Veckans inlägg

Märker att det dras ut lite mellan inläggen här. Jag är hemskt ledsen, ser era kommentarer om att ni vill läsa mer, så jag ska försöka blogga oftare och ge er mer av mina tankar och motiverande små påhitt ;)
Grejen var ju den, ett tag, när jag hade mycket negativa känslor o.s.v. så var det så härligt att få skriva av sig. Typ att få ur sig sina känslor lite och sen kändes det bättre. Men just nu har jag kommit in i en fas i livet där inget kan stoppa mig, få mig att tänka negativt eller dra ner mig!


Jag mår helt enkelt så jäkla bra, eftersom jag valt att tänka positivt. Man blir ju det man tänker, och jag är expert på att säga det, men jag var inte expert på att följa det. Men efter att ja intalat mig själv det ganska länge så har det nu satt sig. Jag mår bra varje dag, oavsett tråkiga besked eller dippar, eftersom jag är förberedd på att det kommer och det blir INTE bättre av att ta åt sig eller att gå och tänka på det! Istället har jag tänk och fokuserat på det jag vill ha, för det är det man får.Gjort är gjort! Det går inte att ändra på det som varit, men nu ligger ju framtiden i mina händer så jag kan styra hur jag vill att den ska bli! För självklart kan vi göra det, om vi är medvetna om att saker och ting kan komma emellan.


Idag har jag en härlig känsla i magen! Var inne på ATG med en av hästarna som haft senskada länge, och kollade hur det såg ut. Och veterinären tyckte att planen med att öka rid/joggningen sakta och ha målet att starta en lätt dressyrklass till sommaren lät som en bra plan, eftersom han tagit rehabiliteringen så bra. Sen får vi se hur han håller för det, och om han kan starta en mycket lätt hoppklass till hösten. Jag har ju fokuserat på att han ska bli bra, inte att han är skadad under de här snart två åren. Jag har sett oss starta dressyr igen och fokuserat på att han ska framåt. Men fälttävlan får vi nog lämna över till nästa häst, det bestämde jag redan när skadan uppkom (kanske Tinny tar över det när hon växt till sig lite).

Nutti & jag, midsommar 08.

Inte bara det ger en härlig känsla i magen, allt känns så bra med jobbet. Visst, det dalar lite här och där, precis som för andra, men jag är på gång med stort G och har många trådar ute som jag ska håva in nu. Allt hänger på mig och det jag gör. Dessutom har jag en underbar liten blivande SD i uniten som är helt fantastisk att jobba ihop med, och vi har så kul! Är hon lika bra och tuff som jag tror så kommer hon lyckas riktigt bra med sina mål!

Jag och mina stjärnor!

Och i lägenheten trivs vi ju klockrent och jag är så nöjd. Jag har verkligen kämpat för så många mål och så många har blivit uppnådda.
Jag har en sån härlig känsla i magen och väljer att se allt det positiva så mycket högre än det negativa att de negativa blir så minimala eller finns inte alls... om inte annat så ser jag dem knappt.


Idag skiter jag fullständigt i att jag tappade min iPhone i stengolvet så ena hörnet på skärmen sprack, för jag mår så bra i övrigt.


Ja, men varför skiter jag i det då?
1) Det är inte en levande varelse, den går att laga för ynka 1000 kr ("book a class" så är den kostnaden fixad).
2) Allt annat har gått så bra nu och det tar överhanden över denna lilla skitsak. "Inget växer av bara solsken".
3) Det var i alla fall bara i ena hörnet och jag ser fortfarande hela displayen och den funkar precis som förut så jag kan använda den fram tills den skickas på lagning.


Ja ni ser, vilken tur jag har haft! Det kunde ha varit värre...
- Jag kunde ha tappat bort den
- Eller den kunde ha spräckts över hela skärmen
- Skärmen kunde ha gått sönder så man inte ser något
- Det kunde ha kostat 5000 att laga den eller 5000 att köpa en ny...


Vilken härlig fredag vi har och ikväll ska vi mysa med vitt vin och räkor!


Ha en trevlig helg alla ni underbara personer som läser detta och tänk på att;
"Allt vi är, är resultatet av det vi tänkt".
FOKUS, FOKUS, FOKUS!!


KramarKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0