"Gött mos"

Allt flyter på fint nu! Självklart önskar man alltid mer än vad det blir, men så är det ju nästan jämt. Men det bubblar under ytan och jag hoppas att det fortsätter. Dock är ju julen på intåg och då blir det lite trögare av okänd anledning, så jag jobbar på hårdare nu för att det ska gå snabbare att komma upp när man möter en uppförsbacke. Men så sa jag om Juli i år också, men det gick ju skitbra ändå.

Mycket sitter ju i huvudet på en, så det är viktigt att tänka det man vill ha. Man blir det man tänker, det är SANT!

Vi pratade om detta på ett unitmöte häromveckan, där vi har en tjej som berättade att hon var sjukskriven p.g.a depression. Hon är väldigt sprallig och positiv av sig på våra möten, för hon älskar dem (denna tjejen åker c:a 1,5-2 timmar för att komma på våra möten varje måndag), och hon sa ju att det blir värre när hon sitter hemma i soffan och tänker. Återigen, man blir det man tänker! Sitter hon och tänker "usch vad deprimerad jag är", så blir hon deprimerad... om inte annat mer deprimerad!! Vill man nå ett mål måste man tänka sig själv nå det innan man kan börja jobba ordentligt mot det! Jag såg mig själv i SD-dräkten. Jag sa till alla omkring mig att från 1 april jobbar jag som SD. Det stod t.o.m Sales Director i kalendern 1 april ;)

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! Jag ska hinna med några spännande möten, rida Tinny i ridhuset, träffa min senaste unitmedlem Emelie och gå igenom startkittet med henne (något av det bästa jag vet med mitt jobb), och sen blir det lite kontorsjobb i studion.

Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0