Bra fredag!

Vilken bra fredag det varit idag! Den började med frukost i solen på balkongen, ihop med katterna ❤️
Sen ringde jag upp min nya kollega som registrerades som hudvårdskonsult så hon fick beställa sitt startkitt- spännande! Det händer mycket nu! Igår ringde en av mina röda jackor som var på semester, och behövde hjälp med registrering av en ny kollega :) och ikväll fick gruppen en ny röd jacka till så nu är de hela 3 st röda i Lethal in Pink, och FLER är så på gång :) 
Många väljer att testa på vårt jobb just nu, då startkittet är extremt förmånligt :)

Sen blev det c:a 2 mil på min mountainbike i skogen innan jag mötte upp mamma på stan för nagelfix och mys.
På stan mötte jag dessutom en tjej som jag fastnade för. Hon hade precis den servicetouchen jag söker och jag tog en rövare och gav henne mitt nr eftersom hon var mitt uppe i sitt jobb. Jag sa att hon måste ringa mig! Och ikväll, när vi hade grillkväll i stugan med våra föräldrar, ringde hon upp direkt efter hon slutade jobba och på söndag ska vi ses och prata mer. Om känslan stämmer så är det en riktigt go tjej jag träffat som jag gärna vill jobba med. Jag bara älskar att välja mina egna kollegor och vi har så roligt ihop jag och tjejerna på jobbet :D

En annan rolig grej är denna härliga present jag hämtade på posten idag. Det är för att jag tagit fram en ny offspring (Sales Director) och är då med i Powerful Leaders Club! Wow! Inte visste jag att man skulle få en fin klocka för det ❤️ på mitt förra jobb fick jag två biobiljetter i julklapp en gång 😂👍🏻
Present från HK! 

Jag är i alla fall galet nöjd över mitt beslut att våga prova MK och jag är ännu nöjdare med valet att gå vidare i karriären och mest nöjd över att lämna mitt förra jobb. Ett år senare kursade den kedjan i hela Sverige, och jag hade redan byggt min grund och gått vidare i mitt MK :)

Bästa arbetslaget ❤️

Kram och ha en GRYM helg! 💪🏻

Fortfarande lika roligt!

Tänk, det har nu gått över 5 år sedan jag höll min första hudvårdsklass, och jag tycker det är lika kul fortfarande :)
Att få träffa nya människor, nya kunder, nya kollegor och nya vännner. Vi har inte en aning om vilka härliga brudar vi möter innan klassen, och det kan bli nya vänner för livet!

Idag packade jag väskan, tog min rosa Mary Kay bil och åkte till Munkfors för att träffa 6 härliga kvinnor.
Packat för äventyr.

Ikväll träffade jag två gamla kunder på klassen, som varit kunder sedan de första klasserna i Munkfors 2012! :) och sedan dess har vi hållit kontakten och setts då och då under åren. Underbart! 

Och jag får ofta frågan "FÅR du någon semester i år", och det är lika kul varje gång att svara "jag jobbar när det regnar och är ledig när solen skiner, under hela sommaren" :) hihi! Självklart är det svårt att veta vädret när man bokar klasser eller andra möten, men idag var ett bra exempel. Jag var ledig under dagen och då sken solen. På väg till Munkfors i em mötte jag oväder och åska :) på väg hem sken solen igen. Vädret fullkomligt följer mitt arbetsschema :D

Kram kram! ❤️

Seminarieslutspurt

Detta underbara arbetet jag har ger mig verkligen frihet att styra min tid. Är vädret dåligt så jobbar jag. Är det bra- då är jag ledig! :D en perfekt balans denna sommar och det ger ett sånt härligt resultat :)
Och vilka härliga kvinnor jag får möjligheten att jobba med ❤️ grymma tjejer som sätter grymma mål att nå! 

Nu är det seminarieslutspurt i hela Norden, så hejja hejja alla goa kollegor där ute som har stora mål att nå :)
Imorgon är vädret kasst igen sägs det, så då jobbar jag hårt mot mina mål. Det blir lite tid i telefonen och en hudvårdsklass på eftermiddagen :) 
Kram kram!

Underbar helg

Imorgon är det äntligen måndag igen och dags för unitmöte. Det blir en speciell kväll eftersom det är första mötet då vi är två Sales Directors :)
Jag måste se till att hinna tvätta den rosa Volvon också, så den glänser under kvällen.
Career Conference Stockholm 2015

Denna helgen har varit en bra helg! Skulle vara lite ledig, men jag kan ju inte hålla mig från jobb hehe! Men förutom det blev det lite solande och mycket träning 👍🏻

I fredags blev det ett långpass löpning, igår körde jag ett hårt pulspass styrka på gymmet och idag blev det backintervaller efter att hästen fick ett intervallpass på fältet vid stallet :) bra helg, varvat med god mat, tid med familjen och härligt jobb ;)
Det är så gött att kunna välja och styra själv och dessutom kunna styra efter vädret :)
Vi hann också med en kväll på balkongen ihop med katterna :)

Ha en bra start på veckan alla goa vänner och kollegor ❤️
Kram!Offspring

Igår debuterade min kära vän och kollega Anna och innehar nu titeln Sales Director. Wow! Så häftigt, jag är så stolt och glad för hennes skull! Hon är grym!!!!

Jag träffade henne på en hudvårdsklass för 2,5 år sedan, och hon var då höggravid. Ett halvår senare startade hon upp sitt eget Mary Kay och nu har hon gjort den fantastiska prestationen att ta teamet till en unit! 
TÄNK om jag inte hade frågat henne, om jag inte hade sagt att hon också kan det här! Om jag inte gett henne möjligheten, eller fortsatt att bjuda in henne till möten och event under tiden hon födde och fick ordning på allt. När dottern var 3 mån drog hon igång och idag är hon ledare av en grym unit som t.o.m grenat ut till Finland 👍🏻

Folk säger att vi är lika som syskon, men så är inte fallet. Däremot förstår vi varandra och är väldigt lika på många sätt. Detta kommer bli såååå roligt, att jobba som kollegor på en helt annan nivå :) 
Åh, jag bara älskar mitt jobb!

Kram ❤️❤️
RSS 2.0