En liten kik på älskade lägenheten

Ja, såhär bor vi alltså idag :)

Det underbara köket med gott om plats för att laga mat, inbyggd micro, ugn och diskmaskin, samt induktionshäll. Galet bra, nu kan vi äntligen laga mat på riktigt!
Min lilla arbetsplats i köket. Jag älskar att gå upp på morgonen och sitta här med en kopp kaffe, frukost och jobba lite. Sitter här hela dagarna när jag är hemma och jobbar, och det är mycket bättre än i förra lägenheten då jag satt i soffan. Det var så jättelätt hänt att tv'n åkte på då liksom ;)
Vardagsrummet. Allt är inte på plats än, tavlor och annat, men elektroniken sitter uppe iaf :)

Vårt supermysiga middagshörn i burspråket. Vi har inte fått full ordning på inredningen här bara, det är väldigt mycket grejer som ska placeras ut där det passar.
Sen har vi det fantastiska badrummet också! Med duschvägg istället för ett blött, jobbigt drapperi. Och vi har golvvärme!!!! :D För att inte tala om fullstor tvättmaskin, och sen ska vi köpa en torktumlare för att slippa hänga allt.
Och jag längtar så till vår stjärnmiddag här hemma i slutet på februari, då jag och alla stjärnkonsulterna ska till Selma spa under dagen och sen hem till mig på middag på kvällen :) Weeiii!!
Livet är gött, men det kommer inte automatiskt. Man måste jobba lite för det också ;)
Kram!


Kommentarer
Eva

Va' fint ni fått! Börja bli riktigt mysigt :))Dax för ett besök snart, tiden bara rinner iväg! Måste planera för Hemsedal snart, kanske hos er? KRAM

2012-02-03 @ 17:39:29
Carro

Ja självklart, välkomna ;) KRAM!

2012-02-03 @ 18:40:36
URL: http://stylecarro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0