"Det går bra nu"

Det rullar på rätt bra nu! Dallas är ju kirrat och i söndags nådde uniten Achievement- två stora ("omöjliga") mål är nådda på ett år, och jag är snaaaaart klar med de tre ringarna. Eller ja, två är jag ju klar för, den första nådde jag redan i december och den andra för någon månad sedan, men den tredje ringen är det stora målet! Deadline är 25 juli, eftersom jag åker till Dallas den 26:e, så innan dess ska alla mål vara klara och jag ligger så bra till i målnedbrytningen. Igår fick jag en ny kollega också, så då tog jag ett kliv närmare, jag kan nästan ta på det nu!
 
När man har ett mål man verkligen vill nå, en dröm man verkligen vill uppfylla och ett fokus på vad man verkligen vill uppnå- då kommer det mer eller mindre till en automatiskt! Se till att ha den där magneten i fickan och attrahera dina drömmar, istället för att attackera, så säger det bara tjoffs så står man där och har nått dit man vill! Men inget händer ju av att man bara vet vad målet och drömmen är.. om man inte gör något för att nå det så kommer det aldrig att hända! Jag har inte slitit för att nå mina mål i år, jag har bara gjort det jag behöver och haft roligt när jag varit ute på jobb. Det finns nog ingen företagsledare som jobbar så få timmar som vi gör inom MK och ändå har så bra resultat i sitt jobb ;)
 
Ända sedan starten i mitt MK har varje steg kännts omöjligt! Det skulle vara omöjlgt att nå den röda kavajen och tjoffs- så var man där!
Det var omöjligt att klara en DIQ, och tjoffs- så stod man i trappan på seminariet och läste eden!
Det var omöjligt att nå diamantringar- på seminariet i år tar jag emot nr 4, 5 och 6!
Det var omöjligt att klara Achievement och att få resa till Dallas- och allt detta nåddes nu denna veckan!

Det känns inte som att något är omöjligt längre! Vi har satt det största målet, tjejerna är med på tåget- i september går vi in i en kvalificeringsperiod för att nå den rosa bilen!
 
Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid ;)
 
Kram
 
 

DALLAAAAAAAAAAAAS!!!

Idag kom beskedet- jag får åka med till Dallas i juli! Jag är 1 av 10 Sales Directors i Norden som får åka med. 
Tänk att för ett år sedan trodde jag att det var omöjligt att kvalificera sig, men nu har jag bevisat för mig själv att jag kan mer än jag tror!
 
 


Det kommer bli helt fantastiskt bra och det är ju 50-års jubiléum och allt, så det är extra häftigt att få åka med i år!


 
 
 
 
Uniten nådde dessutom "Circle of Achievement" igår, så det firades för fullt på mötet idag ♥
 
Kram på er!
 
 

Väntans tider inleds

Då var kvalificeringen över och väntan börjar.
Chansen finns att jag åker till Dallas med MK i år och jag är så galet nervös så det finns inte!

Huvudkontoret i Dallas.

Jag har haft så kul hittills detta seminarieår och har ändå inte jobbat så mycket som jag trodde man skulle behöva för att nå upp på så höga poäng i kvalificeringen! Som mest har jag 5 klasser på en vecka och det blir ju bara c:a 20 tim/ vecka, och jag trodde man skulle behöva lägga mer tid. Om jag har 4 eller 3 klasser någon vecka så har jag ju tiden över för uppföljningar och annat då, så det har flytit på bra i år :)

Ja, jag återkommer väl när jag vet mer ;)
Kram på er!
RSS 2.0