Det blir en ny rekordmånad

Vilken månad! Vilket drag och vilket tryck!! Hela uniten glöder, och så även jag!
Det är helt galet och vi har fart som aldrig förr. Jag har personligen alldeles snart nått ett fantastiskt mål den här månaden, som jag inte ens trodde var möjligt! Jag har 4 klasser kvar den här månaden, och saknar 3000:- till mitt stooooora mål som är en mycket hög fösäljning. Jag trodde inte det var möjligt att nå så högt, i alla fall så trodde jag inte att JAG skulle klara det- men se på f*n!! Nu får jag svära, för detta är otroligt! För att åka ut och "sälja lite läppstift i stugorna"! Haha! Det är så många som tror att själva försäljningen är grejen i mitt jobb, men det är så mycket mer! I slutändan leder ju den goda servicen till försäljning, men jag älskar att jag inte behöver vara den försäljare jag är utbildad till att vara, jag kna istället koncentrera mig på att hjälpa andra. Att få hjälpa en kvinna fram till ett bra beslut i sin hudvård och se resultatet är det bästa! Eller att hjälpa en annan kvinna in i jobbet och se henne utvecklas och göra fantastiska resultat. Tjejerna i uniten jobbar på så bra, och jag har en sån härlg känsla i magen inför kommande månader! Vi ska in med fler, hela tiden fylla på med nya kollegor, och öka för att kunna hålla takten uppe.
 
Imorgon åker jag till Hagfors för att träffa en härlig kvinna som kan bli min nästa kollega. Tänkte passa på att leverera lite i Munkfors på vägen upp också och sen laddar jag om för klass. Jag beräknar att vara hemma vid 18 för att lägga lite tid på min underbara sambo som inte har haft något emot att jag jobbat mycket sista tiden- det är verkligen värt det! Jag har sagt nej till allt som inte för mig framåt mot mitt mål, och det visar väldigt bra resultat! Han är så stolt över mig och mitt stora mål har suttit uppe på lappar över hela lägenheten, samt på kontoret, och han frågar varje dag hur det gått och räknar snabbt ner hur långt det är kvar tills jag når målet och kan plocka ner lapparna. För det är massor med lappar! Maaaassor med lappar där det står 100.000:- på....!
 
Kram på er!
 
 


Kommentarer
Pia

Wow wow wow!! :)

You Can Do It!

Kram

2012-10-27 @ 17:54:55
URL: http://pia84.blogg.se
Lisa

Du är helt enastående! Vilken energi man får av att läsa din blogg :)
Skulle verkligen vilja följa med dig på klass och se hur du jobbar, hade varit otroligt lärorikt..
1 dec är det DiQ planerat här så vi ses väl på leadership?
MVH
Lisa

Svar: Åh vad roligt med DIQ!! Det kommer gå jättebra! Jag gick också in i DIQ i december :) Klart vi ses på Leadership! :) Kom fram och hälsa om du känner igen mig! Kram!
Style @ Carro

2012-10-28 @ 22:37:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0