Lyckorus!!

Ibland behöver man ett uppvaknande för att se verkligheten och för att inse vad man behöver göra! Jag såg det och fick lite eld i baken. Ska elda lite till, det är lika bra, då slocknar det inte lika fort. Vi ska nu se till att hålla elden vid liv och växa med den och bli starkare.

Vår fantastiska unit både växer och utvecklas, redan! Många är på gång och det är så spännande att följa dem. De senaste konsulterna som börjat verkar så härliga och entusiastiska, och de förstår den här möjligheten. Alla gör ju inte det, och alla tror inte på sig själva, så nu har jag verkligen lärt mig hur jag ska sätta självförtroende i dem! ;)

Hade en härlig tjej på besök i studion igår och vi pratade om möjligheten för henne. Hon frågade mig då rakt ut:
-"du kan omöjligt mena att ALLA kan göra detta?!".
Självklart sa jag! Alla KAN om de bara VILL! Det är vad det handlar om, för jobbet är lätt, det är varken tungt eller komplicerat. Vi har en asiatisk tjej i stockholm som inte kan svenska eller engelska, bara några få engelska ord. Hon använder kroppsspråket och få ord för att få fram budskapet, sen berättar produkterna resten när kunderna får prova dem. Hon är stjärnkonsult varje kvartal och det är ju fantastiskt!

Nu ska vi gasa för vi ska sikta högt! Vi kan, bara vi vill! Vi är skapade för det- alla! Alla kan nå vart de vill, bara de bestämt sig! Så gå ut och bestäm dig du med ;)

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0