Förlåt!

Jag vet att jag är tölig och inte bloggat sista tiden, men här är det full rulle som vanligt:)

Igår flyttade jag in i ny lokal, Lollo och jag har "separerat" och jag har flyttat hemifrån, haha! Jag har verkligen inte gillat den lokalen vi hade, ända sedan jag klev in som gäst för 2,5 år sedan, så nu känns det fantastiskt. Vi är på ett kontorshotell två min från mitt hem nu, jag och en inadopterad kollega (min röda Emelie kommer dela med oss när hon debuterar och behöver lokal för att ha möten), och vi delar på ett kontor med fantastiska möjligheter. Vi har fri tillgång till två fräscha köksavdelningar, två topputrustade konferenslokaler, ett grupprum och en relaxavdelning med bastu och allt! Och byggnaden är stor, med små soffgrupper här och där, så gott om plats är det :D Jag är sååå glad, nu känns det proffsigt på riktigt!

Kram!

Hemma i stan igen!

Åhhh, det har varit en lång härlig ledighet i stugan i sommar, men nu har vi flyttat hem till stan igen och imorgon har jag första hudvårdsklassen på 2 veckor- underbart! Jag har inte varit ledig under sommaren sedan grundskolan tror jag, och först i år har jag kunnat varit ledig!
 
Förra året jobbade jag hela sommaren på Expert och slet med mig själv då jag inte trivdes. Inget dåligt jobb så, men Jag gillade det inte.. Så under året har jag verkligen jobbat på så jag känner att jag både kunnat släppa Expert (har inte jobbat sedan förra sommaren) och dessutom tagit lite ledigt i sommar. Jag har inte kunnat vara helledig, då klättrar jag på väggarna, men jag har i alla fall inte haft klasser- bara möten, konsultpepp och uppföljning/kundvård. Jag tror säkert att min sambo tycker det är lika skönt som jag att jag nu börjar jobba som vanligt, eftersom vi haft mycket tid ihop denna sommaren :P
 
Nu ska jag gå och lägga mig, i min egen säng. Känns bra, men jag kommer som sagt att sakna att sova tills jag vaknar, och gå upp och äta frukost med sambon och hans föräldrar i solen, och att bara ta det lugnt och njuta. Njuta av livet kan jag ju, det gör jag bäst när jag jobbar, men att njuta av att vara välförtjänt av ledighet är helt underbart! :)
 
Nu är batterierna laddade och jobbet mot nästa mål är igång!! Kämpa kämpa kämpa, ge aldrig upp!!
Never ever give up!
 
Kram
RSS 2.0