En kännslovägg av text.

Skulle vilja blogga men mitt huvud känns lite tomt. Jag sover dåligt på nätterna och blir då jättetrött på morgonen. Det blir väl så nu under den här perioden, vilket gör att jag ännu mer vill klara det... för jag vill INTE göra om det! Fick in en del bokningar igår, så det känns lite bättre, men det är fortfarande långt kvar. Jag har den här känslan av att alla är emot mig och det jag gör, och det blir allvar först nu när det blir så viktigt! Jag har inte brytt mig förut, men nu kommer känslomänniskan i mig fram. Tillägger återigen att jag aldrig kommer ge mig, jag tror på mig själv... Det är bara alla andra jag inte tror på. Jag tror helt enkelt inte på mänskligheten längre.. Människan är inte ärlig, omtänksam eller trevlig längre. Jag blir överraskad när jag möter en trevlig människa och det låter jättekonstigt men så är det! Det känns som det bara är jag som är sprudlande glad i den här världen och alla andra bara skiter i allt som inte har med dem att göra... fast allt egentligen handlar om dem så går inte det in... Det blir liksom jättesvårt att hjälpa andra när man inte ens får kontakt med människor?!

Jag har en trevlig kväll framför mig. Jag har en underbar kär gammal vän som fyller 25 imorgon som ska ha fest ikväll, så jag ska hjälpa henne och lägga en kalasfin makeup innan det. Ser fram emot det väldigt mycket och det betyder otrooooligt mycket när vänner vill ha min hjälp. Jag är den personen som gärna vill hjälpa till, och tar det mycket personligt om jag inte får hjälpa till. Ja, där kom det igen- det personliga! Det är känslomänniskan i mig som kommer fram. Ibland önskar jag att jag var karl! Karlar tänker inte- de bara gör det med ett stort självförtroende. Vi har en bra grej inom MK när det gäller utbildningar som kallas känslohjulet. Jag är galet förtjust i det, för det speglar vilka olika känslor man går igenom och det är viktigt att känna till dem. Då vet jag varje gång när jag tar ett varv i det att jag kommer tillbaka upp och börjar om. Jag är medveten om det och det är bra! Däremot, om vårt företag bestod av manliga konsulter, så skulle känslohjulet aldrig behöva finnas, för de går inte igenom det så som vi kvinnor gör! Och det är irriterande.

Jag läse på en blogg om vad som är vinterns och vårens trender inom mode. Jag skulle vilja säga att trenden just nu är att inte ha tid... Ingen har tid för någonting, alla är sååå upptagna och vill inte ta sig tid. Det är så härligt att se, när facebook är full av statusuppdateringar och inlägg om vad folk lägger sin tid på när de inte har tid... Nu menar jag absolut inte med tanke på MK, utan nu menar jag ur det personliga aspektet. Jag har blivit allergisk mot uttryck som- "jag har inte tid", eller "det kan jag inte göra", för självklart kan man prioritera in andra saker i livet bara man vill. Vill man så löser man det! Och framförallt, om man vill ha en förändring så måste man kanske göra en förändring! Jag gjorde en förändring för att få mer tid- jag började jobba med MK! Det är klart att det blir mycket jobb de här 3 månaderna, men innan det och framförallt efter det kommer livet bli galet underbart! Det gäller bara att kämpa och vara bestämd! Jag ska möta mänskligheten i en boxningsmatch och ge den en knock out som den inte hade väntat sig!! På med fälttävlanshjälmen, så kör vi!!

Kram på er!


Kommentarer
Sandra

SUPERDUPERSTORT TACK FÖR SMINKNINGEN OCH PRESENTEN! :D :D :D :D

2011-01-16 @ 18:47:57
URL: http://znisse.blogspot.com
Carro

Hehe, tack själv! Ni blev så fina så!! Hoppas festen blev lyckad :D Kram!!

2011-01-16 @ 22:34:44
URL: http://stylecarro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0