Weeeiiii!!! <3

Jag är så laddad! Just nu sitter jag i vår stuga i Hemsedal på vår semester. Men jag har inte tid med semester, jag vill ju jobba! Om man gillar sitt jobb så vill man inte ha semester :) Jag vill inte låsa upp min ledighet på 4-5 veckor varje år, jag vill ta ledigt när jag vill. Men just nu vill jag egentligen inte, men jag behöver nog komma hemifrån för att få lite mer gjort- mycket planering kommer göras denna veckan ^^
 
I helgen var vi på Career Conference i Göteborg och vi har aldrig haft en SÅÅÅÅ lyckad helg på en stor konferans förut, allt var bara helt underbart och flöt på så bra! Vi var hela 15 st från vår unit med min inadopterade röda Ewa, plus två från min seniors unit- ett hett gäng från Karlstad ^^ hihi!
Vårt gäng tog upp en rad :) Här har de precis tagit plats på lördagskvällen :)
 
Min fantastiska DIQ Emelie blev ombedd att gå upp och berätta sin I-story, och hon var SÅÅÅÅÅ bra! Jag grät så jag höll på att dö av stolthet- hon var grymt bra och det fick hon höra från många denna helgen!
 
Inte nog med det, jag fick ju hålla en föreläsning på söndagen om att vara modig- och jag var ju så nervös! Men jag gjorde det och det känns helt fantastiskt sådär efteråt. Många goda ord har jag fått <3
En söt unitmedlem tog kort ^^ De var så stolta och jag fick så mycket beröm för min föreläsning. Helt galet, lilla jag?!
 
Inte nog med det! Vi fick se lite resultat och nu såhär mer än halvvägs på seminarieåret ligger lilla jag på plats nr 2 i Sverige i försäljning!!! :O MEN INTE NOG MED DET! De tog upp de som ligger "on target" för att få åka till Dallas med 9 andra SD's i norden- och LILLA LILLA vanliga jag låg på plats nr 6 av 10!!!! Pust!! Flygrädslan infann sig, men jag är mest pepp för att fortsätta de 2,5 månaderna som är kvar på kvalificeringsperioden!! Så nu kör jag full rulle och kommer INTE semestra så värst mycket här uppe i Norge, nu kör vi full ös!!! Semester kan jag ta i slutet på juli... när jag SKA till Dallas- det är bara så!!
 
Kram på er där ute!! <3


Kommentarer
Johanna Holm

Hej goa!

Mina tjejer fick igår på unitmötet berätta vad som varit det bästa och vad de hade tagit med sig från helgen. En av dem tyckte att du var i särklass bäst - både rolig att lyssna på och gav så många bra råd. De andra tjejerna nickade och höll med!

Hade så gärna velat höra dig, men det kommer säkert tillfällen framöver. <3

Många kramar!!

Svar: Tack hjärtat, vad roligt att de tyckte om det :)Kram!!
Style @ Carro

2013-03-19 @ 15:38:15
URL: http://johannaingridhelena.blogspot.com
Sara

Du är ju helt otrolig!!! Jag blir så imponerad och motiverad av dig!! Du visar verkligen att "One woman can!"

Svar: Hihi tack Sara. Vad roligt att man kan motivera lite, man kan så mycket mer än vad man tror :) Kram!
Style @ Carro

2013-03-19 @ 16:48:18
Agnes

WOW!!!! Du är grym, stort grattis till dig! Vilken inspirationskälla du är, önskar att jag varit där och fått lyssna till dig! Hoppas att få höra dig på seminariet ;)

Svar: Tack Agnes. Ja vad synd att du inte kunde varit där. Det vill väl till att man får föreläsa på seminariet, det har jag svårt att tro, det är ju bara Queens och NSD's som gör det vet du, samt dem med höga titlar. Men vilken utmaning det skulle vara att få göra det ;) Kram!
Style @ Carro

2013-03-20 @ 08:38:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0