Check up!

Har haft lite mycket på sista tiden, mycket hästar, bokningar och resor. What a life in Mary Kay!!!
Får väl skriva lite om varje för att sammanfatta.

Det går fint med hästarna. Nutti har fått börja trava lite och han känns fin... men tjock! :P
Tinny gör framsteg varje ridpass och hon är så rolig att ha att göra med! Lillkorven Sirre är 5 månader nu och hur go som helst, och Algot växer så det knakar, 1,5 år och redan 1.70!!! Pust!

Tinny


Sirre står i tallriken och käkar. Är man kort i rocken så hittar man en lösning ;)

Igår var vi i nya lägenheten och mätte lite och kollade vart vi skulle kunna få plats med vad. Åhh vad jag längtar efter att få flytta in! Kommer bli så kul! I början/mitten av januari går flyttlasset :D

Häromdagen var vi även och kollade på mammas lilla katt hon köpt, som är 9 veckor nu. Hon är leveransklar i början av december och hon är såååå söt!! Hon heter Cat Woman men kommer kallas för Catie.


Och jobbet går som vanligt strålande, bättre nu än någonsin. Det märks att om man jobbar på så går det ju bätte och bättre. Jag har några riktiga pärlor i uniten och allt blir så mycket roligare om vi är fler som jobbar hårt och vill framåt. Vi har sååå roligt och jag vet att vi kommer gå långt!

Jag och två härliga brudar på Stjärneventet förra helgen :)

Idag blir det lite jobbande under förmiddagen och förberedelser inför roliga kommande saker, sen i eftermiddag blir det hudvårdsklass.

Så livet är strålande just nu! Jag har verkligen märkt att om man jobbar på kontinuerligt så ger det resultat! För om man gör samma sak som man alltid har gjort så kommer man få samma resultat som man alltid fått! Så man behöver förändra något för att få en förändring- det är ju solklart! Att bara sitta på arslet och vänta ger ingenting!

Kramar!

Det rullar på!

Frukostmöte, unitmöte, SD-möte och nykonsultutbildning. Mycket på gång och kalendern är nästan fullbokad :D Älskert! Tinny sköter sig riktigt bra också, så just nu känner jag att allt slit med allt börjar löna sig. Det är då man inte lutar sig tillbaka och njuter, utan ökar för att inte åka på en smäll när nästa uppförsbacke kommer ;)

Nu kör vi full rulle och de senaste tillskotten i uniten är riktigt härliga! Jag träffade en av dem nu ikväll ihop med en tjej som är sugen på att börja jobba med oss. Det vore ju fantastiskt om min nya tjej redan klättrar i karriären!

I fredags var vi iväg på frukostmöte i Örebro, och det var riktigt bra!

Här är de två konsulter jag hade med mig på frukostmötet, och i mitten står vår NSD Lena Qvist!

Vi hade även en liten premiär på vårt unitmöte i måndags- våra unitpins har anlänt och de är bedårande!!

Jag och de brudarna som mottog pins på mötet :)


Vår pin till uniten "Lethal in Pink".

Imorgon är det återigen hudvårdsklass som gäller på kvällen, och innan det ska jag grejja en massa i studion och förbereda mig :)

Kram!
RSS 2.0