Seger för seger, mål för mål!

Jag var på "unitmöte" på HK i Gbg igår, men vår "Sales Director" Lena Qvist. Det var alla vi SD's i hennes area som träffades för en heldag med utbildning, inspiration och uppmärksamheter.
Jag själv fick rejält med insikt i vilket resultat mitt hårda jobb gjort sista tiden, så nu kommer jag fortsätta! Jag var med på top 3 både på Sharing och Sales, ja t.o.m nr 1 på sharing hittills, så nu ska jag fortsätta på det spåret. Håller jag det inte hela året så är det ju inte hela världen, men jag kommer bra mycket längre än om jag inte skulle försöka iaf ;)
 
Dessutom, jag hade tydligen bästa veckorapporten efter min kalasperiod nu i början på oktober, och är så glad över nyckelbandet jag fick- det kommer jag använda på samma sätt på unitmöten framöver ;)
 
Och det är väl ok att få drömma lite? Om inte annat dregla över Lenas nyuthämtade rosa Mercedes Benz!
 
Och jag provade förstås ringar och andra härliga smycken. Nedan ser ni halsbandet och örhängena som jag redan kvalificerat mig till ;)
 
Nu ska jag få mig en rejäl skönhetssömn i natt, och imorgon blir det utbildning i Örebro på fm och jobb på em. Wünderbar! Jag kan lova er, ALLT ligger i antalet bokningar ;)
 
Kram på er alla!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0