Mål mot högre höjder!

Dags att uppdatera såg jag, så jag får väl skriva nu när jag är i en "nedförsbacke" ;) hihi!
Jag har ett litet lyckorus här! Ikväll har jag pratat både med värdinnor inför helgens och veckans klasser, och de gästerna som kommer. Jag bara älskar att föranalysera, gästerna är så förväntansfulla och mysiga.

Dessutom har jag pratat med några konsulter, och de är så laddade inför kvartalsslutet. Vi har höjt målet lite den här månaden, och vi kommer kanske nå det om vi fortsätter såhär :) Vi behöver fortfarande växa och fylla på fler konsulter i uniten, det behöver man alltid! Jag har några härliga drivna brudar på G in, så jag väntar på att de ska inse att det är dags nu. Vad de väntar på vet jag inte, men vill de vänta så får de det tills de själva börjar fundera på varför ;)
Vi har varit ute på stan en del sista tiden, med små mk- påsar med info och tagit lite telefonnr att ringa. Konsulterna i vår unit behöver träna på att prata med helt främmande människor, så det är perfekt för dem!

För två veckor sedan var vi på KappAhl:
Här är en av konsulterna, min kära SC Sarah som är driven och en riktig stjärna!
Förra helgen var vi i Arvika:
Elin, SC Emelie & jag. Vi hade en grym dag och de här två tjejerna är så härliga!
Båda har stor potential, Emelie kommer debutera som SD inom 1 år, garanterat! Elin pratade om en produkt på mötet i tisdags, och då såg jag stor potential i henne. Snart slappnar hon av och vågar mer vad gäller bokningar och kontakten med okända människor, och redan ikväll kom ett besked om att hon tagit ett steg åt det hållet ;)


Detta är ju bara få av mina härliga brudar, och de är grymma, alla brudarna i uniten, men det är de här brudarna jag varit på stan med nu den sista tiden. Jag vet att fler vill ut och synas och träna, så det blir fler varv ;)
Det är ju så roligt att vara delaktig i en unit som vill något, gemensamt! Jag är säker på att vi spräcker vårt mål denna månaden, de jobbar på så jäkla bra! De har snart gått om mig, så nu får jag jobba på bättre ;)

Imorgon är det alltså dags för klass, och jag har med mig en blivande konsult som inte varit på klass än, så det kommer bli kul :)
Ha en fin helg!
Kram!


Kommentarer
Sandra

Kul att ni är ute bland folk! Finns många som behöver jobbet:)

2012-04-20 @ 22:23:04
URL: http://mksandra.wordpress.com
Alexandra

Härligt att se vilken power!!!!!

2012-04-22 @ 11:35:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0