Mina <3

Igår hade vi kick off med våra unitar som samarbetar: Royal sisters och Flames of fame. Min blivande unit Lethal in Pink (LiP) kommer också ingå i samarbetet sen när vi debuterat och vi passade på att ta ett kort igår. Vi var ju inte alla, men några :)

Mina tjejer, mina LiP's :D Ser ni den stolta damen i mitten?! Det är jag- som leeeeer brett! Sån glädje är det att träffa mina tjejer!!

Nu ska vi göra som kungen- vändra blad och blicka framåt i det nya året som kommer bli vårt år!
Kram!


Kommentarer
Lisa

Hej!Snubblade över din blogg för en stund sedan och blev så inspirerad! Är själv MK-konsult i Halmstad och älskar det! Det är många som har missuppfattningar kring vårt jobb men som tur är så är vi många som vet sanningen...I helgen hoppas jag att jag blir röd jacka... det hade varit ett stort kliv framåt! Håll tummarna för mig.

Tusen tack för all inspiration du gav mig! Sluta inte skriva i bloggen, du har precis fått en ny trogen läsare.Vi ses väl på seminariet som nydebuterade Sales Directors?Kram

Lisa

2011-01-07 @ 11:54:24
Carro

Åh vad gullig du är! Det är lika härligt varje gång en systerkonsult hittar min blogg, för det är så peppande och härligt! Systerkonsulter är ju de enda som inte blir avundsjuka när det går bra för någon annan, utan vi gläds åt varandra och pushar på :D Lycka till, jag hoppas verkligen på att få se dig i DIQ framöver, själv är jag ju i min andra DIQ-månad och det är verkligen jätteroligt! Vi ska ses på scen på seminariet och läsa eden tillsammans! Om man har bestämt sig så klarar man det!Kram!

2011-01-07 @ 21:41:14
URL: http://stylecarro.blogg.se/
Mickis

Gud va roligt det är att läsa din blogg! Håller med Lisa, du inspirerar verkligen! :)

Hur många tjejer har du kvar tills du är klar med DIQ'n? :)

Hur gick det med din föreläsning på kick-offen? Vi har kick-off den 5 februari och jag ska som tur är inte prata något, då skulle jag dö! :)Kram

2011-01-11 @ 16:11:32
URL: http://mikaelaslilla.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0