Min nya kärlek!

Igår kom den, den perfekta datorn för varje kvinna (och man, den finns i fler färger).
 
Det är min nya ROSA dator, en Asus UX31, Pink edition ;)
Så nu har jag äntligen en rosa dator, som matchar min mbil. Så här ska jobbas med stil!
 
 
Jag kan varmt rekommendera den, den är grym! 
 
Idag ska jag jobba lite på förmiddagen för att sedan åka till stallet och rida Nutti & Tinny. Ikväll blir det tjejkväll med mina gamla vänner från grundskolan. Roligt att hålla kontakten sådär, vi ses hos varje person c:a en gång varannan månad, och äter middag och myser. Så varje gång bokar vi in en ny kväll hos nästa person :) Nu är det ju så olägligt att jag är mitt uppe i en "slanka-period", vilket innebär jag jag i 3 veckor äter soppor och shakes från Slanka, så det blir ingen mat eller något gott för mig ikväll. Det kommer från Cambridge-metoden, och jag har vänner som testat det och säger att det är bra. Hittills, sedan i söndags, har jag tappat 2 kilo, så det rullar på. Sedan maj har jag tappat 7 kilo totalt, bara av att tänka på vad jag äter och inte småäta. Nu jäklar är det bra, nu är det dags att "slanka till sig" lite. Jag mår bra under tiden och det har hjälpt mig att verkligen hålla fingrarna i styr. Visst, jag har aldrig förut tänkt på så mycket maträtter man kan laga, som jag gjort denna veckan, men snart har jag vänjt av mig och mitt nya liv börjar.c
 
Kram!
 


Kommentarer
Pia

Snygg dator!! :)

Det var samma för mig när jag åt soppor (Xtravaganzas) ja kom på så många recept ja ville testa :) Åt dock soppor bara en vecka, tyckte de räckte så men ja fick en superbra start på att äta rätt :) Kämpa på bara, du klarar sopptiden galant! :)

Svar: Ja, tack för peppandet! :) Ja det tror jag allt att jag kommer göra, håller jag ut alla 3 veckor och sen lägger in ett mål/ dag på det så har jag nog en bra grund. Målet är att göra det lätt, men 2 huvudmål + ett slankamål om dagen i framtiden, för då kan jag lägga in det som lunch. Det brukar bli så stressigt annars, så jag inte hinner med lunchen, så det kommer ju bli toppen :)
Style @ Carro

2012-06-29 @ 11:45:38
URL: http://pia84.blogg.se
Betts

Vilken snygg dator! Och Pink!
Dyr förstås? Visst är det den som finns den i 2 storlekar?

Svar: Tack! Dyr tycker jag inte, prisvärd mot sin standard ;) Det är kvalité och funktionalitet :) Vet inte, det kanske den gör? Har bara koncentrerar mig på 13 tum. Kram!
Style @ Carro

2012-07-05 @ 13:46:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0