FANTASTISKT!

I april nådde vår unit det drömmål vi satte upp. Vi ökade dessutom vår unitproduktion med hela 316% från april 2011! Och vi var inte långt ifrån det stora målet som är en riktig prestation! Helt galet vilken bra månad vi hade! Tjejerna har jobbat så bra, även jag, och jag har maj fullbokad med klasser och massa annat kul efter detta! Hoppas på att hitta många trevliga kollegor på dem som kan hjlpa oss i uniten nå ytterligare högre!


Jag har precis landat och hämtat mig efter en fantastisk klass som jag hade ikväll. Även den igår! Det rullar på riktigt bra nu och vi har haft en riktigt bra start på nya kvartalet! Förra kvartalet nådde 3 tjejer i uniten stjärnnivå och själv nådde jag smaragdnivå så jag kommer få två kristallglas från Kosta Boda som belöning för mitt hårda jobb! En av stjärnbrudarna sålde sin första roll up förra veckan, och en annan sin första idag!! Och igår fick vi en ny SC, vilket är riktigt roligt!

Mina tre stjärnor som förtjänar lite extra uppmärkssamhet!


Kan man tänka sig, detta som inte är "ett riktigt jobb", går så bra och är så roligt. För att inte tala om vad bra man mår själv, hela tiden! Jag är sällan trött, arg, bitter eller negativ. Jag har verkligen lärt mig se positivt på allt och ändrat mitt tänk för att alltid må bra. Alla kan egentligen göra det, men det är alldeles för få som tror det!


Imorgon börjar jag dagen i stallet med de gosiga hästarna, för att sedan jobba lite under dagen och på kvällen blir det tjejmys ute i skogen. Kommer bli en lika bra dag imorgon som idag- om jag vill och tillåter mig att ha det ;) hihi!

Kram!


Kommentarer
Sandra

Vad kul! Grattis:D fortsätt så!

2012-05-04 @ 04:14:31
URL: http://mksandra.wordpress.com
Pia

Härligt! Grattis! :) Roligt att höra att de går bra för er! Tycker de e så roligt att få "följa med" på din MK resa, så fantastiskt att se att de verkligen fungerar.Ha en riktigt skön helg!2012-05-04 @ 19:33:42
URL: http://pia84.blogg.se/
Carro

Tack, vad söta ni är :)

Kram!

2012-05-05 @ 00:08:33
URL: http://stylecarro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0