Mycket på gång nu

Under hela oktober kör jag kampanj för bröstcancerfonden, där 100:-/genomförd hudvårdsklass går till Rosa Bandet.
Än har jag haft 2 klasser i oktober, har en ikväll och tre i helgen. Jag har totalt 25 klasser bokade i oktober än så länge, och några fler luckor har jag till de gäster jag träffar på klasser under månaden. Många vill hjälpa till för att stöta Rosa Bandet, och det känns bra!
 
Jag har verkligen tänkt om detta seminarieåret, och fått en riktigt bra grund i min business. På kompetensdagen med stjärnorna som jag var på i våras, fick jag höra att man kan vända sin business på 90 dagar. Jag valde att satsa på det, och fyllde i en lista på dem jag träffade under kvartal 4. Målet var 100 ansikten på 90 dagar, och det fixade jag på två månader istället för tre. Tack vare att jag såg mina resultat och satte egna mål (förankrade mål som jag själv vill och MÅSTE hålla), så kunde jag vända på 90 dagar. Jag minns i sommeras, när jag och min älskade sambo satt i stugan och disuterade min business, så sa han att jag skulle satsa på en klass om dagen. Ja, sa jag, och tänkte att  "han är ju tokig", "det går ju inte". Idag har jag en klass bokad om dagen :D hihi! 
 
Bokar man mer än man tänk så blir det ändå som man tänkt. För då är det bara skänt om någon klass blir flyttad, för då hinner jag ta en kväll att ringa dem som är svåra att nå på dagen ;) 
Och när något bokas om så bokar jag in den på första bästa tiden som värdinnan och jag kan, så inte hennes intresse hinner svalna. Ju längre fram man bokar om, ju större chans till ytterligare ombokning, för hon hinner glömma det under tiden. Många som vill boka om 3 månader säger jag detta till, och vi försöker hitta en tidigare tid- och de ångrar det inte en sekund, för de hinner få ihop det :)
 
Nu ska jag åka till kontoret, med ett brett leende på läpparna. En SD-kollega från Enköping ur vår "Green future Area" ringde nyss och gratulerade mig till vårt fantastiska resultat september månad. Det värmer i hela hjärtat när kollegor hejar och stöttar, istället för (som på tidigare arbetsplatser) är avundsjuka och irriterade när det går bra för andra.
 
Kram på er alla!


Kommentarer
Pia

Tack för att du inspirerar! :) Hakade oxå på rosa bandet, så nu hoppas jag få många bokningar för oktober.

Jobbar hårt på att få upp fart å ja tror ha ska sikta på det som du skrev om -vänd businessen på 90 dagar. Wohoo!! :))

Ha en underbar fredag! :)

Kram

2012-10-05 @ 08:42:04
URL: http://pia84.blogg.se
Ditte

Hittade ett gammalt blogginlägg via google, men hittar inte det på din sida.
Söker efter ljuslykta du skriver om med pinnar som suger upp lampolja ur ett glas.

Hur hittar jag dom?
Tack på förhand
Ditte

Svar: Jag kanske har tagit bort inredningskategorin? Jag vet inte? Men vi har såna hemma, vi köpte dem i en inredningsbutik i Strömstad för typ 4 år sedan :)
Style @ Carro

2012-10-10 @ 13:31:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0