Julledigt

Imorgon är sista arbetsdagen innan jul... typ. Jag kommer ju självklart ha fullt upp med att fortsätta boka inför mitt mellandagsmaraton, och det kommer bli så kul!! Jag har inte lagt ner min själ i det känner jag, men jag har ändå rätt mycket bokat den veckan.
För er om inte vet vad jag pratar om så ska jag ha ett mellandagsmaraton i mellandagarna, tisdag- fredag, med tre klasstillfällen om dagen (12, 15 och 18) i min studio i Grums. Kommer bli superkul!! Någon mer som vill vara med och få en personlig kostnadsfri hudvårdsrådgivning och hjälp med makeup inför nyår? Bara att meddela så hittar vi en tid som passar. Tar man med sig en vän får man en present, och tar man med sig 4 vänner får man en stor gåva :)

Nu ikväll lyssnades det på telefonkonferens. Jag har 5 riktiga pärlor i min unit som vill framåt och ta nästa steg, så de är med i en utmaning. Telefonkonferencen var starten på den, och nu ska här jobbas! Alla 5 är relativt nya, 3 startade i sommeras och 2 nu i höstas. Två är redan
Senior Consultants och de andra vill verkligen klättra de med! Min egen senaste som är med är SC och riktigt på G. Anders frågade mig häromdagen om hon är mn "nya Carro". Jag har ju länge sagt att jag letar efter en konsult som är lite som mig, som fattar och bara gör... Jag har visserligen distraherats lite genom att börja tänka istället för att göra, och det har stört min väg. Men många som börjar tänka ger upp alldeles för lätt, och det tror jag inte denna tjejen gör :)

Imorgon är iaf sista unitmötet för 2011 och det kommer bli kalasbra!! Nu ska jag sätta tänderna i mina egna naglar, så de är snygga inför veckan som är späckad med nagelkunder ;)

Förra årets julnaglar, ska köra på guldtema i år ;)


Kram!!


Kommentarer
johanna

Tycker det verkar intressant att kunna göra naglar, och ev kunna ha som ett extra jobb.

Har du gått någon utbildning och isf vars?

Försöker goolga och det finns så många...

Kram

johanna östersund

2011-12-21 @ 22:38:34
carro

Hej Johanna!

Nej, jag är inte utbildad, men jag har lärt mig genom att jag frågat när jag själv gjort mina naglar på salong, och sen övat på mig själv :)

Kram!

2011-12-22 @ 22:09:28
URL: http://stylecarro.blogg.se/
Betts

Gott nytt år!

Hur gick det med mellandagsmaraton?

Nu startar vi upp på nytt med massa nyheter!

2012-01-07 @ 09:43:41
carro

Tack detsamma! Mellandagsmaraton gick galet bra- HELA DECEMBER var helt underbart och jag överbevisade återigen för min själv vilket underbart arbete jag har :) Nu ska här köras på hög växel ;) Kram!!

2012-01-07 @ 23:33:56
URL: http://stylecarro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0