Mot nya högre höjder!

Mycket på gång, som vanligt. Vi var på stjärnevent i helgen, men egentligen hade jag nog inte tid för det :P
 
Men det var verkligen värt det- "You have to show up to move up"! Det var såååå roligt, och jag fick med mig så mycket bra hem! Dessutom så fick jag själv öva på att föreläsa, då jag fick 25 min på mig att berätta hur jag jobbar med målfokusering och klassbokningar, samt hur man kan vända sin verksamhet. Det har ju verkligen gått superbra sedan jag vände om lite i våras, så därför ville min NSD att jag skulle upp och inspirera, LILLA JAG?!?!
Det var skitkul och det gick faktiskt bra! Det är ju ett 100-tal kosulter och Sales Diretors som sitter och lyssnar, så det var verkligen bra övning.
För två år sedan satt jag på mitt första stjärnevent och kunde inte förstå hur folk vågade stå där uppe och prata, men nu kan jag göra det själv. Och jag är mycket nöjd med min personliga utveckling! 
 
På förmiddagen var några av våra nya konsulter med och fick nykonsultutbildning, men jag och de röda brudarna stannade över helgen och fick massor av extra utbildning!
 
Min söta Team Leader Emelie och jag hade sååå roligt när vi delade rum. Hon fick nämligen den stora förmånen att få dela med mig då hon blev den högsta stjärnan ;) 
En suddig lång Emelie går över scenen ;)
 
Imorgon börjar dagen i stallet hos min älskade Nutti. Sen blir det lite kattungemys och sen off to work! :)
Kram!


Kommentarer
agnes

Vad kul att få föreläsa! Jag hade verkligen velat vara där o lyssna :) men vi hade en superhelg i Stockholm med grymt bra utbildning vi med :) grattis till dina framgångar! Kram Agnes

2012-11-16 @ 09:58:30
Betts

Och vi i Sundsvall. Duktigt att du vågar hålla tal o du klarar det säker utmärkt! Redan 2 röda kavajer!
Grattis!

2012-11-18 @ 18:50:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0