Nyinflyttade

Idag flyttade de in, våra pojkar<3

God jul

God jul käraste vänner och kollegor önskar jag och mr Husband!

Omladding

Mitt december har varit toppen hittills! Jag har jobbat lagom mycket och kunnat varva ner liiite, för att sen ta omtag efter jul. Denna veckan har jag lite småmöten, utbildningar och uppföljnigar att se fram emot. 
 
Jag är riktigt laddad inför det nya året nu! Jag har bokat massor i januari, så jag har något att se fram emot. Det känns alltid bättre så, att ha bokat och klart efter ledigheten :) Mitt januari kommer bli toppen, det ska jag se till! Jag älskar januari- maj, det är så lättjobbade månader och jag är riktigt taggad sedan senaste numret av vår tidning Applause kom ut, där jag såg resultatet av mitt jobb!! Fantatiskt! Jag har länge kännt att jag kan mer än vad jag fått ut, och nu har jag äntligen lärt mig hur jag ska "få ut det"! Hehe! Man måste hitta sitt eget driv, sin egen harmoni i jobbet. Det kan vara svårt att fokusera på alla tre delarna, som att boka och dela med sig OCH hjälpa unitmedlemmarna- men nu har jag hittat mitt sätt!
 
Vi fick vårt SD-news från vår Area igår också och vår unit är med lite överallt öven denna gång! Fantastiskt kul!! 
Vi ligger med på top 10, plats nr 8 två ggr i rad faktiskt, och nr 1 på procentuell ökning från förra året- där har vi varit med många gånger! Denna månaden kan vi dock inte vara med på den toppen, för vårt december 2011 tog oss inte över kvalgränsen, så då är man inte med den månaden, men vi har redan ökat mer än 150% sedan 2011 och det är ju helt sinnes! Det är fantastiska tjejer jag jobbar med!
 
Stora mål är satta för 2013! Det största är den stora drömmen för alla SD's förstås, men jag ser det inte riktigt som ett fast mål än- mer som en dröm. MEN! En resa till Dallas börjar bli ett mål, det är inte omöjligt! Dock är det en tävling så man vet ju inte exakt hur mycket man ska göra. Jag har fått veta att jag ligger med på top 50, dock inte vilken plats, och det är 10 som får åka! Så nu kör vi!! Full rulle! på med hjälmen och gasa, inga speedbump kommer kunna stoppa mig! :) Är ni med mig på resan mot mina mål!?

Inget kommer stoppa min söta DIQ heller ;) 1 mars debuterar hon som SD, endast 20 år gammal!
 
Kram

Ledig dag!

Idag har jag varit helt ledig!
 
 
Eller nej, inte helt- det klarar jag inte! :P har levererat lite och fått lite beställningar i min julkalender och så ;)
Men ledigheten började igår kväll, efter att jag gjort en dag på kontoret och en lyckad tripp till Munkfors. Jag var hemma redan kl 18, så jag och sambon gick ner till stan och åt middag på en restaurang som nog blivit vår nya favorit i Karlstad. Mycket trevligt! :)
Dagen idag startade med frukostbuffé på Kaviar, några timmar på stan, leverans på väg till mamma och pappa, pussa på katterna, lunch hos dem, pussa på katterna, pussa på hästarna och nu hem och fixa lite med det som inhandlats och slå in julklappar.

Vår lilla kille, Bulten ^^
 
Ikväll blir det natchos och mys! Jag har ju jobbat/jobbar mycket just nu, och både jag och sambon älskar att jag gör det, för det ger resultat! Men då blir våra myskvällar helt galet bra, istället för vardagligt och tråkigt! För då ser vi till att lyxa till mina lediga stunder rejält, som att gå ut och äta, laga god mat eller ta en sväng på stan. Allt i lugn och ro, ingen stress och tända ljus hemma ;) hihi!
 
Så ikväll, mina vänner, så är jag "Off Duty" ;)
 
Kram!
RSS 2.0