Resultat..

Jag har fått frågan om att skriva hur det har gått för mig med alla mål, men det kommer jag inte göra fullt ut. Bloggen är öppen för alla, både på gott och ont, och jag har valt att inte skriva för mycket om exakta siffror o.s.v. Jag är lite försiktig med vad jag lägger ut, det finns så många där ute som inte vill en så väl (den svenska avundsjukan finns överallt utanför MK), och det kan sticka i ögonen på folk. Så sånt här tycker jag man kan ta internt.
 
Men jag kan skriva lite kort om det. Jag har haft en rekordmånad och ett rekordkvartal, både jag och uniten! Jag har slagit alla rekord:
- Antal bokade klasser
- Antal genomförda klasser
- Antal nybokningar
- Antal nya personliga konsulter sedan debut som SD
- Antal nya konsulter i uniten sedan debuten
- Fått fram en Team Leader (snart DIQ)
- En ny Senior Consultant
- Rekordökning i %
- Försäljningsrekord x2 månader
- Rekordförsäljning på en klass
- Rekordsnitt
- Rekord i Roll ups!
- Unitoproduktionsrekord- över 85.000:- både september och oktober- t.o.m över 100.000 i oktober (så även jag)!
- Bonusrekord
 
JA, REKORD I ALLT! Jag har inte understigit mitt "nöjd-vecko-mål" en enda gång! GALET!!
 
Självklart har jag också stött på hinder, men jag väljer att lösa dem och gå vidare- inte prata om dem! Det är viktigt! Det man skriver blir det man tänker, och man blir det man tänker. Så tänk på vad ni skriver på fb eller era egna bloggar- vem hjälper det att få höra om dina problem? Berätta om problemen först när du fått en lösning på dem och visat hur man kan vända från motgångar och lyckas- sånt vill jag läsa om! Jag vill fyllas med positiv energi, och läsa om roliga saker som andra gör. Jag skiter fullständigt i om någon har huvudvärk, om det regnar nu igen, eller om någon inte trivs på sitt jobb (visst den sistnämnda är lite intressant, för henne kan jag dela med mig till) ;) Det jag menar är "Face your problems, don't facebook your problems"!
 
Vi har ju lärt oss att all makeup som ljusar upp gör att saker framhävs och blir större. ljusa då upp din dröm och din vision, istället för dina problem- om du inte vill att problemen ska bli större förstås ;)
 
Man kan sammanfatta den sista tiden med att NU har jag hittat mitt sätt att jobba med uniten på, och vi är ett härligt gäng! Min NSD Lena har haft tät kontakt med mig sista tiden och hon har gett mig mycket positiv energi om framtiden- så nu kör vi!!!
 
Kram!!
 
 


Kommentarer
Pia

Stort Grattis! :)

Kram

2012-11-03 @ 07:43:22
URL: http://pia84.blogg.se
Camilla

WOW du har jobbat bra. Härligt att få läsa om dina framgångar. Och precis som du skriver så blir man sina tankar så tänk positivt.

2012-11-03 @ 16:52:45
Betts

Grattis!
Något positivt är ju våra fina nyheter!
Time Wise repair är ju jättefin, verkligen en anti-ageprodukt.
Du är verkligen en Go Givetjej!

2012-11-03 @ 18:32:39
Malin

Vad du är duktig... stort GRATTIS!!

2012-11-12 @ 11:26:05
Madde Nilsson

WOW!
Du är ju helt fantastisk!!
Härlig blogg!!
Så kul att läsa om dig och dina framgångar!
Vilken förebild!!
Stor GRATTIS till dig!

2012-11-12 @ 12:34:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0