Bättre än någonsin!

Vilken fart jag fått, det är precis så som jag vill ha det! Jag har massor bokat, och det är helt underbart! Jag kan verkligen rekommendera att man bokar mer än man egentligen tänkt, för då är det inte så jobbigt om man får ombok. För det får vi alla, det är så, men ju mer man jobbar och ju mer man bokar har man lättare för att lära sig att ta det :) 
Tjejerna är bra på G också, det händer mycket som bubblar och snart åker korken av! Ketchupeffekten är verkligen på ingång och jag ser andra högre mål än vad vi haft tidigare. Jag är så stolt över vår unit och så glad över att få jobba ihop med dem! ♥
Jag och brudarna på seminariet i år.
 
 
Det bästa med att jobba som Sales Director är att se tjejerna växa och utvecklas. En tjej som verkligen växt sista månaden är lilla Rebecca, som har jobbat med MK i över ett år, och kämpat med att hon är lite blyg- men älskar jobbet! Nu har det verkligen lossnat för henne och hon har mycket bokat och satsar på en Perfect Start och stjärnkonsult under detta kvartalet. Det syns och hörs på hela henne att något hänt och hon har satt målet att jobba mot Red Jacket- fantastikt!
 

Söta lilla Rebecca och jag ^^
 
Vi har i alla fall riktigt roligt ihop och imorgon är det åter måndag och möte i nya lokalen! Strålande! 
Jag känner dock att en förkyning vill flytta in hos mig, men hyresvärden är hård och har inte tid med det just nu, så det kommer inte på tal :)
 
Ha en fin vecka alla läsare, och tänk vilken möjlighet vi har- ta den!!
Kram!


Kommentarer
Pia

Härligt!! :)

2012-09-10 @ 12:43:55
URL: http://pia84.blogg.se
Pia

Jag vet att du e super duktig på att boka nya klasser! :) Så därför undrar jag om du kan tipsa om hur man hittar nya värdinnor utan referenser eller via klass? Samlar på min NEJ-lista för tillfället :)

Svar: Hej Pia. Vilken svår fråga. Om det är något jag är bra på så är det att boka vidare från klass- och det är ju det bästa. Det var jag verkligen inte i början, men jag har tränat upp det. Mitt råd i det läget är att be dina vänner och bekanta om hjälp att hålla en klass och var då givmild på gåvor. På deras klasser lägger du stor fokus på att boka vidare. Sälj in dig själv som konsult bättre än produkterna, för produkterna gör sitt jobb själva. Försäljningen är inte viktigast, utan det är vidarebokningar. Alla ska vilja ha hem dig till sig för en mysig kväll.Men om du låst fast kan du kolla upp mässor som skulle kunna passa och stå där och samla nr. Kanske fråga om de provat MK och om de skulle vilja testa. Om du får deras namn och nr så får de vara med i ett lotteri om handkrämsdemon, och många vinner. Gåvan får de när de bokat in facial eller klass, bokar de klass får de hela satin hands set, så alla namn och nr går till dem som verkligen vill prova produkterna. Du får få nr, men de du får är guld värda! Jag stod på en mässa och fick 7 nr. Det blev 1 facial och 6 klasser ;)
Jag kan även fråga någon som ger mig bra service och hjälp i en butik, men då är det med ett undermedvetet syfte, att jag känner att jag vill jobba ihop med henne. Men vi börjar alltid med henne som kund, och leder in på jobbet sen ;)
Eller så kan man ge någon som är fint sminkad en komplimang om det, och fråga om hon jobbar med hudvård och makeup? Säg då att du jobbar med hudvård och make up från Mary Kay och såg potential i henne- var lite som en talangscout. Fråga om du får träffa henne igen och visa våra produkter. Då kör man en lätt hudvård och sen får hon känna på vår make up. Är hon inte intresserad av jobbet så blir hon säkert förtrollad av vår make up, eftersom hon är duktig på det. Glöm inte att berömma henne för sin kunskap, och kan hon mer är dig så se det som en tillgång ;)
Lycka till! Kram!
Style @ Carro

2012-09-14 @ 08:03:24
URL: http://pia84.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0