Allt i ett

Man glömmer så lätt, ledsen att jag inte skrivit på länge. Glömmer liksom bort att jag har bloggen. Jag kan inte skylla på tiden, för alla vi människor har 24 timmar på dygnet och vi alla kan välja vad vi ska prioritera att lägga vår tid på. Jag har under december prioriterat mycket tid på min business och i Grums där mina hästar, föräldrar och studion finns. Det har verkligen varit en sån himla härlig decembermånad! Jag har tillbringar mycket tid med hästarna, samtidigt som jag överträffat mig själv med min business i december. Det är många som säger att det inte går att jobba i december (det sa jag också förra året), eftersom alla har så mycket att göra så man inte kan boka något. TRO MIG!!! Det går om man bara vill! Min försäljning steg över förväntan och samtidigt så jobbade jag smart och snabbt.

Nu har jag fått mersmak av livet som hudvårdskonsult och sales director på riktigt! Det är så härligt att kombinera sitt arbete och tid för familj/hästarna utan att stressa genom vardagen. Detta året ska jag se till att verkligen jobba när jag jobbar och vara ledig närj ag är ledig. Visserligen, jag är en arbetsmyra, så jobbtiden kan bli många timmar då det går före allt just med tanken på framtiden... men jag ska jobba mer effektivt :)

Imorgon är det Kick Off i Örebro, och jag är med i gruppen som förbereder eventet, så jag vet att det kommer bli grymt! Jag har tre härliga kollegor med mig från min unit och vi kommer ha så kul! Jag hade hoppats på fler, men så blev det visst inte. Men jag är superglad att tre stycken tog möjligheten i att åka dit- för det kommer bli en Kick Ass-Kick off!

Några av mina fantastiska konsulter i Lethal in Pink!!


Kram!


Kommentarer
Sandra

Glad jag blev när jag såg att du hade uppdaterat. Följer med spänning! Har precis börjat med MK och fick min första beställning igår:)

2012-01-08 @ 00:49:56
URL: http://husfrugan.blogspot.com/
carro

Oj, vad roligt Sandra! Välkommen som konsult, och grattis till första steget mot en fantastisk möjlighet! Och tack för din kommentar, nu fick jag lite motivation att blogga igen :)

Kramar!

2012-01-08 @ 21:45:10
URL: http://stylecarro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0