Plan your work and work your plan.

Det är verkligen skönt att kunna arbeta när jag vill och hur jag vill. Idag har jag inte haft så mycket inbokat, bara lite kontorstid och skrivit in en ny konsult. Tummen upp för det! Men då har jag hunnit med massa andra saker istället, som att träna och så. Imorgon däremot är det späckat schema, och det är skönt att kunna göra så. Det är mest roliga saker imorgon så det är ju bara kul! Vi ska löshopa Tinny och jag har tänkt att ta lite kort på det. Sen ska vi till ATG på återbesök med Nutti (inte lika kul, men ska bli spännande att se hur det ser ut efter igångsättningen). Sen ska jag till kontoret och grejja lite, byta om och packa väskan, för på kvällen blir det hudvårdsklass i Vålberg, och värdinnan vill testa lite makeup innan gästerna kommer. Ska bli galet kul!

Jag måste väl iaf ha världens bästa pojkvän iaf! Igår köpte han med en extern hårddisk till mig för sitt presentkort han jobbade till sig i december på jobbet och idag sa han att jag skulle få mig ett par nya arbetsskor till alla hjärnas dag! Är han inte fantastisk?! Nu är det ju visserligen så att när jag säger arbetsskor kanske många av er tror det är såna där svarta stora med stålhätta och den typen av arbete som jag menar.... men nej nej, så är inte fallet för en hudvårdskonsult! ;)

Mina nästa arbetsskor.

Är det inte underbart att man får möjlighet att gå i såna här goodingar?! (Om man inte vill ha med lägre klack förstås). De kommer passa kalasbra till min nästa dräkt i karriärstegen ;)

På tal om min underbara sambo- snart kommer han hem med lite mat till mig ^^ hihi!

Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0