Det blir en ny rekordmånad

Vilken månad! Vilket drag och vilket tryck!! Hela uniten glöder, och så även jag!
Det är helt galet och vi har fart som aldrig förr. Jag har personligen alldeles snart nått ett fantastiskt mål den här månaden, som jag inte ens trodde var möjligt! Jag har 4 klasser kvar den här månaden, och saknar 3000:- till mitt stooooora mål som är en mycket hög fösäljning. Jag trodde inte det var möjligt att nå så högt, i alla fall så trodde jag inte att JAG skulle klara det- men se på f*n!! Nu får jag svära, för detta är otroligt! För att åka ut och "sälja lite läppstift i stugorna"! Haha! Det är så många som tror att själva försäljningen är grejen i mitt jobb, men det är så mycket mer! I slutändan leder ju den goda servicen till försäljning, men jag älskar att jag inte behöver vara den försäljare jag är utbildad till att vara, jag kna istället koncentrera mig på att hjälpa andra. Att få hjälpa en kvinna fram till ett bra beslut i sin hudvård och se resultatet är det bästa! Eller att hjälpa en annan kvinna in i jobbet och se henne utvecklas och göra fantastiska resultat. Tjejerna i uniten jobbar på så bra, och jag har en sån härlg känsla i magen inför kommande månader! Vi ska in med fler, hela tiden fylla på med nya kollegor, och öka för att kunna hålla takten uppe.
 
Imorgon åker jag till Hagfors för att träffa en härlig kvinna som kan bli min nästa kollega. Tänkte passa på att leverera lite i Munkfors på vägen upp också och sen laddar jag om för klass. Jag beräknar att vara hemma vid 18 för att lägga lite tid på min underbara sambo som inte har haft något emot att jag jobbat mycket sista tiden- det är verkligen värt det! Jag har sagt nej till allt som inte för mig framåt mot mitt mål, och det visar väldigt bra resultat! Han är så stolt över mig och mitt stora mål har suttit uppe på lappar över hela lägenheten, samt på kontoret, och han frågar varje dag hur det gått och räknar snabbt ner hur långt det är kvar tills jag når målet och kan plocka ner lapparna. För det är massor med lappar! Maaaassor med lappar där det står 100.000:- på....!
 
Kram på er!
 
 

Häftigt!

Ikväll fick jag prata på en telefonkonferens för DIQ's- fränt! Lilla jag?! Det har ju gått så galet bra den sista tiden och jag har ökat sååå, så min NSD ringde upp mig idag och bad mig prata för dessa ikväll och våra SD's imorgon. Lite läskigt var det, jag är ju inte van, men det kändes fantastiskt och det var en rejäl utveckling för mig!
 
Imorgon är det många spännande möten, en sväng till stallet, unitmöte på kvällen (thoohooo) och lite kattungemys!!
För 1,5 vecka sedan kom de, våra små ullbollar!
 
Och de är så små och gosiga, och snart öppnas nog ögonen också :) hihi!
Gosis!!
 
Nu ska jag göra mig klar för sängen, med vårt härliga nya hudvårdssystem TimeWise Repair! Löööövely!
 
Kram på er alla!

Seger för seger, mål för mål!

Jag var på "unitmöte" på HK i Gbg igår, men vår "Sales Director" Lena Qvist. Det var alla vi SD's i hennes area som träffades för en heldag med utbildning, inspiration och uppmärksamheter.
Jag själv fick rejält med insikt i vilket resultat mitt hårda jobb gjort sista tiden, så nu kommer jag fortsätta! Jag var med på top 3 både på Sharing och Sales, ja t.o.m nr 1 på sharing hittills, så nu ska jag fortsätta på det spåret. Håller jag det inte hela året så är det ju inte hela världen, men jag kommer bra mycket längre än om jag inte skulle försöka iaf ;)
 
Dessutom, jag hade tydligen bästa veckorapporten efter min kalasperiod nu i början på oktober, och är så glad över nyckelbandet jag fick- det kommer jag använda på samma sätt på unitmöten framöver ;)
 
Och det är väl ok att få drömma lite? Om inte annat dregla över Lenas nyuthämtade rosa Mercedes Benz!
 
Och jag provade förstås ringar och andra härliga smycken. Nedan ser ni halsbandet och örhängena som jag redan kvalificerat mig till ;)
 
Nu ska jag få mig en rejäl skönhetssömn i natt, och imorgon blir det utbildning i Örebro på fm och jobb på em. Wünderbar! Jag kan lova er, ALLT ligger i antalet bokningar ;)
 
Kram på er alla!

Mycket på gång nu

Under hela oktober kör jag kampanj för bröstcancerfonden, där 100:-/genomförd hudvårdsklass går till Rosa Bandet.
Än har jag haft 2 klasser i oktober, har en ikväll och tre i helgen. Jag har totalt 25 klasser bokade i oktober än så länge, och några fler luckor har jag till de gäster jag träffar på klasser under månaden. Många vill hjälpa till för att stöta Rosa Bandet, och det känns bra!
 
Jag har verkligen tänkt om detta seminarieåret, och fått en riktigt bra grund i min business. På kompetensdagen med stjärnorna som jag var på i våras, fick jag höra att man kan vända sin business på 90 dagar. Jag valde att satsa på det, och fyllde i en lista på dem jag träffade under kvartal 4. Målet var 100 ansikten på 90 dagar, och det fixade jag på två månader istället för tre. Tack vare att jag såg mina resultat och satte egna mål (förankrade mål som jag själv vill och MÅSTE hålla), så kunde jag vända på 90 dagar. Jag minns i sommeras, när jag och min älskade sambo satt i stugan och disuterade min business, så sa han att jag skulle satsa på en klass om dagen. Ja, sa jag, och tänkte att  "han är ju tokig", "det går ju inte". Idag har jag en klass bokad om dagen :D hihi! 
 
Bokar man mer än man tänk så blir det ändå som man tänkt. För då är det bara skänt om någon klass blir flyttad, för då hinner jag ta en kväll att ringa dem som är svåra att nå på dagen ;) 
Och när något bokas om så bokar jag in den på första bästa tiden som värdinnan och jag kan, så inte hennes intresse hinner svalna. Ju längre fram man bokar om, ju större chans till ytterligare ombokning, för hon hinner glömma det under tiden. Många som vill boka om 3 månader säger jag detta till, och vi försöker hitta en tidigare tid- och de ångrar det inte en sekund, för de hinner få ihop det :)
 
Nu ska jag åka till kontoret, med ett brett leende på läpparna. En SD-kollega från Enköping ur vår "Green future Area" ringde nyss och gratulerade mig till vårt fantastiska resultat september månad. Det värmer i hela hjärtat när kollegor hejar och stöttar, istället för (som på tidigare arbetsplatser) är avundsjuka och irriterade när det går bra för andra.
 
Kram på er alla!

REKORD!!!

Helt galet vilken bra månad vi haft! Vi har satt alla rekord!
Nya stooora rekord i produktionen i uniten, stora rekord på teambuildingen, stora rekord på karriärstegen!! Och jag har satt stora rekord i min egen business.

Jisses, den som inte tror att MK funkar kan komma till mig och få en lektion! Och det är så lätt! Visa produkterna, lyssna efter behovet och rekommendera produkter som passar. Skitenkelt!
Jag är eld och lågor, och det är tjejerna med!! Weeeiii!!

Jag i mitten med mina fantastiska Lethal in Pink, Q-awards 2012.
Kram
 
RSS 2.0