Dagens planer

Idag står det "Gå på stan med mamma" i min kalender. Och jag är värd det, för jag har jobbat bra i veckan så jag har jobbat in den tiden :) Det blir en dag som startar med fukostbuffé på Kaviar, och sen ska det shoppas. Nej, jag behöver ingeting direkt, men i slutet av året så flyttar det in två små busar som behöver lite tillbehör, leksaker och bra-att-ha-grejer, så det behöver inhandlas.
Jag och Anders ska bli "föräldrar" till två små pojkar, Blue Metal och Chocolate Kiss! Eller, Bulten och Chilly som de heter efter att vi gav dem varsit smeknamn... Gissa vem som valde vilket o_O
 
Bulten & Chilly
 
Den ena är blå i färgen och den andra choklad, så namnen Blue Metal & Chocolate Kiss passade ju perfekt! Det finns en blå till i kullen som kommer heta Midninght Star, och två bruna som heter Amber Blaze och Honey Spice. Visst är jag påhittig?! ;) För er som inte vet, så är namnen MK-ögonskuggor som matchar deras färger.

För dem som är intresserade så har vi två kvar som inte är bokade eller tingade, en brun och en blå hona. Det är renrasig Ragdoll, och de har en fin uppväxt på bra mat och en fin mamma som fått fina betyg på utställning ;)


Chilly & Bulten
 
Nu är det dags att få på sig ansiktet och göra sig klar. Ska maximera tiden idag, så jag är klar från början.
 
Ikväll är det dags för en klass igen, och jag har med mig min senaste konsult som verkigen är på gång! Det är så roligt, de kommer verkligen igång nu och kör så det ryker! Vi har verkligen hittat lite flyt och lyckades t.o.m ta oss in på top 10 unitproduktion för oktober, för FÖRSTA GÅNGEN!! Vi är c:a 50 unitar i vår area, och vi tog oss ända upp till nr 8!
Det är helt fantastiskt och när jag visade det för tjejerna häromdagen så skrek de rätt ut och applåderade, så nu har vi teamwork för att öka ;) Dessutom så har vi hittills legat i topp på procentuell ökning från förra året, och det är också helt fantastiskt! Vårt mål är att öka 25% detta året mot förra, och första kvartalet ökade vi hela 84%!! Jag lever i en drömvärld, det är nu det händer! Nu sätter vi Karlstad på MK-kartan! :D
 
Nej, ansiktet var det ja!! :)
 
Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0