Lyxliv

Det är verkligen hur nice som helst att kunna styra sina egna arbetstider! Just nu är klockan halv 9, jag ligger fortfarande och drar mig i sängen med katterna, och idag bestämmer jag helt och fullt när jag ska göra vad!

Jag har unitmöte ikväll, och innan det har jag lite jobb som ska göras, och det tänkte jag göra i solen. Idag tar jag med mig katterna och åker till mamma och pappa, och jobbar på deras altan medan katterna får leka av sig med sin mamma och syster :)
Lättpackat!! Två katter, bikini, kalender och telefon :)

Jag ska även pussa lite på Nutti (hästen), och borsta honom ordentligt! Han vilar nämligen, han fick fång för en månad sedan, så han står i en liten hage. Han ser såååå mycket bättre ut, så det har verkligen gått åt rätt håll! Han har 9 liv den där hästen <3

Just det, jag har en utmaning till er hudvårdskonsulter som läser min blogg:
Se till att vara Senior Consultant (delat med er till 1 aktiv konsult), eller Star Team Builder (3 aktiva konsulter) på seminariet i augusti, för då kommer ni få lyssna på en föreläsning med mig! :) se till att vara där, jag behöver allt stöd jag kan få :S hehe!

Kram!Kommentarer
agnes

Vad var det jag sa?? Jag visste att du skulle få föreläsa :) grattis!! Ska bli så kul att få lyssna på dig!!

Svar: Haha, ja jag trodde verkligen inte det :P Ska bli kul, jag tror jag knåpat ihop ett bra manus :) Vi ses där då, glöm inte komma fram och hälsa på mig! :)
Style @ Carro

2013-07-09 @ 16:22:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0