Oj!

Hmm, glömde visst bort att lägga ut julkalendern här... Aja, jag lägger ner det och kör det bara via sms istället. Om någon vill ha mina erbjudanden så kan ni maila mig. Hoppas jag gett tips till andra konsulter hur de kan göra nästa år, för det här var populärt och mina kuner gillade det jättemycket! :)

Idag hämtade vi lilla Catie, mamma och pappas lilla Ragdoll-katt som är 12v idag. Hon är en riktig kelgris och ska ligga i knäet och sova hela tiden.. än så länge iaf! Världens sötaste!

Imorgon ska jag se till att ha en riktigt bra dag!! Först ska jag hämta ut min senaste leverans och leverera en drös med produkter! :) Sen ska jag ta ut Nutti på en ridtur, pussa på bäbishästarna och bäbiskissen och sen avslutar jag dagen med några härliga kollegor på en dansrunda på stan :) Ska inte bli allt för häftigt, ska upp och hålla två klassen på söndag. En perfekt helg med andra ord! Inte illa ändå, det är så många som säger att det är svårt att boka i december eftersom alla är så upptagna. ALLA är inte upptagna och jag lovar er att långt ifrån "alla" som säger att de är upptagna är det hela dagarna. Många kvinnor är ju just kvinnor, och vi låser oss lätt i huvudet om det blir lite annat att göra än det vardagliga. Det är ok för mig att säga så, eftersom jag är kvinna själv och vet hur vi fungerar, och det är så synd för man missar så mycket roligt om man pioriterar bort det nya i livet.

Vi kvinnor har ju även lite lätt för att skita i saker för att vi känner oss lite hängiga eller har lite ont i huvudet, men vi kan faktiskt göra VAD VI VILL om vi bara VILL! Det handalar om de två P-na: Prioritering och Planering, och långt ifrån alla kvinnor behärskar detta.

Så jag är mäkta stolt över mitt jobb så här långt i december, för jag tänker på ett helt annat sätt idag mot förra året. Och det är där allt sitter! Om man tänker att det inte går att jobba med MK i december så går det inte... men om man vänder på det... ;) Anna Skipper brukar säga "du blir vad du äter", men jag säger hellre- "du blir vad du tänker"! Det är samma i alla lägen! Är man ledsen så blir man mer ledsen om man tänker på att man är ledsen, för då får man det på papper så att säga. Samma om man är sjuk eller deprimerad. Tänker man på det hela dagarna och pratar om det så blir det värre- då blir man depressionen. Jag vet, jag var där en sväng för några år sedan när det hände mycket tragiskt och påstressande kring mig, men jag tog mig ur det genom att hitta något annat att tänka på.. Som MK, som så längligt kom in i mitt liv ;)

Oj, så mycket text det blev, jag som bara skulle in och be om ursäkt för detta med julkalendern. hehe. Så kan det vara och jag hoppas det gett de konsulterna som läser min blogg en tankeställare ;)

Kramar!


Kommentarer
Sandra

Hej!

Ska börja som konsulent i vår och vill veta så mycket som möjligt. Hittade din blogg via google och har precis läst igenom alla dina MK-taggade inlägg. Så kul att läsa! Blir så inspirerad av din framgång:) Ska fortsätta läsa i framtiden. Lycka till med allt!

2011-12-12 @ 20:38:55
carro

Tack Sandra! Vad roligt att höra! Grattis till ditt val att starta som konsult, det är en fantastisk möjlighet om man förstår den! ;)

2011-12-13 @ 14:03:21
URL: http://stylecarro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0