Powerkväll

Åh vad jag älskar måndagkvällar!

Vi har ju våra unitmöten på måndagar, och igår hade vi besök av en SD-kollega från Örebro. Hon höll i makeupklassen och jag fick träffa konsulterna som behövde en basutbildning. Mycket mysigt och vi har sååå många inadopterade från andra unitar, och alla var på mötet igår. De är fasen oftare på möten än våra egna konsulter :P haha! Det är lite illa, men det är jättekul!! De är duktiga och sprider härlig motivation och energi till oss andra. Utan dem hade vi inte haft sån hög puls på mötena- underbart!

Jag har råkat ut för en liten utmaning. Inte råkat ut för kanske, utan mer antagit den. Jag ska göra 10 klasser på en vecka nu i september! Har bokat mer än halvvägs, och har några fler på G, men skulle DU känna att du vill hjälpa mig är det inga problem :P Går fint de ;) Som jag säger till konsulterna så är det ju inte lätt att boka hos vänner, men man kan iaf be om hjälp och sen se hur många som vill hjälpa till ;) hihi.
Kommer bli riktigt roligt iaf, och en riktig power vecka! I love my life!! Har jag sagt det förr kanske? :P

Har i alla fall haft en fantastiskt bra dag. Har jobbat hemifrån så jag har tagit sovmorgon, tvättat en maskin och skrivit nyhetsbrev till konsulterna. Dessutom har jag haft lite kontakt med några av dem via sms, och nu ska jag ta hand om en leverans med hudvård ^^ Ikväll blir det lägenhetsvisning och efter det en tur till stallet och ta hand om nötterna i hagen :) Mamma är bortrest så det är jag som har hand om dem- MYSIGT!! De är så gosiga, framförallt den rödhåriga damen Tinny. Hennes guldfärgade mule är det gosigaste som finns ^^ hihi!


Gammal bild på Tinny och Algot... fasen vad de växer. Dags att ta nya fina kort på dem :)


Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0