Träningsmani!

För några månader sedan tog jag upp träningen igen. Stryketräning har jag alltid gillat, men nu har även löpningen kommit in i mitt liv. Jag och några vänner har anmält oss till Tjurruset i september, så nu är det träning som gäller bredvid jobbet :) 

Det har allt hänt lite och mer ska hända! Igår gjorde jag min första mil, och imorgon tränar jag styrka på gymmet igen, innan måndagsmötet med uniten :) det blir en riktigt bra dag imorgon alltså, och den börjar i stallet :)

Ha en riktigt bra start på veckan 💪🏻
Kram kram! 

Hej hej bloggen

Alltså, jag har helt lagt ifrån mig bloggen sista tiden. Sorry! Har blivit kontaktat av härliga kollegor Norden över som tagit hjälp och inspiration av bloggen och vill att jag drar igång igen. Tack för att ni hör av er och inspireras ❤️
Men kanske är det för att jag istället är aktiv på Instagram som "lethalinpink", och det tidigare varit lite krångligt att uppdatera via mobilen. Jag gör ett nytt försök för att se hur systemet utvecklats :)

Mycket har hänt sedan sist, och detta har verkligen varit unitens bästa år! Tänk vilken resa jag gjort, med mina kollegor. Det började för 5 år sedan, med en skeptisk Caroline som bara skulle jobba lite för mig själv och ha lite roligt och lära mig något nytt. 
Idag har det utvecklats till något stort! När jag skulle starta mitt Mary Kay så sa Lollo som gav mig möjligheten: "i MK kan du få resor, diamantringar och en Rosa Volvo"! Jag skrattade och förklarade för henne att det där gäller dem som jobbat längst, de som var med från början. Så mitt varför var inte dessa saker, det var den personliga vinningen och personliga utvecklingen som lockade mig. Ett år senare satt jag på Marbella med Mary Kay och hade kvalificerat mig till 2 diamantringar och klättrat i karriären upp till att vara Sales Director. Tjejer, man kan göra det snabbt, även snabbare än mig! 
Och se på mig nu:

Nu har jag förtjänat att få köra den rosa Volvon och vi är dessutom den första uniten i hela Värmland som når detta! Wow! Vilken ära, vilken glädje, vilken marknadsföring! Och vilket bevis för att marknadsplanen funkar :)
Delar av uniten som var kvar efter bilpartyt förra veckan

Jag tog med mig 3 konsulter ner till Gbg för att hämta den, bl.a min DIQ och en STB :)
Den är så vacker!
Vi besökte huvudkontoret och härliga Heidi på vägen hem

Världens bästa huvudkontor! 

Nu ångar jag vidare, snart är seminarieåret slut och jag har lite kvar på mina mål. Allt går om man bara vill! ;) lycka till alla härliga kollegor där ute. Och till dig som googlat fram denna bloggen och funderar på att starta ditt eget MK- bara GÖR DET! Testa, du har inget att förlora! Jag testade, och jag är en helt vanlig tjej, uppvuxen i lilla Grums, bor i Karlstad och har inte ens fyllt 30 än! Prova, och om det inte är något för dig när du testar så slipper du iaf dö nyfiken ;)
Kram till er alla! ❤️
RSS 2.0