KICK OFF!

Dagens Kick off i Örebro var FANTASTISK!!
Mina konsulter som var med var så snygga och visade att Karlstad är på gång! Min härliga Emma blev t.o.m nr 5 på Top 5 i försäljning september- december!!! GRYMT KUL!! Jag var så glad att jag inte kunde sitta stilla!

Emma på scenen med top 5!


Det behövde hon verkligen, för hon är bättre än hon tror. Just det, hon är ju kvinna. Alldeles för många kvinnor inser inte vad bra de är!

Det var jättekul att hjälpa till med förberedelserna, och jag har lärt mig mycket tack vare det! Min dröm är ju att få igång Värmland så pass att vi kan ha egna Kick off'er här i Karlstad. Och jag fick ju själv vara delaktig och prata inför deltagarna, och jag känner mig mer och mer säker inför det. Helt galet, jag som är så blyg från början. Där ser man vad man kan utvecklas ;) hihi!

Imorgon börjar jag dagen med ett härligt pepptalk med en av tjejerna som var med idag, och hon är verkligen på gång! Det är så roligt att följa de här tjejerna som verkligen vill och verkligen gör det debehöver får att nå dit de vill ^^

Nu ska jag ta en kopp té och sätta mig och planera morgondagen och unitmötet på tisdag.
Ha en bra start på veckan alla!! Imorgon är det äntligen måndag igen :D

Kram!Kommentarer
Anonym

Nej, nu vill jag ha lite uppdatering;-)

Håller på och försöker boka in mina första klasser för fullt. Har tre hittills men försöker få många fler så jag får en bra start:-)

2012-01-17 @ 21:21:11
Pia

Håller med föregående, uppdatering snart :)) Alltid lika roligt och inspirerande att läsa dina inlägg! Tack för den Rosa energin du förmedlar via din blogg! :)

vintriga hälsningar från Jakobstad :)

2012-01-27 @ 12:36:38
URL: http://pia84.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0