Stjärnor med kompetens

Igår var vi iväg till Arlanda på konferens med spännande och inspirerande föreläsningar. Vilken dag! Vi åkte från mig kl 5 på morgonen och kom hem vid 8 på kvällen- men det var värt det!! Jag använde en stor del av inspirationen från gårdagen till klassen jag hade i förmiddags, och vilket resultat! Helt annat tryck i klassen och i gästernas förståelse för produkterna och företaget. ALLA bokade en ny klass och jag har nog hittat ett och annat frö som ska gro till konsult (det kan gro lång tid innan det blommar) ;)

Det var i alla fall så himla kul att sätta sig i bilen igen och dra iväg med brudarna igår! Jag önskar att de hade varit fler som kvalificerade sig till att få åka, men båda mina och en inadopterad stjärna från förra kvartalet kunde följa med så det var kul!
Ewa, Emelie, jag och Sarah. Ewa är en inadopterad konsult hos mig, och det är alltid lika kul att ha med henne. 

Jag fick sån arbetslust att jag dessutom bokade lite extra jobb idag. Det är så lätt hänt, när det är fint väder, att dra iväg till vännerna (där sambon var) och mysa, men idag stannade jag hemma och jobbade 1,5 timme innan jag åkte dit, och det var klokt gjort! Det kommer fler fina dagar i mitt liv, och dem kan jag njuta av när jag jobbat bra och har förtjänat det. Jag bokade 6 klasser och några facials, samt några som ska kolla schema på jobbet imorgon. Himla kul, jag har mycket roligt att se fram emot nu :) Jag kan ju jobba mycket mer än vad jag gör, det handlar bara om att maximera sin tid mer och bara göra det man så lätt drar på. Även jag gör det, trots att jag är SD! Det spelar ingen roll, det handlar om rutin, vilja och fokus.

Jag har ju 2-årsjubileum som hudvårdskonsult denna månaden, jag skrev på mitt avtal 19 maj 2010, så jag har inte jobbat så länge ändå. Men det har inte att göra med hur länge man jobbat, utan hur mycket man jobbat! Antal klasser är vad som räknas, för det är där man hämtar rutin. Sen ska man aldrig missa möligheten till att vidareutbilda sina kunskaper, man ska aldrig missa en utbildning på möte, event eller konferens. Men det är faktiskt inte den som kan mest som är den mest framgångsrika, utan det är den som gör mest! Det spelar ingen roll om man kommer på varje möte, men inte håller klasser eller ens bokar- det blir man inte framgångsrik på! Man måste ju jobba, precis som på vilket jobb som helst!
Och man kan inte säga att någonting inte går eller inte funkar förrän man försökt. Man kan ju inte sätta sig på en cykel och säga att den är trasig om man inte försöker trampa.
Så ut och bara gör det! Tänk inte, bara gör!!
Kram!


Kommentarer
Sandra

Tack för inspirationen!

2012-05-07 @ 13:46:04
URL: http://mksandra.wordpress.com
Britt

Undrar, har du jobbat ihop till ringen i år?

Den jättesöta rosa och den stiliga röda?

2012-05-10 @ 08:03:49
Carro

Jadå, den röda är på intågande! :) Den lila är det en liten bit kvar till, men jag växlar upp och har tänkt skörda årets frön innan seminarieåret är slut ;)

2012-05-10 @ 16:08:56
URL: http://stylecarro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0