Ursäkta flyttstöket

Hej kära vänner och kollegor.

Ursäkta att jag inte skrivit på länge, men vi har ju precis flyttat. Och som ni vet så tänkte ju inte jag bli en sån där person som inte har tid att jobba eller något annat bara för att jag flyttar, utan jag har jobbat med klasser, intervjuer, makeup och varit på Leadership Conference under tiden, så bloggen har blivit bortprioriterad ;)

Att komma in i lägenheten med alla grejer går ju fort, men sen ska man få ordning så man kan bo där så snabbt som möjligt. Det är absolut inte klart än, eftersom jobb och annat går före allt, och jag VILL ju jobba mycket. Vi hade även lite annat som kom upp under flytthelgen så vi kunde inte göra allt på samma helg, och då tar det lite längre tid.

Men vad roligt det var att logga in och se kommentarer om att jag var saknad. Loggade in för någon vecka sedan för att kolla om något hänt, men då var det lugnt så jag prioriterade in något annat ;) Vi trivs i alla fall oerhört bra i nya lägenheten, bättre än i förra, även om vi trivdes bra där med. Vi vaknade upp här första natten och bara var som hemma... underbart!!

Vad har hänt mer då? Jo, Leadership Conference på Grand Hôtel i Stockholm. Jag och min kära Senior SD Lollo åkte ju dit, och vilken helg!!! VIlket företag vi jobbar med, det är helt galet! Vi fick så många överaskande, glada nyheter, både utmaningar och produkter! För att inte tala om trerättersmiddagen i vinterträdgården på fredag kväll, eller luncherna i spegelsalen. Bedårande! Jag är så himla glad att jag gjorde jobbet för att nå SD-titeln så jag fick åka med. Men vad var då det bästa? JO!!! Föreläsningarna förstås! Jag har med mig så mycket bra ledarskapskunskap hem som jag sitter och bearbetar!
Vill ni se lite bilder? Klart ni vill!

Alla SD's samlas i vinterträdgården första dagen.


Klart jag jobbar på jobbet, här ska läggas order ;) Tur man har sin iPhone, vad vore jag utan den?!


Fantastiska kolegor! Maria tv. (Lollos senior SD), min senior Lollo, NSD Lena & jag, i spegelsalen.


Jag och Lollo.


Den vackra dukningen på galakvällen

Så, nu fick ni inte se mer :P

Kramar

KICK OFF!

Dagens Kick off i Örebro var FANTASTISK!!
Mina konsulter som var med var så snygga och visade att Karlstad är på gång! Min härliga Emma blev t.o.m nr 5 på Top 5 i försäljning september- december!!! GRYMT KUL!! Jag var så glad att jag inte kunde sitta stilla!

Emma på scenen med top 5!


Det behövde hon verkligen, för hon är bättre än hon tror. Just det, hon är ju kvinna. Alldeles för många kvinnor inser inte vad bra de är!

Det var jättekul att hjälpa till med förberedelserna, och jag har lärt mig mycket tack vare det! Min dröm är ju att få igång Värmland så pass att vi kan ha egna Kick off'er här i Karlstad. Och jag fick ju själv vara delaktig och prata inför deltagarna, och jag känner mig mer och mer säker inför det. Helt galet, jag som är så blyg från början. Där ser man vad man kan utvecklas ;) hihi!

Imorgon börjar jag dagen med ett härligt pepptalk med en av tjejerna som var med idag, och hon är verkligen på gång! Det är så roligt att följa de här tjejerna som verkligen vill och verkligen gör det debehöver får att nå dit de vill ^^

Nu ska jag ta en kopp té och sätta mig och planera morgondagen och unitmötet på tisdag.
Ha en bra start på veckan alla!! Imorgon är det äntligen måndag igen :D

Kram!

Allt i ett

Man glömmer så lätt, ledsen att jag inte skrivit på länge. Glömmer liksom bort att jag har bloggen. Jag kan inte skylla på tiden, för alla vi människor har 24 timmar på dygnet och vi alla kan välja vad vi ska prioritera att lägga vår tid på. Jag har under december prioriterat mycket tid på min business och i Grums där mina hästar, föräldrar och studion finns. Det har verkligen varit en sån himla härlig decembermånad! Jag har tillbringar mycket tid med hästarna, samtidigt som jag överträffat mig själv med min business i december. Det är många som säger att det inte går att jobba i december (det sa jag också förra året), eftersom alla har så mycket att göra så man inte kan boka något. TRO MIG!!! Det går om man bara vill! Min försäljning steg över förväntan och samtidigt så jobbade jag smart och snabbt.

Nu har jag fått mersmak av livet som hudvårdskonsult och sales director på riktigt! Det är så härligt att kombinera sitt arbete och tid för familj/hästarna utan att stressa genom vardagen. Detta året ska jag se till att verkligen jobba när jag jobbar och vara ledig närj ag är ledig. Visserligen, jag är en arbetsmyra, så jobbtiden kan bli många timmar då det går före allt just med tanken på framtiden... men jag ska jobba mer effektivt :)

Imorgon är det Kick Off i Örebro, och jag är med i gruppen som förbereder eventet, så jag vet att det kommer bli grymt! Jag har tre härliga kollegor med mig från min unit och vi kommer ha så kul! Jag hade hoppats på fler, men så blev det visst inte. Men jag är superglad att tre stycken tog möjligheten i att åka dit- för det kommer bli en Kick Ass-Kick off!

Några av mina fantastiska konsulter i Lethal in Pink!!


Kram!
RSS 2.0