Lättad

Gårdagen var fantasktisk! Jag får upp ögonen mer och mer för mitt jobb för varje gång jag går på ett event. Igår var jag t.o.m. delaktig eftersom jag hade ett föredrag om känslor, teamwork och om att aldrig ge upp en dröm.

Varje gång jag kommer hem från ett event är jag sprudlande glad och full av energi, och varje gång blir jag också förvånad! Jag vet ju, sedan min start, vart en MK-karriär kan föra mig, men jag tror inte riktigt att jag fattar vilken möjlighet jag har framför mig. Jag fattar ju, för jag gör mitt jobb, men det kommer kunna leda till så mycket mer än vad jag förstår. Det är helt underbart att vara med på en resa som denna, och min DIQ är ju också underbar! Det är jobbigt och slitigt att ligga i DIQ-perioden, men allt slit är värt det! Det är så jäkla roligt jobb och jag bara älskar det! Kan inte vänta tills jag får leda min egen unit framåt! Jag vet att jag kommer klara det, och om jag inte gör det så gör jag bara om det! Men jag ska klara första försöket, det finns inget annat, för jag har inte tid att vänta! "Pay now and play later" heter det! Och min kvalificeringsperiod för detta är 3 månader istället för att plugga i 7 år för att nå samma resultat! Nej, inte ens det, för om 7 år kommer jag inte ha den inkomsten jag skulle ha om jag pluggade och fick ett jobb efter det, för det kommer se galet mycket bättre ut! Fatta vilket jobb jag har framför mig och det kommer inte bara vara ett jobb- det kommer vara roligt efter vägen också!

Nu har vi förresten lanserat en ny foundation som ska vara mycket bättre än den vi har idag! Jag har ju inte kunnat testa den än, eftersom den lanserades idag, men jag vet att den är bra! MK släpper aldrig något som inte är perfekt, det har jag ju märkt! Titta in i min webbshop, ni som har lösenordet dit och titta på alla fantastiska nyheter :D

Nu ska jag åka in till stan och fixa lite med företaget, och sen blir det ett ridpass med Nutti. Ska jobba lite i telefonen ikväll, för jag har tänkt att vara ledig halva dagen imorgon eftersom min sambo är det.

Kram


Kommentarer
Pia

Så roligt och inspirerande att läsa om det fantastiska jobbet du gör! :) Önskar dig all lycka med din DIQ!! You Can Do It!

Vintriga hälsningar från Jakobstad, Finland :)

2011-01-12 @ 14:26:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0