivit :D hihi!
Min sambo sa igår att min blogg numera måste klassas som en hudvårds- och sminkblogg, hehe! Ja, det har väl blivit så. Man ska väl skriva om det man gillar och det man gör om dagarna... typ. Det här är iaf roligare än när jag gick i skolan. Det var inte lika intressant att skriva om det.

Självklart ska jag flika in lite häst. Idag löshoppade vi ju Tinny och slängde upp Maria för en ridtur och det gick bra. Hon var lite ofokusserad, men hon och lillskiten blev ju ihopsläppta i hagen igår, så hon är ju "mamma" igen.

Imorgon blir det en ny dag med nya möjligheter. Min första rekryt, Gabriella, ska få följa med mej på klass hos en tjej på norrstrand som jag satsar på att få med i mitt team. Hon är mycket ambitiös, och kan bli en bra hudvårdskonsult. Det är ju så roligt att få välja sina egna arbetskamrater. Jag plockar en ny ur högen, vecka för vecka, och arbetar med dem tills man antingen skriver in dem eller släpper och går vidare.
Slänger in en bild på våra Edt parfymer som jag fick hem i min senaste leverans. Någon som vill känna hur de luktar?? ;)

Kram!!
RSS 2.0