Check up!

Har haft lite mycket på sista tiden, mycket hästar, bokningar och resor. What a life in Mary Kay!!!
Får väl skriva lite om varje för att sammanfatta.

Det går fint med hästarna. Nutti har fått börja trava lite och han känns fin... men tjock! :P
Tinny gör framsteg varje ridpass och hon är så rolig att ha att göra med! Lillkorven Sirre är 5 månader nu och hur go som helst, och Algot växer så det knakar, 1,5 år och redan 1.70!!! Pust!

Tinny


Sirre står i tallriken och käkar. Är man kort i rocken så hittar man en lösning ;)

Igår var vi i nya lägenheten och mätte lite och kollade vart vi skulle kunna få plats med vad. Åhh vad jag längtar efter att få flytta in! Kommer bli så kul! I början/mitten av januari går flyttlasset :D

Häromdagen var vi även och kollade på mammas lilla katt hon köpt, som är 9 veckor nu. Hon är leveransklar i början av december och hon är såååå söt!! Hon heter Cat Woman men kommer kallas för Catie.


Och jobbet går som vanligt strålande, bättre nu än någonsin. Det märks att om man jobbar på så går det ju bätte och bättre. Jag har några riktiga pärlor i uniten och allt blir så mycket roligare om vi är fler som jobbar hårt och vill framåt. Vi har sååå roligt och jag vet att vi kommer gå långt!

Jag och två härliga brudar på Stjärneventet förra helgen :)

Idag blir det lite jobbande under förmiddagen och förberedelser inför roliga kommande saker, sen i eftermiddag blir det hudvårdsklass.

Så livet är strålande just nu! Jag har verkligen märkt att om man jobbar på kontinuerligt så ger det resultat! För om man gör samma sak som man alltid har gjort så kommer man få samma resultat som man alltid fått! Så man behöver förändra något för att få en förändring- det är ju solklart! Att bara sitta på arslet och vänta ger ingenting!

Kramar!


Kommentarer
Kicki Åberg

Tycker du är fantastiskt duktig och driftig Carro :) Är alltid kul att läsa om dina framsteg både med hästarna och med ditt jobb.

Hälsa till mamma från mig :)

2011-11-21 @ 10:41:27
carro

Tack snälla! Det ska jag göra :)

2011-11-21 @ 23:27:54
URL: http://stylecarro.blogg.se/
Tina Kojo

Hej Carro!Jag heter Tina, jobbar även jag med Mary Kay. Jag satt här hemma imorse och funderade på vad det är jag egentligen vill, jag vet vad Mary Kay innebär och vilken otrolig möjlighet det är. Men just idag funderade jag på om jag verkligen är rätt för det, om jag verkligen kan lyckas. Googlade på "lyckas med Mary Kay", och vipps! Där dök din blogg upp från ingenstans, och nu har jag suttit och läst om hela din resa, från konsult till Sales Director,och tårarna rinner för jag känner mig plötsligt så säker på att jag också kommer att lyckas. Precis det som du gör vill även jag göra, behålla den där tron på sig själv att man klarar det hela vägen fram. Jag vill bara skriva och tacka dig för att du delat med dig så öppet på bloggen om allt som har hänt på din resa, otroligt inspirerande och motiverande. TACK! <3Kram från blivande Sales Director Tina!

2011-11-28 @ 13:01:54
URL: http://faceinfocus.webblogg.se/
Johanna

Jag kan bara instämma med Tina: jag är så otroligt tacksam för att hittade din blogg, den har hjälpt mig mycket i mitt Mary Kay.

Nu skulle jag maila din men hade råkat rensa mailen så jag hittade inte din mailadress.

Eftersom jag fått så många bra tips av dig tidigare så tänkte jag även fråga en fråga nu när jag kommer till insikt att jag tänker bli Sd, (än fast jag sa tvärtom för en månad sedan.

Som läget är nu saknas det två eller tre tjejer till jag kan köra igång. Vi är alltså 6 pers i mitt lilla teem nu.

Vad ska jag tänka på, hur otroligt mycket tid måste man lägga ner när man är i dic, hur många klasser i veckan hade du under dic? Är det det dumt att jobba mot det nu och sen åka bort i en månad i april?

Kram Johanna från Östersund!

2011-11-28 @ 13:39:52
carro

Hej tjejer! Tack för era fina ord och underbart att jag lyckats motivera er så!! Det har blivit meningen med min blogg, att visa andra att det faktiskt går- "det där Mary Kay som inte är ett riktigt jobb" :PKör hårt Tina! Jobbet är så lätt, men det är svårt att göra... om du förstår vad jag menar ;) Vi kvinnor låser oss gärna och tänker för mycket, och det hindrar oss ofta från att göra det vi behöver för att lyckas.Underbart att höra Johanna! Jag lovar er båda två att det är värt det när man får snurr på det och aldrig slutar!!

Det man ska tänka på är att inte tänka! Inte för mycket iaf!! Och boka så mycket man bara kan! Jag bokade alldeles för lite vilket gjorde att det blev stressigt och dåligt jobbat av mig. Man bör hålla 3-5 klasser/v i DIQ och utnyttja söndagarna där man kan ha 3 på en dag! Det är en tuff period på 3 månader, men det är värt det!!

Gör bara det som för di framåt i din DIQ, inget annat! Att gå på fest, bio, tjejkväll, barnens träningar, egna träningar o.s.v kanske man får ta när denna viktiga period är slut! Det är inte alls så tokigt att jobba för det nu, men jobba då hårt och på rätt sätt! Vår första månad som unit var april (vi gick in i december och tog 4 månader), och April var inte alls en bra månad för oss. Alla var trötta och slitna efter DIQ, allra mest jag, s vi tappade lite där. Men det gick bra ändå, för vi kom ikapp det i maj och var igång igen. Men då ska man jobba ikapp innan och ha bokat när man kommer hem om man behöver ta ledigt :) Se bara till så tjejerna inte tar ledigt när du är ledig ;)

Bäst är ju om du går in i DIQ i december så du hinner bli klar innan april så du kan utnyttja den fjärde månaden om det behövs. Det är ju inte kul om ni går i 1 jan och inte klarar det på 3 månader. Det ska inte vara några problem att göra det om man jobbar för det från början, många har gjort DIQ på 2 månader för att man inte har tid att ligga där längre ;)Hoppas jag gett er ytterligare lite mer tips, och hoppas att vi ses på event framöver! Har ni vägarna förbi Karlstad någon gång får ni gärna kika in på vårt måndagsmöte :)Kramar från er (så småningom) SD-kollega :)

2011-11-29 @ 12:27:54
URL: http://stylecarro.blogg.se/
Tina Kojo

Tack för ditt svar!:) Jag har sju tjejer i mitt team nu, vi blir snart fler, men jag känner att jag vill ha ett starkt team när jag går in i DIQ så jag väntar hellre lite.

Är du från Karlstad?? Jag bor ju i Kristinehamn! Trodde att du var från Örebro-trakten. Vad roligt!

Jag tillhör Malin Lövgrens unit, Tingeling!Kram Tina

2011-11-29 @ 20:25:08
carro

Men så roligt! Känner inte till Malin så mycket, hon bor i Filipstad va?Jag gick in i DIQ med ett svagt team, bara två månader gammalt, men jag hade inte råd att missa chansen när jag hade DIQ så nära. Jag hade två nyckelpersoner under min DIQ som var med mig hela vägen- en Stjärnkonsult och en Star Team Builder, och under vägen så kom det ju in nya hela tiden (dock inte första månaden, och de flesta sista). Det är klart att det underlättar om man har ett starkt team, men är man en stark ledare kan man få med sig teamet på resan och de förstår vad viktigt och roligt det är att jobba i ett team ;)Hör av dig om du vill komma till oss och hälsa på på måndagsmöten :) det är ju bara 20-30 min.Kram!

2011-11-29 @ 23:29:25
URL: http://stylecarro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0