"Det går bra nu"

Det rullar på rätt bra nu! Dallas är ju kirrat och i söndags nådde uniten Achievement- två stora ("omöjliga") mål är nådda på ett år, och jag är snaaaaart klar med de tre ringarna. Eller ja, två är jag ju klar för, den första nådde jag redan i december och den andra för någon månad sedan, men den tredje ringen är det stora målet! Deadline är 25 juli, eftersom jag åker till Dallas den 26:e, så innan dess ska alla mål vara klara och jag ligger så bra till i målnedbrytningen. Igår fick jag en ny kollega också, så då tog jag ett kliv närmare, jag kan nästan ta på det nu!
 
När man har ett mål man verkligen vill nå, en dröm man verkligen vill uppfylla och ett fokus på vad man verkligen vill uppnå- då kommer det mer eller mindre till en automatiskt! Se till att ha den där magneten i fickan och attrahera dina drömmar, istället för att attackera, så säger det bara tjoffs så står man där och har nått dit man vill! Men inget händer ju av att man bara vet vad målet och drömmen är.. om man inte gör något för att nå det så kommer det aldrig att hända! Jag har inte slitit för att nå mina mål i år, jag har bara gjort det jag behöver och haft roligt när jag varit ute på jobb. Det finns nog ingen företagsledare som jobbar så få timmar som vi gör inom MK och ändå har så bra resultat i sitt jobb ;)
 
Ända sedan starten i mitt MK har varje steg kännts omöjligt! Det skulle vara omöjlgt att nå den röda kavajen och tjoffs- så var man där!
Det var omöjligt att klara en DIQ, och tjoffs- så stod man i trappan på seminariet och läste eden!
Det var omöjligt att nå diamantringar- på seminariet i år tar jag emot nr 4, 5 och 6!
Det var omöjligt att klara Achievement och att få resa till Dallas- och allt detta nåddes nu denna veckan!

Det känns inte som att något är omöjligt längre! Vi har satt det största målet, tjejerna är med på tåget- i september går vi in i en kvalificeringsperiod för att nå den rosa bilen!
 
Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid ;)
 
Kram
 
 


Kommentarer
Agnes

Vilken förebild du är!!! Är så glad för din skull! Din blogg inspirerar, och jag är så tacksam för att du delar med dig av dina erfarenheter o din positiva attityd här! Du har inspirerat mig till att försöka nå ett "omöjligt" mål, på seminariet ska jag ligga i Diq :) tack för allt o fortsätt gärna dela med dig här i bloggen :) stort grattis!!! Kram Agnes

2013-06-12 @ 20:53:32
Sandra (husfrugan)

Hej! Du är verkligen en fantastisk förebild. Både inom MK och utanför. Tänker ofta på dig när jag sätter upp mål jag ska nå. Kämpar man så når man dem! Heja på! Fortsätt dela med dig ! Kram

2013-07-06 @ 09:23:36
URL: http://husfrugan.wordpress.com
Britt

Du är enorm! Du får det att låta så enkelt.
3 ringar och en massa smycken förstås? Halsband etc.
Väskor antar jag du fick?
Vip lunch, antar jag du fick?
Åkte inte i år seminariet, men skulle gärna vilja veta vad du pratade om.
Grattis!

2013-09-10 @ 08:10:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0