Hemma i stan igen!

Åhhh, det har varit en lång härlig ledighet i stugan i sommar, men nu har vi flyttat hem till stan igen och imorgon har jag första hudvårdsklassen på 2 veckor- underbart! Jag har inte varit ledig under sommaren sedan grundskolan tror jag, och först i år har jag kunnat varit ledig!
 
Förra året jobbade jag hela sommaren på Expert och slet med mig själv då jag inte trivdes. Inget dåligt jobb så, men Jag gillade det inte.. Så under året har jag verkligen jobbat på så jag känner att jag både kunnat släppa Expert (har inte jobbat sedan förra sommaren) och dessutom tagit lite ledigt i sommar. Jag har inte kunnat vara helledig, då klättrar jag på väggarna, men jag har i alla fall inte haft klasser- bara möten, konsultpepp och uppföljning/kundvård. Jag tror säkert att min sambo tycker det är lika skönt som jag att jag nu börjar jobba som vanligt, eftersom vi haft mycket tid ihop denna sommaren :P
 
Nu ska jag gå och lägga mig, i min egen säng. Känns bra, men jag kommer som sagt att sakna att sova tills jag vaknar, och gå upp och äta frukost med sambon och hans föräldrar i solen, och att bara ta det lugnt och njuta. Njuta av livet kan jag ju, det gör jag bäst när jag jobbar, men att njuta av att vara välförtjänt av ledighet är helt underbart! :)
 
Nu är batterierna laddade och jobbet mot nästa mål är igång!! Kämpa kämpa kämpa, ge aldrig upp!!
Never ever give up!
 
Kram


Kommentarer
Sandra

Vilken bra bild! Lånar den till min blogg om det är ok?
Vad skönt att få vara ledig:)
Alltid lika roligt att läsa dina inlägg. De inspirerar alltid!

Svar: Ingen fara :)Tack så mycket Sandra :)
Kram!
Style @ Carro

2012-08-20 @ 09:12:19
URL: http://mksandra.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0