Underbara fantastiska seminarie!

Ja, i helgen var vi då iväg till det årliga Mary Kay Seminariet i Göteborg för 3 härliga dagar!
Vi började på torsdagen med vår Sales Director-dag. Grymt! Vår kära NSD Lena mötte oss med en silverbricka med små appetizers till var och en- söta underbara lila örhängen som passade perfekt till den nya dräkten!
Sen var det utbildning, lunch och motivation fram till 14-tiden och kl 19 drog vårt Area Awards igång på Gothia Restaurang Estrad.

Min Senior Lollo och jag


Jag och brudarna, Lethal in Pink


Lollo och jag med vår kära Maria som vi kommer jobba tätt med nu i vinter. Underbart!


Brudarna är på plats

Under kvällen utmärkes den ena efter den andra prestationen och det var parad efter parad på scenen för dem som kvalificerat sig till vissa courter. Det var riktigt spännande.
Det som dock var mest förvånande var när vår areas Miss Rookie skulle utses. En Rookie är en konsult som under sitt första MK-år gjort störst framsteg av de nystartade. Och när Lena började med att säga att årets Miss Rookie skrev in sig 20 maj förra året tänkte jag först att- vad roligt, det gjorde väl jag också?! Man minns ju inte riktigt. Sen när hon sa att hon kvalificerat sig till båda ringarna och debuterade som SD 1 april började jag fundera... När hon sen nämnde Marbella-resan fattade jag att det var ju mig hon menade!!! Aaaahhh!!! Nervös och med tårar som sprutade mötte jag Lollo på väg upp mot scenen som var helt skogstokig och kramade mig och hoppade omkring i säkert flera minuter! Väl uppe på scenen fick jag mottaga en tiara, en fin blombukett och ett paradband samt ett jättefint armband som Lena tyckte passade mig perfekt. Helt sjukt!! På väg ner mötte jag Lollo, Maria och tjejerna och Maria knäppte ett charmigt kort på mig och Lollo, med gråtsprängda ögon ^^Detta hade vi inte väntat oss alls, det var en riktigt förvåning och väldigt roligt! Mina tjejer förstod vissterligen att så fort de sa Miss Rookie fattade de att det skulle bli jag. Skönt att de sett vad jag jobbat på bra detta året :) De fattade ju detta innan jag :P

På fredagen började programmet i Scandinavium med en färgsprakande fest följt av utbildning, motivation och inspiration.

Lethal in Pink vid den rosa Mercan!


Käraste Lollo och jag!


På kvällen var det dags för Mk-nordens Awards Night, och det är den här kvällen som alla får kliva ut på scenen och hämta de diamantringar de förtjänat under året ^^

En liten del av min smyckesskörd.Det är sååå såå härligt att få klä upp sig såhär fint och fixa håret. Tack min kära konsult Elin för hjälpen med håret, det var tokfint!!

Maria, Maria och jag på röda mattan ^^Green Future Area (saknar dock två).


Mina snyggingar och jag ♥
Jag och Lollo.


Sista dagen var det show och massa skojigt i Scandinavium och många härliga nyheter släpptes!

Det var en fantastisk helg och jag kommer aldrig att glömma det! Förra året var mitt första seminarium och bara det var fantastiskt! Men nu fick jag med mig så mycket mer hem (inte bara smycken i massor) och jag kommer aldrig mer missa ett seminaruim! Jag har helt enkelt inte råd att missa det, för det ger mig så mycket mer än man kan tro!!

Hoppas jag inspirerat er konsulter som följer min blogg. Man kan komma hur långt man vill i vilken takt man vill... bara man VILL! Sen måste man tro på sig själv och ALDRIG ALDRIG ge upp!! Bestäm dig för vart du ska vara på nästa seminaruim. Det gjorde jag! Jag skulle ha ett stjärnår.... och det gav mig två ringar, directorskapet, en fantastisk unit, en resa till Marbella, mängder med armband, Rooke-titeln och ett helt nytt liv!!
Underbart!

Kram!

Den som väntar på något gott...

Jag förstår att många väntar på rapport från det underbara seminariet, men det kommer inte än. Har haft full rulle sedan jag kom hem, med möten, intervjuer med blivande kosnulter och förberedelser inför morgondagens unitmöte som kommer att bli kanon!! Fick mig en ny härlig kollega idag som jag tror kommer bli en mycket bra konsult! Himla roligt! I Love My Job!!!

Hörs när mer tid finnes, bilder ligger än så länge ute på fb :)

Mina solstrålar! Madde, Sofia, Jag och Elin ♥

Kram!

I'm in love!!

Vår nya mascara Lash Love är heeeeelt underbar!! Jag bara älskar den! Jag har seriöst inte testat någon bättre mascara någonsin, vad har hänt med mascararevolutionen egentligen! Den är grym! mina fransar är så jäkla långa, fina och välformade! I'm in Loooove!!

Lash Love ♥ MascaraFör att inte tala om de nya ögonskuggorna! Grymt bra!

Så, nu har jag äntligen tagit mig i kragen och skrivit om mina faviriter bland sommarens nyheter ;)

Kram!

Kontorsråtta

Idag är det kontorsjobb som gäller. Jag jobbar ihop allt som skulle ha gjorts tidigare, samt sånt jag inte hinner med nästa vecka. Just nu fixar jag månadsbrevet/årsbrevet för förra månaden som var årsslutet på vårt MK-år, som innehåller lite resutlat, motivation och uppmärksammar de som jobbat så jäkla bra!! Sen ska en goodiebag fixas till nästa helgs seminarium så det är klart.

Det söta månadsbrevet som skickas i rosa kuvert.Tjejerna som följer med på seminariet kommer få söta goodiebags med hemligt innehåll ^^

Sen blir det lite telefontid, leveransrunda och ärenden. När jag är klar blir det myskväll med kex, ost och vin med älsket. Hade tänkt sitta på balkongen.... men ute öser regnet ner :/ Får se, det kanske spricker upp sen som vi brukar säga :D

Hoppas på att träffa många av er konsulter på seminariet! Tveka inte att komma fram och hälsa. Jag är hon den glada i lila kavaj med två diamantringar ^^ hihi!

Kram!

Kick on!

Tror ni jag älskar mitt jobb!!?!

Har haft en underbar eftermiddag i Örebro idag med fantastiskt inspirerande kollegor och härliga gäster som vill jobba med oss. Det var en sådan härlig rivstart att vi bytte namn på den till Kick on! ;) I januari kommer jag hjälpa till att arrangera den kick off'en, och det kommer bli väldigt spännande och lärorikt.


Jag, Maria och Lollo.


Älskade Elin vann ÄNTLIGEN på lotteriet. Hon fick en Lash Love Mascara :D

Imorgon är en spännande-hålla-tummarna-dag. Nutti ska på återbesök och vi är på lägenhetsjakt. Håll en tumm extra för mina äventyr imorgon ;)
Kram!

Åter till verkligheten

Idag är vi tillbaka i stan igen, efter en hel sommar i stugan. Det har varit galet skönt, även om jag åkt mycket fram och tillbaka för att jobba på Ex eller har klasser o.s.v.
Nu har det varit lite lugnt några dagar och igår tillbringade vi hela dagen i stugan. Idag var Anders sista semesterdag, så imorgon är han tillbaka på jobbet han åxo. Nu är batterierna laddade och på söndag är det Kick off i Örebro. Ska bli riktigt skönt att dra ner på timmarna på Ex och återgå till att lägga mer tid på MK. Här ska jobbas hårt :)

Kram!
RSS 2.0