Balkonghäng

Hjälp vad vi trivs på vår balkong! Vi äter både frukost, lunch och middar här, om vädret tillåter :)
Jag har ju självklart bärbar dator, så jag kan sitta här och jobba- precis som jag gör just nu.

Och katterna trivs förstås :)

Vilken underbar sommar vi fick i år, eller hur? :)

Kram!

Makeupmodeller

Det bara väller in makeupmoddeller- alla vill prova nya Mary Kay @Play!
 
 
  
Mycket roligt måste jag säga, och imorgon har jag 4 modeller till :)

Kram!

De senaste äventyren

Jag har haft ett par härliga veckor blandat med jobb och semester, jag bara älskar det! Jag vill inte ta flera veckor i sträck, om jag inte reser bort en längre tid, men det är så härligt att kunna göra småtripper då och då. Förr-förra veckan var vi i Strömstad på "Offspringresa" och bodde på Quality spa och resort. Det var jag och min offspring och våra karlar- supermysigt! Vi åker nästa år med, med kommande offsprings ;)


Det har även blivit ett besök på Selma Spa, så jag bodde på två spahotell på samma vecka- livet är hårt ;)


I helgen tillbringade jag lite tid med min sambo. Vi gjorde om på balkongen och satte upp nät för katterna och köpte en soffa. Nu älskar vi vår balkong!


Vi hann även med en natt i stugan och lite sol på bryggan. Härliga veckor, verkligen!


Ikväll är det unitmöte och innan det ska det jobbas och tränas :)

Ha en bra dag kära läsare :)
Kram!

Lyxliv

Det är verkligen hur nice som helst att kunna styra sina egna arbetstider! Just nu är klockan halv 9, jag ligger fortfarande och drar mig i sängen med katterna, och idag bestämmer jag helt och fullt när jag ska göra vad!

Jag har unitmöte ikväll, och innan det har jag lite jobb som ska göras, och det tänkte jag göra i solen. Idag tar jag med mig katterna och åker till mamma och pappa, och jobbar på deras altan medan katterna får leka av sig med sin mamma och syster :)
Lättpackat!! Två katter, bikini, kalender och telefon :)

Jag ska även pussa lite på Nutti (hästen), och borsta honom ordentligt! Han vilar nämligen, han fick fång för en månad sedan, så han står i en liten hage. Han ser såååå mycket bättre ut, så det har verkligen gått åt rätt håll! Han har 9 liv den där hästen <3

Just det, jag har en utmaning till er hudvårdskonsulter som läser min blogg:
Se till att vara Senior Consultant (delat med er till 1 aktiv konsult), eller Star Team Builder (3 aktiva konsulter) på seminariet i augusti, för då kommer ni få lyssna på en föreläsning med mig! :) se till att vara där, jag behöver allt stöd jag kan få :S hehe!

Kram!

RSS 2.0