Chocken smyger sig på

Igår insåg jag på riktigt att vi snart är färdiga! Vi är verkligen snart en unit och det känns så overkligt att vi är sååå nära! Under de här månaderna har det kännts som om vi aldrig kommer bli färdiga, och så helt plötsligt står vi här!
Det var igår efter unitmötet som jag, Lollo och Jennica satte oss ner och diskuterade hur vi ska lägga upp vårt arbete fr.o.m April månad när vi blir tre unitar! Shit, jag kommer verkligen ta hand om mina fantastiska tjejer själv sen, för vi ska ta våra unitmöten en varsin dag i veckan så vi inte blir så många varje gång. Idag har vi ju både Jennicas och Lollos tjejer varje gång och nu börjar det blir så många så vi vet knappt vilka som är vilka. Jo men det vet vi väl, men konsulterna vet inte vilka som tillhör vilken unit.

Det är ju så att jag redan ser mig som director, men nu blir det så verkligt så jag nästan kan ta på det, och det virrar till det. Det är inte helt klart än, vi har typ 6 st kvar och så ska två aktiveras förstås (men det är bara två ändå, kunde varit fler och då hade det varit problem), men vi är snart där för jag har min lista som jag bara ska plocka in folk från, och mina tjejer har åxo några på gång. Underbart! Jag vill bara vara klar NU så jag kan slappna av! Och herregud vad jag ska gråta av lycka när vi är färdiga! 17 april blir det kröningsfest, jag har bara inte hunnit tänka på vart vi ska vara :D

Nu ska jag göra mig lite frukost, för sen ska jag till stallet och grejja lite med Tinny innan arbetsdagen börjar med en teambuilding-intervju :)

Tinny förra året ^^

Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0