Hehe!

Haha! Jag bara älskar den här bilden!


Varför lägga tid på att bygga upp någon annans företag när man kan lägga tiden på att bygga upp sitt eget.
Ni som känner mig vet ju att den här bilden passar in perfekt på mig! Jag är inte den som är den "anställda" typen, jag måste ha mitt eget. Det blir roligare om man jobbar för sitt eget, inte för någon annan. När det går bra så blir man så mycket mer nöjd när man har sitt eget, mot om det är någon annan som får belöningen för det.

Jag har fått lite rutin på hur jag ska lägga upp mina dagar. Det bästa jag vet är att ta det lugnt på morgonen, det handlar inte om att sova bort hela dagen. Jag ställer klockan kl 8 ändå, gubben går ju upp då, men jag behöver inte gå upp förrän jag känner för det :) Jag äter frukost i lugn och ro, tar en extra kopp kaffe, kollar på nyhetsmorgon och gör lite jobb på datorn. Första bokningen på dagen har jag sällan före kl 11, samma med stallet. Ofta bokar vi ridhuset kl 11, eller så träffar jag kunder/blivande konsulter vid den tiden. Sen är det lite kontorsjobb och förberendelser i studion som gäller och på kvällen ringer jag lite kunder och bokar eller följer upp (om jag inte har klass vill säga).

Självklart kan mina dagar se annorlunda ut, men jag försöker göra lite med mitt MK varje dag, utöver klasser. Kontinuitet är det viktigaste. Jag jobbar ganska hårt just nu, för min egen skull, för min och sambons skull, vår framtida familj och för att få mer tid till mina hästar sen. Jag har ett tydligt mål med det jag gör och det blir roligare då. Självklart kommer det roliga delmål, som fler diamantringar och resor, samt den rosa Volvon förstås! Jag ska ge allt för att bli den första directorn i Värmland med en rosa Volvo, hihi! Vi har alldeles för få mk-bilar häromkring, så nu jäklar! :) hehe!
Ha en fin helg!

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0