Telefonkonferens

Jag har precis lyssnat på en fantastisk telefonkonferens för DIQ's! Jag har ju en konsult om ligger i sin tredje DIQ-månad, så jag får också lyssna på deras konferenser. Idag pratades det om motgångar, hur lätt det är att dras ner av dem. Men livet är ju så! Det går upp och ner. Livet är INTE spikrakt! Möter man inte motgångar så kommer man aldrig glädjas åt när det går bra. Jag har själv haft en väldigt bra dag och en bra helg, och jag hävdar fortfarande att man får det man tänker. Det har jag övat på länge och man får det man fokuserar på. Om man lägger fokus på problem så får man problem... och tvärt om förstås ;)
Idag träffade jag en kund som spelar golf på professionell nivå... För ett par år sedan fick hon ett cancerbesked och var tvungen att amputera ett ben. Idag spelar hon fortfarande golf på proffsnivå och föreläser om att ta sig tillbaka efter ett hårt bakslag. Jag inser att det finns alltid dem som har ett problem värre än ditt. Vad är lite huvudvärk mot att få amputera ett ben? Upp och hoppa och gör det du ska! Inget kan stoppa dig!
 
Jag tänker fortsätta irritera folk med min positiva attityd och glädje över mitt liv och jobb- för jag har valt allt själv ;) Jag har lite svårt för känslan att vara missnöjd (eller att helt enkelt "bara nöja sig") och sen inte göra något åt det- då har man ju valt det själv! Jag älskar verkligen att jobba, men så länge jag får jobba med något jag älskar, så spelar det ingen roll! Men att jobba med något man inte gillar, och sedan klaga på jobbet och ha söndagsångest- det är för mig inte logiskt.
 
Jag har en vän som mer eller mindre tycker synd om mig för att jag jobbar på den tiden som hon är ledig så vi kan ses så sällan. Men det handlar inte om nu, det handlar om vart målet ligger. Jag jobbar inte myket på det sättet, egentligen, men jag jobbar kontinuerligt och jag gör så mycket som går! Om jag överbokar mig, så kommer jag bli fullbokad efter några ombok, och i dagsläget genomför jag c:a 4-5 hudvårdsklasser i veckan- målet är satt och fokus ligger på en klass om dagen. Det betyder att jag har 7-8 klasser bokade varje vecka, och jag trivs kanon med det! Det ger energi, kontinuitet, kontakter och en fet lön ;P hehe! Och 5 klasser på en vecka blir c:a 20 timmar= halvtid för en vanlig dödlig anställd ;)
 
Imorgon har vi gästkväll och jag har några härliga tjejer som kommer och kikar på möjligheten vi har. Det är verkligen en möjlighet, och INGET kan stoppa oss när vi bestämt oss!
I fredags var det internationella kvinnodagen, och jag hävdar att varje dag bör vara varje kvinnas dag... och varje dag bör kännas som fredag!
Min vision är att ge så många kvinnor jag kan möjligheten att styra över sitt eget liv. Jag har sett det, jag vet att det funkar, följ mig i spåret så visar jag dig vägen ;)
 
Kram!
 


Kommentarer
Mksandra

Du irriterar inte med dina positiva inlägg, du inspirerar!
Du verkar vara en riktig power woman! Det ska jag också vara:)

Svar: Ja det tycker jag att du ska vara ;) Kör hårt! Kram!
Style @ Carro

2013-03-11 @ 08:27:40
URL: http://mksandra.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0