Mål mot högre höjder!

Dags att uppdatera såg jag, så jag får väl skriva nu när jag är i en "nedförsbacke" ;) hihi!
Jag har ett litet lyckorus här! Ikväll har jag pratat både med värdinnor inför helgens och veckans klasser, och de gästerna som kommer. Jag bara älskar att föranalysera, gästerna är så förväntansfulla och mysiga.

Dessutom har jag pratat med några konsulter, och de är så laddade inför kvartalsslutet. Vi har höjt målet lite den här månaden, och vi kommer kanske nå det om vi fortsätter såhär :) Vi behöver fortfarande växa och fylla på fler konsulter i uniten, det behöver man alltid! Jag har några härliga drivna brudar på G in, så jag väntar på att de ska inse att det är dags nu. Vad de väntar på vet jag inte, men vill de vänta så får de det tills de själva börjar fundera på varför ;)
Vi har varit ute på stan en del sista tiden, med små mk- påsar med info och tagit lite telefonnr att ringa. Konsulterna i vår unit behöver träna på att prata med helt främmande människor, så det är perfekt för dem!

För två veckor sedan var vi på KappAhl:
Här är en av konsulterna, min kära SC Sarah som är driven och en riktig stjärna!
Förra helgen var vi i Arvika:
Elin, SC Emelie & jag. Vi hade en grym dag och de här två tjejerna är så härliga!
Båda har stor potential, Emelie kommer debutera som SD inom 1 år, garanterat! Elin pratade om en produkt på mötet i tisdags, och då såg jag stor potential i henne. Snart slappnar hon av och vågar mer vad gäller bokningar och kontakten med okända människor, och redan ikväll kom ett besked om att hon tagit ett steg åt det hållet ;)


Detta är ju bara få av mina härliga brudar, och de är grymma, alla brudarna i uniten, men det är de här brudarna jag varit på stan med nu den sista tiden. Jag vet att fler vill ut och synas och träna, så det blir fler varv ;)
Det är ju så roligt att vara delaktig i en unit som vill något, gemensamt! Jag är säker på att vi spräcker vårt mål denna månaden, de jobbar på så jäkla bra! De har snart gått om mig, så nu får jag jobba på bättre ;)

Imorgon är det alltså dags för klass, och jag har med mig en blivande konsult som inte varit på klass än, så det kommer bli kul :)
Ha en fin helg!
Kram!

Vilka brudar <3

Jag har så härligt goa brudar i min unit så jag blir alldeles varm inombords! Nu är vi på gång och har planer på att växa ordentligt! Och vi har ju startat vår sms-pace idag, där tjejerna som anmält sig får en uppgift varje morgon i 14 dagar, som ska lösas. Dagens uppgift gick kalasbra, alla som rapporterat har klarat den, det är bara en jag väntar på som inte rapporterat än ^^ GRYMT!
Nu ska vi higheeeer!!
Imorgon är det dags för unitmöte med make up, och det kommer bli skitkul!! Innan det blir det ett pass i ridhuset med de båda snälla pollarna. Nutti har fått göra några galoppfattningar nu, så han är nöjd och glad efter varje ridpass :) Ska klämma in en lunch med min goa blivande "red jacket" också, så det kommer bli en bra dag! Hoppas "sola i Kallsta" kikar in också, så blir det en toppendag :)
Tjocka Nutti och jag startar 1m på Trossnäs. Året är nog 2007 eller 2008 tror jag :) Det var tider det!
Kram!

Hipp hipp hurra!!

1 april fyllde uniten 1 år!!! Helt sjukt! Jag har fått flashbacks till hur det var för ett år sedan. Känslan, kämparglöden och glädjen i uniten- fantastiskt! Så på mötet i tisdags bjöd jag på tårta och rosa bubbel :)


Vi har nu tagit omtag i uniten, från den här månaden och kickar igång det med en telefonkonferens imorgon följt av en sms-pace. Det ska bli kul, för jag har så jäkla bra tjejer i uniten som kan såååå mycket mer än de tror. Och en uppgift varje dag är precis vad några av dem behöver för att nå dit de vill.
Det är dags att öka nu och sätta Karlstad på vår karta. Vi har ju så stora förutsättningar här i Värmland, bara vi kommer innanför den aningen bittra ytan och den attityd som råder här i trakten. Det är absolut ingen bortförklaring eller så, det är bara en liten omständighet att ta tag i och jobba på ;)
Kram!

Gästeventet på Plaza

Gästeventet på Plaza gick kanonbra, även om det tyvärr var några sjuka. Tråkigt, men det kommer fler chanser tror jag! Det var i alla fall en succé och alla gäster var nöjda och glada :) Många återkom på mötet ikväll som jag kommer skriva om i ett annat inlägg :)

Nu är vi i alla fall varma i kläderna och har fått en större inblick i att arrangera gästevent :)

Här är några av konsulterna i min unit ihop med härliga NSD Lena som gästade oss.

Kram!

Career Conference

Igår bar det iväg till Career Conference i Göteborg med bästa tjejerna!
3 bilar åkte vi ner i från Karlstad och vilken underbar dag! Massor av roliga föreläsningar, inspiration och motivation, och mycket skratt förstås!
Hela högen samlad!

Tjerna är riktigt taggade nu, och vi kommer göra en dunderbra aprilmånad!
Idag fyller vi för övrigt 1 år som unit! Hurra, hurra, hurra, hurra!! Detta ska vi fira ordentligt med tårta, balonger och serpentiner på tisdag på vårt unitmöte, och det kommer bli en kalasbra kväll!! Jag har en inadopterad STB som kommer och håller i hudvårdsklassen också, så jag får massor av tid med tjejerna för utbildning osv. Det kommer bli grymt!


Kram!
RSS 2.0